وکیل ارز دیجیتال

وکیل ارز دیجیتال :09129426674


وکیل ارز دیجیتال یا به عبارتی وکیل حقوقی مختص ارزهای دیجیتال؛ فردی است که در امور حقوقی و قانونی مرتبط با ارزهای دیجیتال به موکلین خود کمک می‌کند.

اینجا ما به شما وکلای ارز دیجیتال متخصص در امر معرفی میکنیم :

نام وکیل
✅دکتر محمدجواد گوهریان
✅دکتر سبحان فتح الهی
✅دکتر زینب جنیدی مقدم
✅دکتر قادر شنیور
✅دکتر سید هادی دهقان
✅دکتر رضا عابد

این افراد توانایی دفاع در مقابل ادارات دولتی و قضات را دارا هستند و به موکلین خود در مسائل مربوط به پروتکل های بلاکچین، امنیت ارزهای دیجیتال، موافقت‌نامه‌ها و قراردادها کمک می‌کند.

وکیلان حقوقی ارزهای دیجیتال می‌توانند در جریان قوانین و مقررات جدید و نیز رویدادهایی که ممکن است بر ارزهای دیجیتال تأثیر بگذارد، باشند و به موکلین خود در مورد چگونگی روند قانونی کار مطابق با قوانین جدید و تطبیق آنها با سیستم خود کمک می کنند.

در مجموع، وکلای حقوقی ارز دیجیتال برای کسانی که به دنبال مشاوره حقوقی در زمینه ارزهای دیجیتال هستند، بسیار مفید و لازم هستند. آنها در مورد نحوه استفاده از ارزهای دیجیتال و رعایت قوانین حقوقی مربوط به ارز دیجیتال به شما کمک خواهند کرد و بهترین راه حل‌های قانونی را برای شما پیدا خواهند کرد.

یکی از حوزه های امن و پر رشد در اقتصاد ایران ، حوزه ارز دیجیتال است که به دلیل ایجاد مزایایی که در برابر اقتصاد پرتورم ایران عزیزمان ایجاد کرده ، موجب استقبال برخی از افراد شده و متاسفانه به دلیل اینکه این مسئله هنوز یک مسئله نو و جدید می باشد و دانش فنی مرتبط با آن نیز فراگیر نشده است ، ممکن است استفاده کنندگان را درگیر مشکلاتی کلاهبرداری ، و یا درگیر مشکلاتی چون عدم ثبت معامله نماید.

به هرحال به دلیل تازه بودن این حوزه می توانید قبل از ورود به آن با یک وکیل متخصص ارتباط بگیرید و یا خدای نکرده در صورتی که هم اکنون دچار مشکلی در این حوزه هستید ، با وکیل متخصص ارتباط بگیرید تا بهترین راهکار را اتخاذ نمائید.

آقای دکتر قادر شنیور ، دکتر محمد جواد گوهریان و دکتر سبحان فتح الهی از وکلای برجسته و باسابقه گروه وکلای حق وران در خدمت شما هستند.

دکتر محمد جواد گوهریان

  •  دکترای تخصصی حقوق خصوصی
  •   بیش از ۸ مقاله در حوزه حقوق خصوصی
  • کتاب در حوزه آرای وحدت رویه قضایی
  • وکالت و مشاوره در بیش از 500 پرونده

دکتر قادر شنیور

  • وکیل پایه یک دادگستری
  •  دکتری فقه و حقوق خصوصی از دانشگاه خوارزمی تهران 
  •  پروانۀ وکالت از کانون وکلای دادگستری
  •  دارای  بیش از 12 سال سابقۀ کار وکالت

دکتر سبحان فتح الهی

  • وکیل پایه یک دادگستری
  • پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری
  •   ۱۵ سال سابقه کار تخصصی حقوقی
  • گواهینامه تخصصی از  دانشگاه ناگویا ژاپن

وکیل ارز دیجیتال تهران در نقشه

مشاوره حضوری: 09357874667 بهترین وکیل ارز دیجیتال
قیمت وکیل ارز دیجیتال

مشاوره حضوری وکیل ارز دیجیتال در تهران

شما عزیزان میتوانید در ایام هفته از روزهای شنبه تا چهارشنبه به صورت حضوری با وکلای متخصص حوزه ارز دیجیتال با تعیین وقت قبلی مشاوره بفرمایید و در زمینه ارز دیجیتال ، مالیات وارد بر ارز دیجیتال و … هرگونه پرسشی که دارید مطرح نمایید.

آدرس موسسه حق وران: تهران _ خیابان میرزای شیرازی_ بالاتر از مطهری_ پلاک 219 _ ساختمان زیتون طبقه 5 واحد2

شماره تماس موسسه حق وران جهت رزرو وقت قبلی : ۸۸۱۰۹۵۶۰ الی ۶۲

مشاوره تلفنی وکیل ارز دیجیتال

سریع‌ترین و بهترین راه حل برای حل مشکلات حقوقی و دریافت پیشنهاد ، مشاوره حقوقی تلفنی است. تیم ما در طول روزهای کاری آماده پاسخگویی به شماست.

با تماس با خط تلفنی مشاوره حقوقی، شما می توانید به صورت مستقیم با یک مشاور حقوقی ارتباط برقرار کنید.برای مشاوره تلفنی بایدازطریق لینک زیر(مشاوره حقوقی تلفنی) اقدام به رزرو مشاوره نمایید.

پس ازپرداخت وجه مشاوره و دریافت شماره تماس وکیل ، دراسرع وقت می توانید باوکیل مورد نظر ارتباط برقرارکنید.

رزرو مشاوره تلفنی وکیل ارز دیجیتال در تهران

ابتداوارد صفحه اصلی سایت به آدرس haghvaran.com می شوید.سپس مشاوره تلفنی را انتخاب نموده روی آن کلیک می نمایید.

وکیل ارز دیجیتال
وکیل متخصص ارز دیجیتال در موسسه حقوقی حق وران

 

وارد صفحه مشاوره تلفنی می شوید.سپس سریع و بدون اتلاف وقت از میان متخصصین و وکلای پایه یک، فرد مورد نظر خود را انتخاب و برروی رزرو مشاوره کلیک می نمائید.

 

مدت زمان مشاوره را انتخاب کنید، شماره موبایل خودرا وارد نموده ،سپس برروی تائید شماره موبایل کلیک کنید.

 

 

اکنون می توانید پرداخت را انجام دهید.

 

 

پس ازپرداخت وجه مشاوره  ، شماره وکیل مورد نظر دراختیار شما قرار می گیرد و دراسرع وقت می توانید با وکیل مورد نظر ارتباط برقرار کنید.

مشاوره رایگان با وکیل ارز دیجیتال

در موسسه حقوقی حق وران شما به دو طریق قادر به انجام مشاوره حقوقی رایگان میباشید.

مشاوره آفلاین و  مشاوره آنلاین راه هایی هستند که شما میتوانید به صورت رایگان سولات خود را با گروه وکلا و مشاوران حقوقی مجموعه حق وران مطرح نمایید.

 

مشاوره آفلاین

ابتداوارد صفحه اصلی سایت به آدرس haghvaran.com می شوید.سپس مشاوره آفلاین را انتخاب نموده روی آن کلیک می نمایید.

وارد صفحه پرسش و پاسخ شده ،  می توانید سوال خودرا جستجو نمائیدویا روی پرسیدن سوال کلیک  نمایید.

پس ازاینکه وارد صفحه (ارسال سوال حقوقی ) شدید. شماره تلفن همراه  وسوال حقوقی خود را درقسمت مشخص شده بنویسید.

و پس از یادداشت سوال کدامنیتی را بزنید و درپایان برروی کلمه ( ارسال سوال ) کلیک نمائید.

 

 

 

مشاوره آنلاین

همچنین شما میتوانید از طریق آنلاین با وکلا و مشاوران گروه حق وران در ارتباط باشید و سوالات خود را با آنها در میان بگذارید.

ابتدا وارد صفحه اصلی گروه حق وران به آدرس haghvaran.com شوید.

سپس وارد صفحه مشاوره آنلاین شوید و با کلیک بر روی شماره تلفن با مشاوران و وکلای گروه حق وران ارتباط برقرار کنید.

 

وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال

وکلای کلاهبرداری ارز دیجیتال مسئولیت حمایت از حقوق و منافع موکلین خود در زمینه ارز دیجیتال را بر عهده دارد.

وکلای ارز دیجیتال با توجه به قوانین و مقررات مربوط به ارز دیجیتال، به موکلین خود کمک می‌کند تا در مسائل مختلفی مانند خرید، فروش، نگهداری و مدیریت اموال ارز دیجیتال خود بهترین تصمیم را بگیرند.

در این راستا، وکیل ارز دیجیتال می‌تواند در زمینه‌های مختلفی از جمله تهیه قراردادهای خرید و فروش، مشاوره در خصوص مالیات و مسائل گمرکی، ارائه مشاوره در مورد قوانین و مقررات مربوط به ارز دیجیتال و پیگیری مسائل حقوقی مربوط به ارز دیجیتال فعالیت داشته باشد.

نکات مهم در این زمینه عبارتند از:

نکات مهم توضیحات
💯حفاظت از منافع موکلین وکلای ارز دیجیتال مسئولیت حفاظت از منافع موکلین خود در زمینه ارز دیجیتال را بر عهده دارد.
💯تهیه قراردادهای خرید و فروش وکیل ارز دیجیتال به موکلین خود در تهیه قراردادهای خرید و فروش ارز دیجیتال کمک می‌کند.
💯مشاوره در خصوص مالیات و مسائل گمرکی وکلای ارز دیجیتال می‌تواند به موکلین خود در خصوص مسائل مالیاتی و گمرکی مربوط به ارز دیجیتال مشاوره دهد.
💯پیگیری مسائل حقوقی وکلای ارز دیجیتال می‌تواند به موکلین خود در پیگیری مسائل حقوقی مربوط به ارز دیجیتال کمک کند.
💯آگاهی از قوانین و مقررات وکلای ارز دیجیتال باید با قوانین و مقررات مربوط به ارز دیجیتال آشنا باشد تا بتواند به بهترین نحو ممکن به موکلین خود کمک کند.

قیمت (دستمزد ) وکیل ارز دیجیتال

قیمت وکیل ارز دیجیتال بسته به میزان تجربه، شهرت، ظرفیت پذیرش کار و سایر عوامل مختلف متغیر است. در حقوق ایران، قیمت دستمزد وکیل‌ها براساس تعرفه‌هایی که توسط هیئت‌های عدالتی تعیین شده‌اند، تعیین می‌شود.

عوامل موثر بر قیمت و حق الوکاله وکیل ارز دیجیتال عبارتند از:

عوامل موثر توضیحات
💯سابقه و تجربه وکیل وکلای با سابقه و تجربه بیشتر، قیمت بیشتری خواهند داشت.
💯شهرت و اعتبار وکیل وکلایی که شهرت و اعتبار بیشتری در بازار حقوقی دارند، معمولاً قیمت بیشتری را از موکلین خود دریافت می‌کنند.
💯ظرفیت پذیرش کار وکلایی که ظرفیت پذیرش کار بالا دارند، معمولاً قیمت کمتری خواهند داشت.
💯نوع و حجم کار نوع و حجم کاری که وکیل ارز دیجیتال انجام می‌دهد نیز تأثیرگذار بر روی قیمت آن است. به عنوان مثال، یک پرونده حقوقی پیچیده بسیار بیشتر از یک مشاوره ساده قیمت خواهد داشت.

به علاوه، توجه به مسائل حقوقی مرتبط با ارزهای دیجیتال به دلیل جدید بودن این صنعت و نبودن قوانین وضوح بالایی در این زمینه، ممکن است قیمت وکیل ارز دیجیتال را افزایش دهد.

ویژگی‌های وکیل ارز دیجیتال

1. مسلط بودن به قوانین و مقررات مربوط به ارزهای دیجیتال و بلاکچین
2. تخصص در زمینه فناوری بلاکچین و معاملات ارزهای دیجیتال
3. توانایی در ارائه راهکارهای حقوقی برای مشکلات مرتبط با ارزهای دیجیتال
4. تجربه در حمایت از حقوق مالکیت فکری و حفاظت از حریم خصوصی
5. توانایی در نظارت بر امور مرتبط با ICOs و پروژه‌های بلاکچین

وکیل ارز دیجیتال به‌عنوان یک وکیل عمومی فعالیت می‌کند، با این‌حال به دلیل وجود شرایط جدیدی که با ورود ارزهای دیجیتال و بلاکچین به بازار به وجود آمده است، این وکیل باید تخصص خود را در زمینه ارزهای دیجیتال و بلاکچین نیز به‌کار برده و به موکلین خود در این زمینه کمک کند. این وکیل با توجه به شرایط پیچیده‌ای که به‌وسیله ورود ارزهای دیجیتال به بازار به وجود آمده است، می‌تواند به شما در مواردی مانند خرید و فروش ارزهای دیجیتال، رمزارزها، معاملات بلاکچین و همچنین سکه‌های جمعیتی (ICOs) کمک کند.

وکیل ارز دیجیتال همچنین با توجه به تخصص خود، قادر است به شما در مواردی مانند حفاظت از حقوق مالکیت فکری و حفاظت از حریم خصوصی کمک کند. این شامل محافظت از کیف پول‌های دیجیتال، اطمینان از صحت اطلاعات شخصی و مالی شما و تدابیر امنیتی در معاملات بلاکچین است.

به عنوان وکیل ارز دیجیتال، باید به عنوان نماینده‌ی موکل در اموری مانند رسیدگی به اختلافات حقوقی و تنظیم قراردادها که مربوط به ارزهای دیجیتال است، عمل نموده و توصیه‌های لازم را ارائه کند.

جرم استخراج ارز دیجیتال

جرم استخراج ارز دیجیتال

استخراج ارز دیجیتال یک فعالیت مربوط به مینینگ (Mining) است که در آن، با استفاده از پردازنده‌های قدرتمند و تجهیزات خاصی، تراکنش‌های بلاکچین را تأیید و از آن‌ها برای ایجاد بلاک‌های جدید استفاده می‌شود. این فرآیند به طور خلاصه شامل انجام محاسبات پیچیده است که باعث تأیید تراکنش‌های در صف بلاکچین می‌شود تا بلاک‌های جدیدی به بلاکچین اضافه شوند.

در بسیاری از کشورها، استخراج ارز دیجیتال با قوانینی که توسط دولت‌ها، کمیته‌های مربوطه و سازمانهای حقوقی تعیین شده، تنظیم شده است. این قوانین به منظور کنترل و نظارت بر این فعالیت، پیشگیری از فعالیت‌های غیر قانونی و پایداری بازار ارز دیجیتال توسط حکومت‌ها و سایر نهادهای مربوطه تنظیم شده اند.

برای مثال، در کشورمان، به عنوان یکی از بزرگترین مراجع قانونی مرتبط با ارز دیجیتال، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (CBI) قوانینی برای استخراج ارز دیجیتال تنظیم کرده است. بر اساس این قوانین، استخراج ارز دیجیتال فقط از طریق مجوزهای رسمی از سوی CBI مجاز است و هرگونه فعالیت غیرقانونی ممنوع است. همچنین، در این قوانین معیارهایی برای منابع انرژی مورد استفاده در استخراج ارز دیجیتال تعیین شده است تا بهبود پایداری بازار و بهره‌وری انرژی کشور ارائه شود.

با توجه به اهمیت این فعالیت و تأثیر آن بر اقتصاد جهانی، بسیاری از کشورها و سازمان‌های بین المللی به دنبال تنظیم قوانینی هستند تا با افزایش نظارت و کنترل بر این فعالیت، اطمینان حاصل کنند که استخراج ارز دیجیتال در چارچوب قوانین و مقررات قانونی صورت می‌گیرد.

علاوه بر قوانین مربوط به استخراج ارز دیجیتال، در بسیاری از کشورها قوانینی نیز برای مالیات‌گذاری درآمدهای حاصل از این فعالیت تنظیم شده است. به عنوان مثال، در ایالات متحده، IRS (که معادل سازمان مالیاتی کشور ما می‌باشد) اعلام کرده است که تمام درآمدهای حاصل از استخراج ارز دیجیتال به صورت مالیات پرداختی قابل تفکیک هستند و باید در اظهارنامه مالیاتی ذکر شوند.

همچنین، در بسیاری از کشورها، استخراج ارز دیجیتال ممکن است با تأثیرات محیط زیستی منفی همراه باشد. برای مثال، در چند کشور از جمله چین، استخراج بیت کوین باعث افزایش گازهای گلخانه‌ای شده و در نتیجه توسعه پایدار و مسئولیت پذیری زیست محیطی به چالش مواجه شده است.

بدین منظور، در بسیاری از کشورها قوانین و مقررات مربوط به مسئولیت اجتماعی و حفاظت از محیط زیست نیز برای کنترل استخراج ارز دیجیتال تنظیم شده است. این قوانین سعی در کاهش تأثیرات منفی این فعالیت بر محیط زیست دارند.

در نهایت، باید توجه داشت که با توجه به شیوع روزافزون ارزهای دیجیتال و افزایش فعالیت‌های مرتبط با آن‌ها، قوانین و مقررات مربوط به استخراج ارز دیجیتال ممکن است در آینده تغییر کنند و باید همواره در جریان آخرین تغییرات قانونی در این زمینه بود تا از هرگونه تخلف و عدم رعایت قوانین جلوگیری شود.

جرم ارز دیجیتال

 

 

جرم ارز دیجیتال چیست؟

در حقوق ایران، ارز دیجیتال به عنوان یک واحد پولی مجازی شناخته می‌شود که اغلب به صورت رمزنگاری شده در بستر شبکه بلاکچین قابل معامله است. جرم ارز دیجیتال به عنوان یکی از جرائم الکترونیکی در نظر گرفته می‌شود و می‌تواند شامل فعالیت هایی مانند تولید، فروش، خرید و یا استفاده غیرمجاز از ارز دیجیتال باشد.

 

فعالیت هایی که مربوط به ارز دیجیتال باشند و با هدف کلاهبرداری، تقلب، تخریب، شناسایی غیرمجاز و یا اخلال در سیستم های اطلاعاتی و رایانه‌ای انجام شود، در قانون جرائم رایانه‌ای و قانون مجازات اسلامی به عنوان جرایم جدی محسوب می‌شوند و با مجازات های سنگینی همراه خواهند بود.
به طور کلی، در ایران فعالیت های مرتبط با ارز دیجیتال تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار قرار دارد. این سازمان مسئول نظارت بر تمامی معاملات ارز دیجیتال در ایران است و در صورت مشاهده هرگونه نقض قانونی در این زمینه، می‌تواند با اعمال مجازات های لازم، به حفظ حقوق و منافع عمومی بپردازد.

جرم سرقت ارز دیجیتال

تمامی فعالیت‌هایی که به منظور سرقت ارز دیجیتال از مالکیت غیرانجام می‌شود، مورد تعقیب و پیگیری قضایی قرار می‌گیرند. این شامل دزدی ارزهای دیجیتال از کیف پول یا صرافی های مجاز و استفاده از اطلاعات کاربران بدون اجازه آن‌ها برای دسترسی به ارزهای دیجیتال نیز می‌شود.

به منظور جلوگیری از این جرم، قانون‌گذاران تلاش می‌کنند با ایجاد مقررات و شرایط لازم، فضای امنی برای ارزهای دیجیتال در اختیار کاربران قرار دهند. همچنین، صرافی‌ها و سایر ارائه‌دهندگان خدمات ارزهای دیجیتال نیز باید از روش‌هایی مثل شناسایی کاربران و احراز هویت برای پیشگیری از این جرم استفاده کنند.

وکیل ارز دیجیتال

پیامدهای این جرم شامل جریمه‌های مالی و حبس می‌شود. همچنین، فرد متهم به این جرم ممکن است در صورت اثبات علیه‌اش، در صرافی های دیگری هم از خرید و فروش ارزهای دیجیتال محروم شود.

در نهایت، به منظور پیشگیری از این جرم، کاربران باید از روش‌های امنیتی مختلفی مثل استفاده از کیف پول‌های سخت‌افزاری و برنامه‌های امنیتی قوی استفاده کنند. همچنین، در صورت مشاهده هر گونه فعالیت مشکوک، باید به مراجع قضایی مربوطه گزارش داده شود.

جرم دستگاه ارز دیجیتال

جرم دستگاه ارز دیجیتال

جرم دستگاه ارز دیجیتال یا به عبارت دیگر، کریپتوکارنسی (Cryptocurrency)، به معامله غیرقانونی و سایر فعالیت‌های جرمی در قالب این ارزها اشاره دارد.

با توجه به برخی مزایای دستگاه‌های ارز دیجیتال نظیر عدم وابستگی به نظام مالی رسمی، حفظ حریم خصوصی کاربران و سرعت بالای تراکنش‌ها، این ارزها به سرعت پرطرفداری روزافزونی پیدا کرده‌اند.

با این حال، با ورود برخی افراد به بازار ارز دیجیتال با هدف استفاده از آن به عنوان ابزار جرمی، مواردی نظیر پول‌شویی، دزدی و فرار از مالیات و بسیاری دیگر از این نوع جرائم به وجود آمده است.

دولت‌ها و نهادهای مالی با توجه به این مشکلات، شروع به ایجاد قوانین و مقرراتی نموده‌اند که به منظور جلوگیری از استفاده از دستگاه‌های ارز دیجیتال در فعالیت‌های جرمی، تنظیم شده‌اند.

این قوانین شامل الزام ثبت نام و تایید هویت کاربران، رصد تراکنش‌های مشکوک و گزارش آن‌ها به نهادهای قضایی و معرفی تحریم‌های مالی برای کسانی است که در زمینه جرم‌های مالی فعالیت می‌کنند.

به عنوان یک کاربر دستگاه‌های ارز دیجیتال، بهتر است همواره از شیوه‌های قانونی برای خرید و فروش این ارزها استفاده کنید و به هیچ عنوان در فعالیت‌های غیرقانونی شرکت نکنید. با این رویکرد، شما می‌توانید از مزایای استفاده از دستگاه‌های ارز دیجیتال بهره مند شوید و به عنوان یک کاربر شریف و مسئول، به جامعه کمک کنید تا از بروز جرایم مالی و اقتصادی جلوگیری شود.

در ایران، جرایم مرتبط با دستگاه‌های ارز دیجیتال شامل پول‌شویی، دزدی، تقلب و فرار از مالیات می‌باشد. به عنوان مثال، هرگونه فعالیت در بازار سیاه و خرید و فروش ارز دیجیتال به صورت غیرمجاز محسوب می‌شود و با مجازات‌های قانونی، از جمله حبس و جریمه، همراه است.

بنابراین، در صورتی که به عنوان یک کاربر دستگاه‌های ارز دیجیتال در ایران فعالیت می‌کنید، بهتر است همواره از روش‌های قانونی برای خرید و فروش این ارزها استفاده کنید و از فعالیت‌های غیرقانونی خودداری کنید. با این رویکرد، می‌توانید از مزایای استفاده از دستگاه‌های ارز دیجیتال بهره مند شوید و در عین حال، از مشکلات قانونی ناشی از این فعالیت‌ها جلوگیری کنید.

انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال

این روزها شاهد انواع و اقسام کلاهبرداری‌ها در حوزه ارز دیجیتال هستیم. از جمله مهم‌ترین و معروف‌ترین کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پروژه های هرمی
  • پروژه های پانزی
  • پروژه های شبکه ای
  • کیف های پول و صرافی های تقلبی
  • صفحات و ایمیل‌های فیشینگ و جعلی
  • تیم پشتیبانی تقلبی به منظور کلاهبرداری
  • خدمات رایگان ارز دیجیتال و ارائه جوایز
  • پمپ و دامپ
  • ارائه توکن های تقلبی فاقد ارزش و بدون هدف
  • باج افزارها و بدافزارها
  • بکارگیری توکن های ناآشنا در کیف پول

متاسفانه اکثر اشخاص به دلیل عدم آگاهی از روش‌های مذکور و نحوه کارکرد و عملکرد آنها به راحتی فریب خورده و مال و اموال خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از دست خواهند داد.

انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال

اما برای پیگیری این گونه موارد حتماً باید از وکیل متخصص حقوقی در حوزه ارز دیجیتال کمک بگیرید. چرا که همه وکلا نمی‌توانند به این حوزه ورود داشته باشند. لذا بهتر است تا اطلاعات کافی در حوزه کریپتوکارنسی و بلاک چین را از متخصصین و حوزه‌های تخصصی دریافت کنید.

بهترین زمان مراجعه به وکیل ارز دیجیتال

بهتر است این گونه موضوع را باز کنیم که؛ هر وقت احساس خطر کردید؛ فوراً به یک وکیل ارز دیجیتال مراجعه داشته باشید. مثلاً وقتی در یک صرافی ارز دیجیتال واریز انجام دادید اما واریز شما در پنل یا کیف پول اعمال نشده بود؛ فوراً به وکیل مراجعه داشته باشید.

عدم شفاف سازی و غیرمتمرکز بودن ارزهای دیجیتال می‌تواند در قالب موارد موجب از بین رفتن دارایی و سرمایه افراد شود.

چرا که در دسترسی به افرادی که در خارج از کشور مخصوصاً اقدام به ساخت توکن تقلبی می کنند کارشناس ارز دیجیتال می‌تواند از خسارت‌های مالی سنگین پیشگیری کند.

وکیل ارز دیجیتال یا به عبارتی وکیل حقوقی مختص ارزهای دیجیتال

دعاوی ارز دیجیتال

دعاوی ارز دیجیتال، یکی از موضوعاتی است که در دنیای مالی و فناوری نقش مهمی ایفا می کند. ابتکار صدور ارز دیجیتال در سال 2009 توسط شخص یا گروهی به نام ساتوشی ناکاموتو آغاز شد. ارز دیجیتال بر پایه فناوری بلاکچین که یک سیستم غیر متمرکز برای ثبت تراکنش ها است، ساخته شده است. در طول چند سال گذشته، تعداد زیادی ارز دیجیتال دیگر نیز بوجود آمده است. در ادامه، به برخی از معروف ترین دعاوی ارز دیجیتال و توضیح جزئیات آنها خواهیم پرداخت:

  1. بیت کوین (Bitcoin):

بیت کوین، اولین و معروف ترین ارز دیجیتال است که بر پایه فناوری بلاکچین ایجاد شده است. آغازگر بیت کوین، ساتوشی ناکاموتو است. بیت کوین بدون واسطه مالی، بدون نیاز به بانک مرکزی و با کمترین هزینه انتقال پول را فراهم می کند. همچنین، امنیت بالای این ارز دیجیتال و تکنولوژی بلاک چین، بر قابلیت جعل اطلاعات تراکنش ها و دور زدن سامانه های مالی تاثیر گذار بوده است.

  1. اتریوم (Ethereum):

اتریوم، یکی دیگر از ارز های دیجیتال رایج است که بر پایه فناوری بلاکچین ایجاد شده است.

در برابر بلاکچین بیت کوین که فقط تراکنش های ارز را می تواند ثبت کند، اتریوم به کاربران خود امکان اجرای قراردادهای هوشمند (Smart Contracts) را می دهد. هدف اصلی اتریوم، ایجاد یک بستر برای توسعه و اجرای اپلیکیشن های بلاکچین است.

  1. ریپل (Ripple):

ریپل، یک سامانه پرداخت بین بانکی است که ارز دیجیتال خود به نام XRP دارد. ریپل امکان انتقال سریع و ارزان پول در سراسر جهان را فراهم می کند. تکنولوژی ریپل، از شبکه ارز دیجیتال بلاک چین تفاوت دارد و از پروتکل بستر توزیع مختص به خود استفاده می کند.

  1. لایت کوین (Litecoin):

لایت کوین، یکی از ارز های دیجیتال ارزشمند دیگر است. این ارز دیجیتال بر پایه کدباز فعالیت می کند و همچنین از فناوری بلاکچین استفاده می کند. لایت کوین به عنوان یک پول دیجیتال قابل استفاده در تراکنش های روزمره به جای بیت کوین طراحی شده است.

دعاوی ارز دیجیتال در حال حاضر همچنان در حال گسترش و تحویل خدمات به کاربران هستند. این دعاوی، تغییرات چشمگیری در عرصه های مالی و فناوری ایجاد کرده اند و به عنوان بستری برای ارزهای دیجیتال و فناوری بلاکچین به شناخته شدند. برخی افراد ارز دیجیتال را به عنوان آینده ارزهای معمولی می بینند و به آنها اعتقاد دارند. با ادامه تحقیقات و توسعه، دعاوی ارز دیجیتال به احتمال زیاد همچنان رونق یافته و در آینده پیشرفت های فراوانی را به همراه خواهند داشت.دعاوی پیش آمده درواقع نشانه رفتارهای هیجانی و یکباره تازه واردان و یا افراد ناآشنا به این عرصه می باشد.

 حل و فصل دعاوی ارز دیجیتال از طریق رفع اختلاف‌ها

حل و فصل دعاوی ارز دیجیتال از طریق رفع اختلافات امری است که در حال حاضر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. با رشد روزافزون ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین و اتریوم، افراد و شرکت های بسیاری در این زمینه سرمایه گذاری کرده‌اند و گاهاً به نیاز به حل و فصل دعاوی و مشکلات مرتبط با این ارزها برخورد می‌کنند.

دعاوی ارز دیجیتال ممکن است به دلیل مسائل مختلفی ایجاد شود، مانند خرید و فروش ناقص یا خلاف قوانین، سرقت هویت، اختلاس و سوء استفاده از اطلاعات شخصی و بسیاری از موارد دیگر. برای حل و فصل این اختلافات، کشورها و سازمان های مختلف تلاش می‌کنند تا طرح های حقوقی و قانونی مناسب را ارائه دهند.

در تهران، شهری که در آن از نظر برتری و تخصص حقوقی در کشور ایران شناخته می‌شود، وکلای متخصص ارز دیجیتال با داشتن تجربه کافی در حوزه قانون ارزهای دیجیتال نیز فعالیت می‌کنند. وکیل خوب تهران با تسلط کامل بر قوانین مقرر و تجربه در رفع اختلافات مربوط به ارزهای دیجیتال، برای مشتریان خود خدمات مشاوره حقوقی و نظارت قانونی ارائه می‌دهند.

روند حل و فصل دعاوی ارزهای دیجیتال به طرق مختلف صورت می‌پذیرد. از جمله روش‌های معمول، مذاکره و توافق بین طرفین است. در این روش، وکیل ارز دیجیتال به عنوان نماینده حقوقی یکی از طرفین در صورت لزوم می‌تواند در مذاکرات شرکت کرده و سعی در ایجاد توافق بین طرفین نماید.

وکیل ارز دیجیتال یا به عبارتی وکیل حقوقی مختص ارزهای دیجیتال

دیگر روشی که برای حل و فصل دعاوی ارزهای دیجیتال استفاده می‌شود، داوری است. در این روش، به جای تحویل پرونده به دادستانی، طرفین توافق می‌کنند که یک داور مستقل را به عنوان قاضی در این اختلاف معرفی کنند. وکیل خوب تهران می‌تواند در این روند حاضر به همکاری با داوران باشد و حقوق و منافع مشتری را در جریان داوری نگه دارد.

در نهایت، برای حل و فصل دعاوی ارزهای دیجیتال می‌توان از راهکارهای دیگری نیز استفاده کرد، مانند حل اختلاف از طریق دادگاه ها و همچنین بهره‌گیری از روش‌های آلترناتیو مثل مصالحه. در هر یک از این روش‌ها، وکیل خوب تهران با تکنیک و تجربه خود مساعدت می‌کند تا اختلافات در زمینه ارزهای دیجیتال به شکلی منصفانه حل و فصل شوند

نحوه شکایت از صرافی ارز دیجیتال

نحوه شکایت از صرافی های متخلف

صرافی ها به عنوان مکان هایی برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال مانند بیتکوین، اتریوم و دیگر ارزهای دیجیتال شناخته می شوند. با این حال، در عرصه این بازار، ممکن است برخی از صرافی ها به رفتارهای ناقص و متخلف بپردازند که ممکن است به کاربران ضربه بزند. در این حالت، کاربران می توانند از طریق مسیرهای مناسب، شکایت خود را درباره صرافی های متخلف ارز دیجیتال مطرح کنند.

برای شکایت از صرافی های متخلف اولین قدم برای شکایت، مراجعه به مرجعی مناسب است که توانایی بررسی و رسیدگی به این موارد را داشته باشد. این مرجع ها ممکن است شامل مراجع قضایی، نهادهای نظارتی یا سازمان های مربوطه باشند. بهترین راه مراجعه به مرجع مناسب، بستگی به قوانین و مقررات کشور محل اقامت شما دارد.

در این مرحله، شما باید ارتباط خود را با مرجع مناسب برقرار کنید. برای این کار، می توانید از طریق وب سایت ها و راهنمایی های موجود در اینترنت استفاده کنید تا اطلاعات دقیقی درباره مراجع مناسب دریافت کنید.

بعد از یافتن مراجع مناسب، شما باید شکایت خود را به صورت کتبی ارائه دهید. در این شکایت، شما باید مشخص کنید که صرافی متخلف چه نقضی از قوانین یا مقررات ارائه کرده است و اثباتی مربوط به این نقض ارائه دهید. همچنین، شما باید اطلاعات شناسایی صرافی متخلف را شامل نام، آدرس و شماره تماس در شکایت خود ذکر کنید.

پس از ارسال شکایت، مراجع مناسب آن را بررسی خواهند کرد و اقدامات لازم را برای رسیدگی به شکایت شما صورت می دهند. این اقدامات ممکن است شامل تحقیقات، محاکمات یا تحریم های قانونی علیه صرافی متخلف باشند.

در نهایت، شما باید به مرجع مناسب پیگیری منتظر رسیدگی به شکایت خود باشید و در صورت لزوم اطلاعات و مدارک مورد نیاز را به آنها ارائه دهید.

زمانی که افراد به دنبال راهکارهایی برای فرار از محدودیت‌های قانونی در حوزه‌های ارز دیجیتال هستند؛ مثلاً مثل فرار از مالیات تراکنش‌های مالی ارز دیجیتال. به جای اینکه شما متوسل به راه‌های عجیب و غریب و غیرقانونی شوید می توانید به کمک وکیل خیلی راحت و از طریق روش‌های نوین حوزه ارز دیجیتال به کمک شما در فناوری بلاک چین و ارزهای رمزنگاری شده بیایند و نسبت به پراخت‌های مالیاتی روش‌های پیچیده اما منوط به نتیجه را ارائه می‌کنم.

چون در حال حاضر به دلیل عدم اطلاعات کافی همه اقشار نسبت به ارزهای دیجیتال و در برخی موارد عدم کنترل دولت در پیگیری این تراکنش‌ها یکی از عوامل موفقیت افراد در دور زدن‌های مالیاتی آنها شده است.

انواع روش‌های دور زدن مالیات ارز دیجیتال

روش های دور زدن مالیات ارز دیجیتال

  • استفاده از کیف پول‌های ناشناس
  • سو استفاده از افراد مبتدی و آماتور
  • استفاده از حساب‌های خارجی و انتقال ارزها به آنها
  • عدم ارائه گزارش دقیق از درآمد و جریمه مال
  •  استفاده از شبکه‌های خصوصی
دور زدن مالیات ارز دیجیتال

از آنجایی که روش‌های مذکور کاملاً غیرقانونی هستند؛ مشمول مجازات و جرایم قانونی خواهد شد که می‌توانند خسارت‌های مالی را برای متخلفین در پی داشته باشند.

استفاده از کیف پول‌های ناشناس

در این روش معمولاً تمامی معاملات انجام شده و دارایی‌های دیجیتال افراد پنهان هستند و هویت کاربران معمولاً ناشناخته باقی می‌ماند.

سو استفاده از افراد مبتدی و آماتور

در اغلب موارد که افراد آماتور اقدام به ورود به دنیای ارز دیجیتال می‌کنند در خصوص با مالیات‌های ارز دیجیتال آگاهی چندانی ندارند به خاطر همین کلاهبرداران بازار ارز دیجیتال به خاطر اینکه مالیات ارز دیجیتال بتواند فرار کنند از حساب‌های کاربری افراد تازه کار و آماتور سو استفاده می‌کنند و این عدم آگاهی افراد می‌تواند در آینده نه چندان دور برای آنها نیز مشکل ساز شود تا نسبت به این گونه اعمال به بتوانند برخوردهای مناسب و قانونی را نشان دهند

استفاده از حساب‌های خارجی و انتقال ارزها به آنها

یکی از روش‌های رایجی که می‌توان معاملات با ارز دیجیتال را از دید و نظر افراد پنهان کرد استفاده از روش انتقال ارز به حساب‌های خارجی می‌باشد.چرا که در این روش می‌توان معاملات را به طور کامل پنهان نمود و درآمد واقعی را کتمان کرد.

عدم ارائه گزارش دقیق از درآمد و جریمه مالی

در زمان ارائه اطلاعات دقیق در خصوص میزان درآمد حاصل از معاملات و قراردادهای ارز دیجیتال وقتی که اطلاعات و آمار اشتباه ارائه شود درآمدها و معاملات اصلی پنهان بوده و کاهش مبالغ مالیاتی را در بر خواهد داشت.

استفاده از شبکه‌های خصوصی

از آنجایی که در تمامی معاملات خصوصی و قراردادهای شخصی معمولاً هویت کاربران افشا نمی‌شود افراد با استفاده از شبکه‌های خصوصی سعی در مخفی کردن فعالیت‌های خود دارند. چون که در این شبکه‌های خصوصی معمولاً معاملات و هویت افراد مخفی و فعالیت کاربران افشا نخواهد شد. به خاطر همین با استقبال خوبی هم روبروست.

در ایران چون هنوز هیچ قانون خاصی برای مالیات ارز دیجیتال تصویب نشده مالیات‌های ارز دیجیتال بر اساس مالیات بر درآمد قانون مالیات‌های مستقیم تعیین می‌شود و در واقع یک نوع  مفاد قانونی ۱۱۹ و ۱۳۱ مالیات درآمد اتفاقی محسوب می‌شود.

گروه وکلای حق وران

 

نمونه شکایت کلاهبرداری ارز دیجیتال

رياست محترم دادسراي عمومي و انقلاب …

سلام علیکم

احتراماً بدینوسیله به وکالت از شکات فوق مراتب دادخواهي مشاراليهم را اجمالاً به شرح ذيل به سمع و‌نظر حضرت عالي رسانيده و به فوريت امر تقاضاي رسيدگي مجدانه مزيد امتنان است:

حسب محتويات اسناد و مدارک موجود مشتكي عنهم با محوريت آقاي …….كه خود را فعال اقتصادي در بازار ارز ديجيتال و رمز ارز

(بازار فارکس) معرفي نموده و با مشاركت مشتكي عنهم رديف دوم الي ششم و سایر عوامل دخیل در جرم با جلب اعتماد موكلين با وعده‌ سرمايه گذاري از طريق جذب سرمايه به صورت نقد و ارز ديجيتال و فعاليت ارزي با ادعاي پرداخت سود تضميني و ماهانه نامتعارف به طور موهوم آنان را با جلسات و همايش هاي عديده ي انگيزشي و ايجاد هيجان كه در محل شركت معرفي شده

خود با نام ……واقع در مشهد ……گذاشته، با ترغيب آنان را به مشاركت در سرمايه گذاري و جذب اعضاي جديد و زير مجموعه و ايجاد شبكه توسط اعضاي سرمايه گذار فراخوانده و با دريافت مبالغ هنگفت نقدي و دلاري  به منظور تبديل به ارز ديجيتال و فعاليت با آن در شبكه معاملاتي تحت عنوان فاركس اعتماد آنان را جلب كرده،

و مبلغي بالغ بر …هزار دلار معادل …ميليارد تومان از موكلين به صورت نقد و ارز ديجيتال به طور نامشروع تحصيل كرده است حاليه به گونه اي كاشف به عمل آمده است كه ايشان نه تنها هيچگونه فعاليت اقتصادي نداشته بلكه صرفاً با برنامه ريزي و نقشه از قبل طراحي شده با منشاء سود دريافتي از سرمايه افراد و پرداخت سود از محل سرمايه ايشان به ورودي هاي جديد تا مدتي معين پرداخت و بعد از آن ديگر وجهي پرداخت ننموده است ،

و با اين ترفند متقلبانه بخش هنگفتي از سرمايه ي اعضاء را بدون هيچ‌گونه فعاليت اقتصادي تحصيل كرده و بر خلاف واقع و جهت نيل به مقاصد متقلبانه و نامشروع خود به ايشان اعلام ميدارد سرمايه ديجيتال موكلين در صرافي هاي خارج از كشور بلوكه شده و امكان استرداد و‌ پرداخت اصل و سود آن وجود ندارد

كه پيرو آن با پيگيري هاي موكلين از متخصصين امر كاشف به عمل مي آيد كه تمامي اقدامات و‌ وعده هاي مشتكي عنه متقلبانه و كذايي و كذب محض بوده و بدين روش اموال و سرمايه آنان را به تاراج برده است و از سوي ديگر بلافاصله محل شركت به آدرس صدرالذكر را تخليه و با بردن كليه اسناد و مدارك موجود و آثار جرم، با اموال و سرمايه موكلين ، خود و ساير مشتكي عنهم متواري گرديده است‌.

علیهذا با عنايت به معنونات و نظر به اينكه مشتكي عنهم از جمعيت كثيري بدين روش با افعال مجرمانه و متقلبانه خود تحصيل وجه نموده و به جهت عدم پوشش اطلاعاتي آحاد مردم نسبت به سرمايه گذاري ارز ديحيتال ايشان را قرباني نيت مجرمانه خود با فعل كلاهبرداري پانزي و هرمي نموده اند

كه مطالبات موكلين فقط بخشي از وجوه‌ تحصيل شده است، فلذا با تقديم اين شكوائيه ضمن اعلام جرم به اتهام بند ز موضوع قانون اخلال در نظام اقتصادي كشور ، كلاهبرداري موضوع مادتين 67 قانون تجارت الكترونيك ، 13 قانون جرايم رايانه اي   و ماده 1 قانون تشديد مجازات مرتكبين ارتشاء، اختلاس و كلاهبرداري و ماده 2 قانون اخيرا الذكر به جرم اخلال در نظام اقتصادي كشور، كلاهبرداري و تحصيل مال از طريق نامشروع، تعقيب و صدور دستورات عاجل مستندا به مواد 95 ، 141 ، 188 ، 669، 677 قانون آيين دادرسي در امور كيفري و ايضاً ماده 11 آيين نامه جمع آوري و استناد پذيري ادله ديجيتال،

جهت شناسايي محل اختفاي مشتكي عنهم متواري و ورود به مخفي گاه ايشان به جهت جلوگيري از تضييع حقوق حقه موكلين و اعتماد عمومي قوياً از محضرعالي تحت استدعاست و از طرفي با عطف توجه به امكان امحاء ادله ديجيتال و آثار جرم و خروج از كشور وفق مادتين اخيرالذكر صدور دستورات پيشگيرانه به مراجع ذيصلاح به فوريت امر مزيد امتنان است. اميد است با دستورات شايسته مراتب دادخواهي موكلين مقبول واقع گردد.

در پايان اين مهم لازم به عرض است كه تعداد شكات محدود به موكلين نمي باشد و مشتكي عنهم همانطور كه عنوان گرديد از عده كثيري مبادرت به كلاهبرداري نموده اند كه يقيناً در طول پرونده به جمع شكات افزوده خواهند شد.

با تجديد احترام

وکیل ارز دیجیتال

گروه وکلای حق وران یکی از بزرگترین مجموعه‌های حقوقی تهران و متشکل بیش از ده وکیل خوب تهران می‌باشد که به شما در دعاوی حقوقی؛ کیفری؛ثبتی کمک می‌کند.گروه وکلای حق وران برای دفاع از شما در دادگاه نظیر سازمان‌های قضایی آماده همکاری می‌باشند.

از آنجایی که در دعاوی مختلف حضور وکیل مهم و ضروریست که در برابر حقوق پیچیده و مشکل از وکلای متخصص حتماً استفاده کنید که وکلای متخصص به شما در بهبود نتایج دعاوی حقوقی کمک می‌کنند.

از جمله بیشترین دعاوی حقوقی شامل تماس با وکیل ملکی؛ وکیل سرقفلی؛ وکیل ارز دیجیتال؛ وکیل ارث؛ وکیل قاچاق کالا و ارز؛ وکیل خانواده؛ وکیل شرب خمر؛ وکیل تجاوز جنسی؛ وکیل شهرداری؛وکیل مالیات ، وکیل جرایم پزشکی و به طور کلی سایر دعاوی حقوقی که شما می‌توانید با تشخیص نقاط ضعف و قدرت خود در دعوا توسط وکلا اقدامات لازم را در زمان دقیق انجام دهید.

لذا می توانید تمامی خدمات مشاوره ای را بصورت مشاوره های آنلاین؛ مشاوره تلفنی؛ مشاوره حضوری  بهره ببرید.

سوالات شما

چه مشکلات حقوقی در حوزه ارز دیجیتال وجود دارد؟

پاسخ: برخی از مشکلات حقوقی که در حوزه ارز دیجیتال وجود دارند عبارتند از: نبود قوانین و مقررات مربوط به ارزهای دیجیتال، انعدام تضمین‌های حقوقی برای صاحبان ارزهای دیجیتال در مواردی مانند سرقت یا دسترسی غیرمجاز، دشواری‌های شناسایی هویت صاحبان ارزهای دیجیتال در صورت بروز مشکلات، و …

چه کارهایی را وکیل ارز دیجیتال می‌تواند برای شما انجام دهد؟

پاسخ: وکیل ارز دیجیتال به عنوان یک مشاور حقوقی، می‌تواند شما را در مواردی مانند خرید و فروش ارزهای دیجیتال، بررسی قراردادهای هوشمند، پیگیری مشکلات حقوقی، حفاظت از حقوق صاحبان ارزهای دیجیتال و … راهنمایی کند. همچنین، وکیل می‌تواند در امور قضایی مرتبط با ارزهای دیجیتال نیز به شما کمک کند.

چه تفاوتی بین بیت‌کوین و اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال وجود دارد؟

پاسخ: بیت‌کوین اولین ارز دیجیتال است که در سال ۲۰۰۹ به وسیله شخص یا افراد ناشناس با نام “اساتوشی ناکاموتو” ایجاد شد. بیت‌کوین در حقیقت یک سکه دیجیتال است که مبتنی بر فناوری بلاکچین (blockchain) عمل می‌کند و تراکنش‌های آن را از طریق شبکه‌ی بلاکچین انجام می‌دهد. اتریوم نیز یک ارز دیجیتال است که برای اجرای قراردادهای هوشمند (smart contract) در بلاکچین ایجاد شده است. علاوه بر این، اتریوم قابلیت انجام برنامه‌های واسط کاربری (dapps) را نیز دارد. ارزهای دیجیتال دیگری مانند ریپل، لایت‌کوین و … نیز وجود دارند، که هر یک از آن‌ها دارای خصوصیات و ویژگی‌های خاصی هستند.

چه تفاوتی بین ارز دیجیتال و توکن داریم؟

پاسخ: توکن‌ها مانند ارزهای دیجیتال هستند، اما به عنوان یک وسیله پرداخت استفاده نمی‌شوند. توکن‌ها در عملکرد سیستم‌های بلاکچینی مانند اتریوم و بیت‌کوین استفاده می‌شوند، که این سیستم‌ها نیز به دور از بانک‌ها و مراکز پرداخت قرار دارند و تراکنش‌های آن‌ها برای صاحبان توکن انجام می‌شود.

چه تفاوتی بین ارزهای دیجیتال و ارز فیزیکی (اعتباری) وجود دارد؟

پاسخ: تفاوت اساسی بین ارزهای دیجیتال و ارزهای فیزیکی (اعتباری) در قابلیت مشاهده و حفظ آن‌هاست. ارزهای دیجیتال بدون نیاز به حضور فیزیکی مانند کارت اعتباری یا پول نقد می‌توانند در فضای مجازی ذخیره و منتقل شوند، درحالی‌که ارزهای فیزیکی باید در جای خاصی نگهداری شوند.

آیا به عنوان صاحب ارز دیجیتال در سطح جهانی حقوقی تضمینی دارم؟

پاسخ: بله، به عنوان صاحب ارز دیجیتال حقوقی دارید که باید توسط قوانین و مقررات کشور خودتان و همچنین قوانین جهانی رعایت شود. با این حال، به دلیل نوآوری و جدید بودن ارزهای دیجیتال، در بسیاری از کشورها هنوز قوانین دقیقی در این زمینه وجود ندارد.

چه تاثیرات حقوقی دارد که بانک‌ها از استفاده از ارزهای دیجیتال پشتیبانی نمی‌کنند؟

پاسخ: عدم پشتیبانی بانک‌ها از ارزهای دیجیتال موجب سختی و مشکلاتی برای صاحبان ارزهای دیجیتال می‌شود. این امر می‌تواند باعث کاهش اعتبار ارزهای دیجیتال و کاهش قابل توجه ارزش آن شود. همچنین، بعضی از صندوق‌های سرمایه گذاری و موسسات مالی نیز هنوز از سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال پشتیبانی نمی‌کنند که باعث محدودیت در فرصت‌های سرمایه‌گذاری و رشد ارزهای دیجیتال می‌شود.

ارزهای دیجیتال در دادگاه‌ها به عنوان اثبات قابل قبولی در نظر گرفته می‌شوند؟

پاسخ: بله، در بسیاری از کشورها، ارزهای دیجیتال به عنوان اسناد الکترونیکی قابل قبول هستند. با این حال، در برخی موارد، بعضی از دادگاه‌ها ممکن است طبقه‌بندی خاصی برای ارزهای دیجیتال داشته باشند و نیاز باشد که توسط متخصصین حقوقی بررسی شوند.

چه تاثیرات حقوقی دارد که برخی از کشورها از استفاده از ارزهای دیجیتال ممنوع کرده‌اند؟

پاسخ: استفاده از ارزهای دیجیتال در برخی کشورها به علت نگرانی‌های امنیتی و قابلیت هرج‌ومرج و پول‌شویی ممنوع شده است. در این صورت، استفاده از ارزهای دیجیتال در آن کشور جرم شناخته می‌شود و می‌تواند باعث جریمه، محکومیت یا حتی زندانی شدن شما شود. بنابراین، قبل از استفاده از ارزهای دیجیتال در هر کشوری، باید اطمینان حاصل کرد که استفاده از آن مجاز است و قوانین و مقررات رعایت می‌شود.

خدمات گروه وکلای حق وران

خدمات گروه وکلای حق وران شامل الف )مشاوره حقوقی تلفنی در تهران ب ) مشاوره رایگان  ج ) مشاوره حضوری 

 مشاوره حقوقی تلفنی در تهران

سریع‌ترین و بهترین راه حل برای حل مشکلات حقوقی و دریافت پیشنهاد ، مشاوره حقوقی تلفنی است. تیم ما در طول روزهای کاری آماده پاسخگویی به شماست. با تماس با خط تلفنی مشاوره حقوقی، شما می توانید به صورت مستقیم با یک مشاور حقوقی ارتباط برقرار کنید.برای مشاوره تلفنی بایدازطریق لینک زیر(مشاوره حقوقی تلفنی) اقدام به رزرو مشاوره نمایید. پس ازپرداخت وجه مشاوره و دریافت شماره تماس وکیل ، دراسرع وقت می توانید باوکیل مورد نظر ارتباط برقرارکنید.

نحوه رزرو مشاوره حقوقی تلفنی

  1. ابتداوارد صفحه اصلی سایت به آدرس haghvaran.com می شوید.سپس مشاوره تلفنی را انتخاب نموده روی آن کلیک می نمایید.

۲.وارد صفحه مشاوره تلفنی می شوید.سپس سریع و بدون اتلاف وقت از میان متخصصین و وکلای پایه یک، فرد مورد نظر خود را انتخاب و برروی رزرو مشاوره کلیک می نمائید.

۳.مدت زمان مشاوره را انتخاب کنید، شماره موبایل خودرا وارد نموده ،سپس برروی تائید شماره موبایل کلیک کنید.

۴.جهت ادامه مراحل ، می بایست کد فعالسازی را در کادر مربوطه وارد نمایید.سپس ارسال مجدد رابزنید.

۵. اکنون می توانید پرداخت راانجام دهید.

۶.پس ازپرداخت وجه مشاوره  ، شماره وکیل مورد نظر دراختیار شما قرار می گیرد و دراسرع وقت می توانید با وکیل مورد نظر ارتباط برقرار کنید.

مشاوره  حقوقی رایگان (آنلاین )

مشاوره حقوقی رایگان برای این است که فرصتی در اختیار افراد قرار گیرد تا وضعیت پرونده خود را با یک وکیل یا مشاور حقوقی در میان گذاشته و به این اطمینان برسد که وکیل حقوقی می‌تواند به او کمک کند تا گره کور پرونده رابازکند.

در مشاوره حقوقی رایگان، هیچ هزینه‌ای دریافت نمی‌شود. فرد در طول گفتگوی رایگان متوجه می شود که آیا وکیل حقوقی یا کیفری می‌تواند برای وضعیت او پیشنهاداتی را برای نحوه رسیدگی به پرونده مطرح کند یا خیر.

موسسه‌های زیادی وجود دارند که در تمامی مسائل حقوقی مشاوره رایگان می‌دهند. تا اطمینان حاصل کنند که همه در صورت نیاز به عدالت دسترسی دارند. اما در انتخاب آن‌ها باید بسیار دقت داشته باشید موسسه حقوقی حق وران با وجود چندین وکیل سرآمد درزمینه دعاوی ملکی  می توانند به شما و عزیزانتان خدمات مشاوره ای با کیفیت خوب و قیمت مناسب ارائه کنند.

 

گروه وکلای حق وران

 

نحوه دریافت مشاوره حقوقی رایگان

  1. ابتداوارد صفحه اصلی سایت به آدرس haghvaran.com می شوید.سپس مشاوره آفلاین را انتخاب نموده روی آن کلیک می نمایید.

۲ .وارد صفحه پرسش و پاسخ شده ،  می توانید سوال خودرا جستجو نمائیدویا روی پرسیدن سوال کلیک  نمایید.

۳. پس ازاینکه وارد صفحه (ارسال سوال حقوقی ) شدید. شماره تلفن همراه  وسوال حقوقی خود را درقسمت مشخص شده بنویسید.

۴. پس از یادداشت سوال کدامنیتی را بزنید و درپایان برروی کلمه ( ارسال سوال ) کلیک نمائید.

۵. پس ازارسال سوال ، منتظر پاسخ موسسه حق وران بمانید. شما می توانید درکوتاه مدت پاسخ سوال خودرا دریافت کنید.

خدمات مشاوره حقوقی حضوری :

برای مشاوره حضوری با گروه وکلای حق وران ، می توانید باشماره های (۰۲۱۸۸۱۰۹۵۶۰ الی ۶۲) تماس بگیرید و وقت خودرا با وکیل خوب تهران  رزرو کنید.

آدرس گروه وکلای حق وران :

دفتر مرکزی : تهران خیابان میرزای شیرازی ، بالاتر از مطهری ، پلاک ۲۱۹ ، طبقه پنجم ، واحد دو ، گروه وکلای حق وران
تماس :  ۸۸۱۰۹۵۶۰الی ۶۲
تماس اضطراری :۰۹۱۲۹۴۲۶۶۷۴
پست الکترونیک: haghvaran@gmail.com