اهمیت بخشودگی مالیاتی (The importance of tax relief) را زمانی می توانید درک کنید که جرایم مالیاتی به حدی باشد که ساختار و بنیان شرکتها و کسب و کارها را دچار بحران کند.

به خاطر همین دولت در پی اقداماتی شرایطی را برای شرکت ها و سایر کسب و کارها فراهم میکند تا مشمول بخشودگی مالیاتی شوند و از این فرصت استفاده کنند.

وقتی صاحبان مشاغل و شرکت ها مالیات های در نظر گرفته شده بر کسب و کارشان را پرداخت نکنند در نتیجه مطابق با قانون مشمول جرایم مالیاتی خواهند شد.

اهمیت بخشودگی مالیاتی برای اینگونه از افراد بسیار قابل توجه است.

تا جایی که مودیان بعلت جرایم هنگفت و سنگین مالیاتی کسب و کارها و مشاغل اقدام به اخذ وکیل مالیات می کنند تا بتوانند از زیر بار این مالیات های سنگین شانه خالی کنند؛ یا اینکه مشمول بخشودگی یا معافیت از مالیات شوند؛ که به هرحال هرگونه معافیت و بخشودگی برای این افراد امکان پذیر است.

همیت بخشودگی مالیاتی (The importance of tax relief)

اما شخصا افراد به دلیل عدم آگاهی به قوانین نمی توانند کاری از پیش ببرند و تنها مشمول صرف هزینه های گزاف و هدر دادن زمان خواهد شد.

در صورتی که با حضور وکیل مالیات با ارایه اسناد و ادله کافی و دلایل موجه می تواند در صدد بخشودگی معافیت اقدامات مثمر ثمری را داشته باشد.

بهتر است بدانید سازمان مالیاتی برای اشخاصی که پرداخت های مالیاتی خود را به تعویق انداخته باشند و یا پرداخت نکرده باشند؛ جریمه صادر می کند.

گاهی مبالغ جرایم مالیاتی به حدی سنگین و بالاست که عملاً با پرداخت آن عملکرد شرکت تحت تاثیر قرار می گیرد.

بنابراین افراد دنبال راهکار هایی هستند که مشمول بخشودگی مالیاتی و یا معافیت مالیاتی شوند.

لذا اهمیت بخشودگی مالیاتی می تواند گره گشا باشد.

مطابق ماده ۱۹۱ قانون مالیات مستقیم تمام یا بخشی از جرایم مالیاتی مقرر درخواست مودی قابل بخشش میباشد.

درخواست مودی ناشی از خوش حسابی مودی در پرداخت‌های مالی سنوات گذشته و موافقت سازمان امور مالیاتی می باشد.

شرایط بخشودگی مالیاتی

بخشودگی مالیات مستقیم در دو حالت امکان پذیر است:

حالت اول:

بخشودگی مالیاتی به دلیل خوش حسابی مودی

حالت دوم:

موافقت سازمان مالیاتی کشور

اهمیت بخشودگی مالیاتی

توجه

سالانه سازمان مالیاتی کشور به دلیل حمایت از صنایع و تولیدات بخش های اقتصادی ؛بخشودگی های مالیاتی و جرایم مالیاتی را اتخاذ و اجرا می نماید.

با توجه به اینکه در سازمان امور مالیاتی کشور جرایم قابل بخشش نبوده و بعضی از جرایم مالیاتی غیر قابل بخشش می باشند؛به مالیات های غیرقابل بخشش و جرایم مالیاتی قابل بخشش اشاره می کنیم.

جرایم مالیاتی غیر قابل بخشش

جرایم مالیاتی قابل بخشش

طبق مفاد قانونی ۱۸۹ تا ۲۰۲ قانون مالیات مستقیم در خصوص جرایم مالیاتی که تمامی مالیات ها قابل بخشش هستند؛ به جز ماده ۱۹۲ که مشمول بخشودگی مالیاتی نمی شود.

تمامی افراد؛ صاحبین مشاغل یا نمایندگان قانونی آنها وظیفه دارند تا اظهارنامه های مالیاتی خود را به سازمان مالیات کشور ارائه دهند.

در صورتی که افراد هیچ اظهار نامه ای را ارائه نکنند در نتیجه مشمول جرایم مالیاتی به میزان ۴۰ درصد برای صاحبان مشاغل و ۱۰ درصد متعلق به سایر موجودی آن در نظر گرفته شده است.

۱۰ درصد مربوط به مودیان شامل ۳۰ درصد مالیات نمی باشد.

ماده ۱۹۲ قوانین مالیات های مستقیم در خصوص جرایم مالیاتی ناشی از درآمدهای پنهان شده و یا هزینه های دروغین اعلام شده در اظهارنامه های تسلیمی قابل اجرا خواهد بود.

متاسفانه در قانون به طور مستقیم چیزی از بخشودگی مالیاتی ذکر نشده؛ اما سالانه سازمان امور مالیاتی برای حمایت از کلیه فعالان اقتصادی در بخش های تولیدی و صنعتی بخشودگی مالیاتی را برای بخشی و یا تمام آنها در نظر گرفته است.

در همین راستا عدم ارائه اظهارنامه های مالیاتی از طرف صاحبان مشاغل و نمایندگان قانونی آنها در موعد مقرر یا اعلام هزینه های غیر واقعی؛ کتمان درآمد واقعی؛ منجر به جریمه مالیاتی خواهد شد.

ضمن اینکه جرایم غیر قابل بخشش در صورتی که افراد و یا مودیان در پایان سال مالی جاری بدهی مالیاتی قطع شده خود را پرداخت کنند و به عنوان مودی خوش حساب شناخته شوند.

سازمان امور مالیاتی می تواند برای آنها بخشودگی مالیاتی را اعمال کند.

البته در صورتی که مودی درخواست تخفیف و یا معافیت ناشی از عدم توان پرداخت را کند در صورت موافقت سازمان مالیات بخشیده خواهد شد.

ارتباط با بهترین وکلای بخشودگی مالیاتی

مصادیق بخشودگی مالیاتی

بخشودگی های مالیاتی به میزان ۵۰ درصد برای کلیه حقوق بگیران در بخشهای دورافتاده مانند:
روستاها و مالیات بر درآمد کادر نیروی انتظامی و نظامی

میزان ۴ درصد بخشودگی مالیاتی برای مودیان خوش حساب و بخشش نصف جرایم اشخاصی که در موعد مقرر اقدام به پرداخت مالیات خود می کنند.

ده درصد بخشودگی مالیاتی برای واحدهای تولیدی فناوری اطلاعاتی در بخشهای کمتر توسعه یافته

۵ سال بخشودگی مالیاتی برای واحدهای تولیدی در سایر مناطق

در قبال افزایش نیروی کار ۵۰ درصدی هر ساله کلیه واحدهای تولیدی خدماتی و غیر از مالیات معاف هستند.

بخشودگی مالیاتی برای شرکت های خارجی که درآمدشان به دلیل فروش و همکاری با شرکت های ایرانی می باشد.

وکیل پرونده های مالیاتی

وکیل مالیاتی از لحاظ قانونی دعاوی مالیاتی را می‌تواند به نفع مودی تغییر دهد .

معمولاً با اختیاراتی که موکل در اختیار وکیل قرار می دهند از جمله مواردی مانند: اعتراض؛ توافق؛ مصالحه ؛تقسیط را میتواند به کار بگیرد و جرایم مالیاتی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد یا اینکه بتواند شامل بخشودگی مالیات یا معافیت از مالیاتی شود.

در صورتی هم که مودی با عدم بخشودگی مالیاتی رو به رو شد ؛حتی الامکان می تواند اقدام به تقسیط نماید.

برای اینکه بتوانید از خدمات بخشودگی مالیاتی برخوردار شوید؛ بهتر است تا از بهترین وکیل خوب تهران و متخصص در حوزه مالیات کمک بگیریم .

مهارت وکیل دعاوی مالیاتی صرف اهمیت بخشودگی مالیاتی همواره تلاش خود را در راستای معافیت مالیاتی بخشودگی مالیاتی اعمال می کند.

اهمیت بخشودگی مالیاتی

گروه وکلای حق وران با حضور ده وکیل خوب تهران در حوزه جرایم مالیاتی؛ بخشودگی مالیاتی؛ معافیت مالیاتی؛ فعالیت های موفقیت‌آمیزی را داشته است.

هم اکنون میتوانید جهت ارتباط با بهترین وکیل مالیات تهران از درگاه های زیر با ما در ارتباط باشید.

مجموعه حق وران علاوه بر حوزه‌های تخصصی مالیاتی در سایر بخش های :

وکیل قاچاق کالا و ارز ؛وکیل ملکی؛ وکیل مالیات؛ وکیل ارث، وکیل شرب خمر؛ وکیل رابطه نامشروع؛ وکیل جرایم اینترنتی؛ وکیل تابعیت؛ وکیل پیش فروش آپارتمان و…ه فعالیت دارد.

برای اخذ مشاوره در کلیه بخش ها می توانید با شماره 09129426674 تماس بگیرید.

5/5 - (2 امتیاز)

منیره شفیعیمشاهده نوشته ها

Avatar for منیره شفیعی

من با افتخار تولید محتوای در زمینه های حقوقی ، خانواده ، قاچاق کالا ، ارث ، مالیات ، مسکن و سایر مسائل حقوقی انجام می دهم . نزدیک 2-3 سال است که از همکاری من با گروه خوب حق وران می گذرد . هدف گروه  حق وران پاسخ به سوالات شماست. من هم در این هدف با خلق محتوا سهیم هستم. در  پایان همین پست هم می توانید سوالاتتان را بنویسید که به زودی یک محتوای ارزشمند دیگر خلق کنم !  

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *