معرفی بهترین وکلای ارث تهران در زمینه انتقال سهام عدالت متوفی
شماره بهترین وکیل ارث تهران برای انتقال سهام عدالت متوفی
استعلام وضعیت از انتقال سهام عدالت متوفی به وارث
بسیاری از شهروندان ،سهام عدالت دارند .سهام عدالت، یک مدل دارایی، برای صاحبان خود، محسوب می شود.که این دارائی نیز، مانند سایر دارایی ها، پس از فوت افراد، به وراث قانونی آن ها منتقل می شود. برای انتقال این دارایی، وراث بایدحداکثر ظرف دو ماه به دفاتر خدمات پیشخوان دولت مراجعه کرده تا فرآیند انتقال سهام به ورثه برای ایشان انجام گیرد.در واقع سهام عدالت نیز یکی از دارایی های متوفی محسوب شده و از آن جهت که دارایی متوفی بعد از فوت ایشان به ورثه منتقل می شود ، بنابراین این سهام نیز منطقا بعد از فوت مالک باید میان ورثه تقسیم شود .
اطلاع از نحوه انتقال سهام عدالت به وراث موضوع مهمی بوده و ممکن است سوالاتی در این باب در ذهن شما ،ایجاد شود .
چگونه بدانیم شخص متوفی مشمول طرح سهام عدالت است ؟
شمایا وکیلتان میتوانید جهت اطلاع از اینکه شخص متوفی ،مشمول طرح سهام عدالت هست یا خیر ،به سامانه samanese.ir که جهت اطلاع از وضعیت سهام عدالت هر فرد و میزان آن ،ایجاد شده است مراجعه نمایید.با استفاده از کد ملی شخص متوفی ،می توانید وارد صفحه کاربری وی شده و در صورتی که مشمول دریافت سهام عدالت باشد ،نسبت به انتقال آن به وراث ،اقدام نمایید .لازم است بدانید ،ابتدا باید مراحل قانونی انحصار وراثت را بطور کامل ،طی کنید .
اگر اطلاعات دقیقی از نحوه واگذاری و انتقال سهام عدالت متوفی به وارث ندارید حتما از یک مشاوره حقوقی ارث یا وکیل ارث در این حوزه تخصصی راهنمایی لازم را دریاف کنید.
چونکه وراث می توانند به منظور انتقال سهام عدالت ،بصورت الکترونیکی اقدام یا بصورت حضوری ،به شرکت سپرده گذاری مرکزی مراجعه نمایند .
بنابر این خیلی راحت مسیر انتقال را توسط وکیل پیگیری کنید.
در این حوزه تخصص 10 وکیل خوب تهران در گروه حق وران بصورت اختصاصی پاسخگوی شما خواهند بود.
انتقال سهام عدالت متوفیان
اولین قدم برای ورود به مسیر انتقال سهام عدالت متوفیان، انجام انحصار وراثت و داشتن برگه معتبر و رسمی آن است. در ادامه این مسیر، باید مشخص شود که آیا زمان تشکیل پرونده متوفی فرار سیده است یا خیر. برای این کار، یکی از وراثی که سجامی شده است باید با ورود به درگاه ذینفعان بازار سرمایه، کد ملی، تاریخ تولد و تاریخ فوت متوفی را در بخش «استعلام نوبت پرونده قهری» در درگاه یکپارچه ذینفعان، وارد کند.
مدارک لازم جهت انتقال سهام عدالت متوفی به وارث
به منظور انقال سهام عدالت چه بصورت الکترونیکی و چه حضوری ،مدارک مشروحه ذیل لازم است :
• گواهی فوت
• اصل شناسنامه متوفی و وراث
• کارت ملی متوفی و وراث
• گواهی نامه واریز مالیاتی
• گواهی انحصار وارثت
اقدامات انتقال سهام عدالت
مراحل الکترونیکی انتقال سهام عدالت ،در سامانه سمات به نشانی www.csdiran.ir انجام می شود .
پس از ثبت مدارک لازم در این سامانه ،یکی از وارثین به یک دفتر پیشخوان طرف قرداد شرکت سپرده گذاری مراجعه و فرم های مربوط به نقل و انتقال سهام را پر کرده .
پس از بررسی صحت اطلاعات توسط شرکت سپرده گذاری ،وارد مرحله انتقال تقسیم سهام می شوید .
نحوه پرداخت سهام عدالت به وراث
پرداخت های سود سهام عدالت ،در سامانه سجام ،به نشانی www.sejam.ir انجام می شود .
ورثه باید در این سامانه ثبت نام کرده و بدین ترتیب مشمول دریافت سود سهام عدالت متوفی می شوند .
نکاتی که وراث باید بدانند
-
تا زمانی که براساس زمانبندی رسمی اعلامشده توسط شرکت سپردهگذاری مرکزی، نوبت تشکیل پرونده برای یک متوفی نرسیده باشد؛ امکان انتقال سهام عدالت وجود ندارد.
-
تقسیم دارایی صرفا مبتنی بر گواهی حصر وراثت خواهد بود؛ بنابراین اگر برای یک متوفی هنوز گواهی حصر وراثت دریافت نشده است؛ در نخستین فرصت و قبل از فرارسیدن نوبت باید گواهی حصر وراثت دریافت شود.
-
شخصی که برای تشکیل پرونده مراجعه میکند حتما باید قبلاً در سامانه سجام ثبتنام و احراز هویت کرده باشد.
-
شرکت سپردهگذاری مرکزی هیچگونه پیامکی در زمینه سهام عدالت متوفیان با سرخطهای شمارهدار ارسال نمیکند و پیامکهای این شرکت عنوان دارد.
-
وراث برای اطلاع از آخرین وضعیت پرونده خود صرفاً باید به سامانه درگاه یکپارچه ذینفعان به آدرس https://ddn.csdiran.ir مراجعه کنند.
مدارک لازم جهت دریافت سهام عدالت
جهت دریافت سود سهام عدالت ، تایید شماره موبایل و شماره شبا توسط وراث الزامی می باشد .
• کارت ملی متوفی و وراث
• گواهی انحصار وراثت
• شماره شبای معتبر وراث
• آدرس و شماره تماس وراث
محدودیت زمانی برای اقدام به تقسیم سهام متوفی وجود ندارد .اما توصیه می شود زودتر اقدام نمایید .
ضمن اینکه آن دسته از ورثه متوفیان که تاکنون گواهی حصر وراثت دریافت نکردهاند باید با در دست داشتن گواهی فوت، شناسنامه متوفی، سند عقدنامه یا رونوشت آن، شناسنامه وراث و وصیتنامه شخص فوت شده (درصورت وجود) به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و مراحل صدور گواهی حصر وراثت که از اصلیترین مستندات لازم در فرایند انتقال سهام عدالت متوفی به وراث است را دریافت کنند.
سخن پایان
در تمامی پرونده های موروثی ،بهره گیری از تجارب و دانش یک وکیل ارث خوب و کاربلد که دقت نظر کافی برای این کار را داشته باشد ،می تواند بسیار کمک کننده باشد تا در حین کار ،به مشکلی بر نخورید .
گروه وکلای حق وران با همکاری جمعی از وکیل خوب تهران به صورت تخصصی اقدام به ارائه خدمات در زمینه های زیر می نماید :
وکیل قاچاق کالا و ارز، وکیل شرب خمر، وکیل رابطه نامشروع، وکیل ارث ، وکیل جرایم اینترنتی، وکیل پیش فروش آپارتمان، وکیل مالیات، وکیل ملکی وکیل خانواده ؛ وکیل شهرداری ، وکیل تجاوز جنسی ، وکیل سقط جنین ، وکیل جرایم پزشکی ، وکیل سرقفلی ، وکیل جعل ، وکیل فروش مال غیر ، وکیل وقف
سلام .پدربزرگ و مادربزرگ من فوت شدند وسهام عدالت داشتند ولی انحصار وراثت نکردند چون پسرعموهایم دران خانه زندگی میکنند و وان خانه دو دانگ مهریه مادرشان هست .حالا بایرای 800تومان سهام عدالت ایا این پروسه ارزش پیگیری دارد ؟
این مبلغ بین وراث تقسیم کند نفری 150 عایدشان میشه .