Rate this post

با سلام. کل اموال پدرم به نام مادرم است پدرم هم زنده است میخواستم بدونم بعد از مرگ مادرم اموال یا ارثیه به چه کسانی میرسه؟ دوتا برادریم و یه خواهر البته مادرم نمیخواد به خواهرم چیزی برسه ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدین.

پاسخ سوال:

سلام علیکم

به کلیه وراث حین الفوت و ازجمله دو برادر ،همسر، خواهر، و مادر بزرگ و پدربزرگ اگر زنده باشند ارث تعلق میگیرد.

 

 

 

مشاوره حقوقی رایگان

برای انجام مشاوره حقوقی رایگان از طریق دکمه زیر اقدام کنید

کارشناسان حق وران در اسرع وقت به سوال شما پاسخ خواهند داد. مشاهده سایر سوالات و پاسخ ها  در اینجا .

گروه وکلای حق وران پاسخگوی سوالات حقوقی شما در مسائل مختلف از قبیل حقوق زوجین ، حق موجر و مستاجر ، قاچاق کالا و ارز و …. می باشد.

حق وران در این لینک به معرفی وکلای خوب تهران میپردازد تا با شناخت کامل از هر وکیل بتوانید مشاور حقوقی خود را انتخاب کنید.

خدمات حق وران به صورت ارائه مشاوره :

حضوری 

تلفنی 

آنلاین 

می باشد.

در صورتی که تمایل به دریافت مشاوره حقوقی در کمترین زمان ممکن را دارید و یا نیاز به مشاوره تلفنی دارید از بخش مشاوره تلفنی حق وران اقدام نمائید تا در کمترین زمان به پاسخ سوالات خود برسید.

یکی از خدمات محبوب کاربران گروه وکلای حق وران ارائه خدمات مشاوره حقوقی رایگان می باشد.

برای گرفتن پاسخ سوالات حقوقی خود به صورت رایگان می توانید از بخش پرسش و پاسخ اقدام نمائید.

وکلای حق وران راهنمای شما در رسیدن به نتیجه مطلوب می باشند. شماره تماس : ۰۹۱۲۹۴۲۶۶۷۴

ما را در اینستاگرام دنبال نمایید

 haghvaran@

 

2 دیدگاه

  • بعد از فوت پدربزرگم وارثان که دو دختر و دو پسر بودند نسبت به تهیه اقرارنامه عادی اقدام کردند مبنی بر پرداخت سهم الارث خواهران از یک باب منزل مسکونی و یک کامیون و اون مبلغ هم به خواهران پرداخت نشده. حالا با گذشت زمان وارثان یکی از خواهران متوجه شدیم که پدربزرگ در حاشیه شهر مهاباد مالک 16 هکتار زمین کشاورزی بوده اند که موقع تهیه اقرار و محاسبه سهم الارث محاسبه نشده. علی رغم اطلاع برادران از این موضوع و اینکه سهم دخترها از زمین ها پرداخت نشده اما اقرار نامه گفته شده رو مورد تمسک قرار داده و اون رو در رابطه با کل ماترک تفسیر کرده اند در حالی که شاهدین ذیل اقرار نامه زنده اند و حاضرند در دادگاه حضور یابند. حال سوال این است که با توجه به اینکه خواهران هیچ گاه نسبت به مابقی اموال پدری اقراری نداده اند که نافذ باشد و اینکه شاهد و مستندات کافی در این رابطه و اثبات در دادگاه وجود دارد ولی چون اقرار نامه به صورت کلی نوشته شده است آیا امکان ابطان آن وجود دارد؟

    • با سلام. اقرارنامه فوق صرفا در خصوص اموال و ماترک ذکر شده قابل استناد است و نمی توان از آن برای سایر اموال و املاک استفاده نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *