اما شخصا افراد به دلیل عدم آگاهی به قوانین نمی توانند کاری از پیش ببرند و تنها مشمول صرف هزینه های گزاف و هدر دادن زمان خواهد شد.
در صورتی که با حضور وکیل مالیات با ارایه اسناد و ادله کافی و دلایل موجه می تواند در صدد بخشودگی معافیت اقدامات مثمر ثمری را داشته باشد.
بهتر است بدانید سازمان مالیاتی برای اشخاصی که پرداخت های مالیاتی خود را به تعویق انداخته باشند و یا پرداخت نکرده باشند؛ جریمه صادر می کند.
گاهی مبالغ جرایم مالیاتی به حدی سنگین و بالاست که عملاً با پرداخت آن عملکرد شرکت تحت تاثیر قرار می گیرد.
بنابراین افراد دنبال راهکار هایی هستند که مشمول بخشودگی مالیاتی و یا معافیت مالیاتی شوند.
لذا اهمیت بخشودگی مالیاتی می تواند گره گشا باشد.
مطابق ماده ۱۹۱ قانون مالیات مستقیم تمام یا بخشی از جرایم مالیاتی مقرر درخواست مودی قابل بخشش میباشد.
درخواست مودی ناشی از خوش حسابی مودی در پرداختهای مالی سنوات گذشته و موافقت سازمان امور مالیاتی می باشد.
بخشودگی مالیات مستقیم در دو حالت امکان پذیر است:
حالت اول:
بخشودگی مالیاتی به دلیل خوش حسابی مودی
حالت دوم:
موافقت سازمان مالیاتی کشور

طبق مفاد قانونی ۱۸۹ تا ۲۰۲ قانون مالیات مستقیم در خصوص جرایم مالیاتی که تمامی مالیات ها قابل بخشش هستند؛ به جز ماده ۱۹۲ که مشمول بخشودگی مالیاتی نمی شود.
تمامی افراد؛ صاحبین مشاغل یا نمایندگان قانونی آنها وظیفه دارند تا اظهارنامه های مالیاتی خود را به سازمان مالیات کشور ارائه دهند.
در صورتی که افراد هیچ اظهار نامه ای را ارائه نکنند در نتیجه مشمول جرایم مالیاتی به میزان ۴۰ درصد برای صاحبان مشاغل و ۱۰ درصد متعلق به سایر موجودی آن در نظر گرفته شده است.
۱۰ درصد مربوط به مودیان شامل ۳۰ درصد مالیات نمی باشد.
ماده ۱۹۲ قوانین مالیات های مستقیم در خصوص جرایم مالیاتی ناشی از درآمدهای پنهان شده و یا هزینه های دروغین اعلام شده در اظهارنامه های تسلیمی قابل اجرا خواهد بود.
متاسفانه در قانون به طور مستقیم چیزی از بخشودگی مالیاتی ذکر نشده؛ اما سالانه سازمان امور مالیاتی برای حمایت از کلیه فعالان اقتصادی در بخش های تولیدی و صنعتی بخشودگی مالیاتی را برای بخشی و یا تمام آنها در نظر گرفته است.
در همین راستا عدم ارائه اظهارنامه های مالیاتی از طرف صاحبان مشاغل و نمایندگان قانونی آنها در موعد مقرر یا اعلام هزینه های غیر واقعی؛ کتمان درآمد واقعی؛ منجر به جریمه مالیاتی خواهد شد.
ضمن اینکه جرایم غیر قابل بخشش در صورتی که افراد و یا مودیان در پایان سال مالی جاری بدهی مالیاتی قطع شده خود را پرداخت کنند و به عنوان مودی خوش حساب شناخته شوند.
سازمان امور مالیاتی می تواند برای آنها بخشودگی مالیاتی را اعمال کند.
البته در صورتی که مودی درخواست تخفیف و یا معافیت ناشی از عدم توان پرداخت را کند در صورت موافقت سازمان مالیات بخشیده خواهد شد.
بخشودگی های مالیاتی به میزان ۵۰ درصد برای کلیه حقوق بگیران در بخشهای دورافتاده مانند:
روستاها و مالیات بر درآمد کادر نیروی انتظامی و نظامی
میزان ۴ درصد بخشودگی مالیاتی برای مودیان خوش حساب و بخشش نصف جرایم اشخاصی که در موعد مقرر اقدام به پرداخت مالیات خود می کنند.
ده درصد بخشودگی مالیاتی برای واحدهای تولیدی فناوری اطلاعاتی در بخشهای کمتر توسعه یافته
۵ سال بخشودگی مالیاتی برای واحدهای تولیدی در سایر مناطق
در قبال افزایش نیروی کار ۵۰ درصدی هر ساله کلیه واحدهای تولیدی خدماتی و غیر از مالیات معاف هستند.
بخشودگی مالیاتی برای شرکت های خارجی که درآمدشان به دلیل فروش و همکاری با شرکت های ایرانی می باشد.
وکیل مالیاتی از لحاظ قانونی دعاوی مالیاتی را میتواند به نفع مودی تغییر دهد .
معمولاً با اختیاراتی که موکل در اختیار وکیل قرار می دهند از جمله مواردی مانند: اعتراض؛ توافق؛ مصالحه ؛تقسیط را میتواند به کار بگیرد و جرایم مالیاتی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد یا اینکه بتواند شامل بخشودگی مالیات یا معافیت از مالیاتی شود.
در صورتی هم که مودی با عدم بخشودگی مالیاتی رو به رو شد ؛حتی الامکان می تواند اقدام به تقسیط نماید.
برای اینکه بتوانید از خدمات بخشودگی مالیاتی برخوردار شوید؛ بهتر است تا از بهترین وکیل خوب تهران و متخصص در حوزه مالیات کمک بگیریم .
مهارت وکیل دعاوی مالیاتی صرف اهمیت بخشودگی مالیاتی همواره تلاش خود را در راستای معافیت مالیاتی بخشودگی مالیاتی اعمال می کند.

بدون دیدگاه