رای شعبه بدوی
در خصوص اتهام آقای س.س. دایر بر مصرف مشروبات الکلی صرف نظر از این که متهم در دادگاه منکر مصرف مشروبات الکلی شده و اعلام داشته است که اقرار وی در دادسرا بر اثر ارعاب بوده ولی با توجه به نظریه پزشکی قانونی مبنی بر این که طی آزمایش الکل سنج تنفسی از متهم معادل 95 میلی گرم الکل در صد میلی لیتر در خون وی یافت گردیده که این امر قرینه ای بر مصرف مشروبات الکلی توسط متهم بوده و وی را گناهکار دانسته و مستند به ماده 211 و 264 و 265 قانون مجازات اسلامی، مشارالیه را به هشتاد ضربه شلاق حدی محکوم می نماید. این رأی ظرف 20 روز قابل تجدیدنظر در دادگاه تجدیدنظر استان تهران می باشد.
دکتر زینب جنیدی مقدم
خواننده عزیز سلام !
من از گروه وکلای حق وران در خدمت شما هستم..
شرب خمر یکی از جرایم کیفری محسوب می شود که بر اساس قانون مجازات 80 ضربه شلاق مجازات آن است. اما برای اثبات آن نمی توان از هر اماره ای استفاده کرد و حتما بایدقاضی به یقین برسد تا حکم صادر نماید.
رأی شعبه تجدیدنظر استان تهران
در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای س.س. نسبت به دادنامه شماره 9300010 مورخ 19/01/1393 صادره از شعبه 101 دادگاه عمومی جزایی پردیس که به موجب آن حکم به محکومیت تجدیدنظرخواه به تحمل 80 تازیانه به لحاظ مصرف مسکر (مشروب الکلی) صادر گردیده است نظر به این که اولاً: متهم منکر مصرف مسکر می باشد، ثانیاً: حسب محتویات پرونده و متن دادنامه تجدیدنظرخواسته متهم در دادگاه اعلام داشته است که اقرار وی در دادسرا بر اثر ارعاب بوده است که مطابق قسمت اخیر ماده 218 قانون مجازات اسلامی 1392 این ادعا بدون نیاز به بینه و سوگند پذیرفته می شود. ثالثاً: نتیجه آزمایش و اظهارنظر پزشکی قانونی مبنی بر وجود الکل و در نتیجه الکل سنج تنفسی نمی تواند دلیل شرعی بر اثبات شرب خمر باشد. بنابراین با وارد دانستن تجدیدنظرخواهی و مستند به جزء یک بند ب ماده 257 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری دادنامه تجدیدنظرخواسته نقض و مستند به بند الف ماده 177 قانون موصوف حکم بر برائت متهم از اتهام انتسابی صادر و اعلام می گردد. رأی صادره قطعی است.
خدمات رایگان ما برای همه
آیا میدانید گروه وکلای حق وران خدمات مشاوره رایگان ارائه نموده است ؟
گروه وکلای حق وران به منظور ارائه خدمات عمومی گسترده برای همه ی مردم با توان های مالی مختلف و به منظور ارائه راهنمایی موثر ، اقدام به ارائه مشاوره رایگان حقوقی نموده است.
برای بهره مندی از خدمات مشاوره رایگان کافی است که در فرم زیر سوال خود را بپرسید و سپس در قسمت مشاوره افلاین پاسخ سوالات خود و دیگران را ببینید.
بدون دیدگاه