حق الارث زوج و وکالتنامه
سلام وقتتان بخیر همسر اینجانب در سال ۱۳۹۰ در اثر سانحه تصادف فوت شد. پدر همسرم نیز شش ماه پس از فوت همسرم ، مهریه ایشان را به اجرا گذاشت. از همسرم یک باب منزل مسکونی وجود داشت. که پدر همسرم سهم الارث من را بابت مهریه بازداشت کرد. بعد از گذشت 9 سال. و پس از احکام بدوی، تجدید نظر و حتی دیوان عالی کشور، اینجانب محکوم شدم. به دادن 157 سکه. البته مبلغ سهم الارث دیه مرحومه که به من تعلق می گرفت. را نیز پدر همسرم گرفت. پس از کش و قوس های فراوان با وساطت وکیلم. قرار شد وکالتنامه ای برای دادن سهم الارث خودم از منزل مسکونی که به نام همسرمرحومم بود. پدر همسرم رضایتنامه محضری به من بدهد. و این پرونده مختومه گردد.
اینجانب وکالتنامه بلاعزلی تیهه کردم. و تکلیف سهم الارث خودم را از آن منزل مسکونی، به وکیلم و ایشان نیز به پدر همسرم دادند. و رضایت نامه محضری را برای من گرفتند. که ایشان و همسرایشان در کمال صحت و سلامت بدون اشاره به موضوع شرط مطروحه، رضایت نامه محضری را امضا کردند. و به من دادند. اما به علت تعلل پدر همسرم برای بنام کردن سهم الارث اینجانب از منزل همسر مرحومم. همسر دوم اینجانب که هم اکنون با هم زندگی می کنیم. و از سالها قبل دنبال مهریه خود بوده است. ( براساس اسناد ) سهم الارث من را پس از آزادسازی پدر همسر مرحومم، بابت مهریه خودش بازداشت کرد.
و این اتفاق موجب شد وکیلم دیگر جواب تماس های من را نمی دهد و معتقد است که تبانی صورت گرفته است. پدر همسرم نیز از من شکایت کرده است و الزام به تنظیم سند و اثبات مالکیت را در دادخواست خود علیه اینجانب آورده است. سوالم اینجاست : 1- من چه تقصیری در این قضیه داشته ایم و آیا از نظر قانونی من تخلف کرده ام ؟ 2- وکیل پدر همسر مرحومم اعلام کرده است که می خواهیم رضایتنامه محضری که داده اند را ابطال کنند هر چند ما گفته ایم که هر چه تعهد بوده است را انجام داده ام و تعلل آنان موجب شده است، همسر فعلی ام سهم الارث من را توقیف نماید. 3- در جلسه دادگاه همسرم نیز خوانده است که نمی دانم برای چه.
ارزیابی شما چیست ؟
پاسخ سوال:
سلام علیکم
از نظر قانونی اگر بتوانند تبانی را ثابت کنند در حقیقت شما تخلف نموده اید. والا در صورت عدم اثبات در این رابطه تخلفی از جانب شما نمی باشد. بر اساس ماده 396 قانون مدنی اگر در رابطه با رضایتنامه ای که محضری است شرایطی برای فسخ آن قرار داده باشید و آن شروط محقق شده باشد می توان رضایت نامه را فسخ نمود و الا امکان فسخ ندارد.چون همسر شما موجب توقیف منزل مسکونی است لذا از ایشان هم به عنوان خوانده از ایشان نیز شکایت به عمل آمده است.
وکلای حق وران راهنمای شما در رسیدن به نتیجه مطلوب می باشند. شماره تماس : ۰۹۱۲۹۴۲۶۶۷۴
ما را در اینستاگرام دنبال نمایید
haghvaran@
مشاوره حقوقی با بهترین وکلای خوب تهران را به صورت آنلاین در سراسر ایران تجربه کنید.
سامانه های پاسخگویی:
تلفنی ،آنلاین؛حضوری
وکلای خوب تهران در مجموعه حق وران را میتوانید در ۲۴ ساعت شبانه روز دریافت کنید.
علت عدم دسترسی بعضی افراد در مواقع اضطراری به وکیل و مشاور حقوقی با انتخاب راه های اشتباه، روندپرونده های خود را طولانی می کنند.
در چنین مواقعی نیاز به یک وکیل و مشاوره حرفه ای بسیار امری ضروری می باشد.
برای مشاوره با ده وکیل خوب تهران در زمینه:
وصول مهریه از سهم الارث زوج،حق الارث زوج و وکالتنامه،ارث و میراث ؛انحصار وراثت ؛قانون جدید ارث ؛؛اختلافات در تقسیم ارث ،میراث؛ارث حقابه؛تصرف ارث توسط وراث و غیره
میتوانید از خدمات:
مشاوره حقوقی فوری از بخش مشاوره تلفنی
خدمات رایگان مشاوره از بخش پرسش و پاسخ دسترسی داشته باشید.
همچنین سایر متخصصین مجموعه حق وران می توانند در بخشهای مختلف پاسخگوی سوالات حقوقی و کیفری شما باشند.
از جمله:
وکیل قاچاق کالا و ارز ؛وکیل ملکی؛ وکیل مالیات؛ وکیل ارث، وکیل شرب خمر؛ وکیل رابطه نامشروع؛ وکیل جرایم اینترنتی؛ وکیل تابعیت؛ وکیل پیش فروش آپارتمان و…
وکلای حق وران راهنمای شما در رسیدن به نتیجه مطلوب می باشند. شماره تماس : ۰۹۱۲۹۴۲۶۶۷۴
ما را در اینستاگرام دنبال نمایید
haghvaran@
بدون دیدگاه