مرور سریع مطالب

وکیل جرایم اینترنتی اشراف کامل بر قوانین و جرایم سایبری ناشی از فضای مجازی، اینترنت، رایانه، تلفن همراه و… را دارد.بنابر تخصص لازم و بالای وکیل جرایم اینترنتی در زمینه فضای مجازی و اینترنت به راحتی به بررسی دعاوی اینترنتی در حوزه های مختلف می پردازد.

وکلای جرایم اینترنتی به دلیل تسلط بالایی که به قوانین دارند میتوانند در کاهش جرم، تعلیق مجازات ، تخفیف در مجازات و… بهترین راهکارها را ارائه دهند.

پذیرش پرونده های جرایم اینترنتی، نیازمند مهارت بالای وکیل در زمینه ارتباطات رایانه ای و آشنایی با تکنولوژی روز می باشد.

مشاورین حقوقی جرایم اینترنتی مجموعه حق وران به روزترین و جدیدترین اطلاعات حقوقی خود را بر اساس تمامی چالش های حقوقی و قضایی در خصوص جرایم رایانه‌ای اینترنتی و فضای مجازی به شما ارائه خواهند داد.بنابراین می توانید بهترین راهکارهای حقوقی را از وکلای خوب تهران در مجموعه حق وران در کمترین زمان ممکن به صورت مشاوره های آنلاین، حضوری و تلفنی دریافت کنید.

وکلای متخصص جرایم اینترنتی گروه حق وران

دکتر محمد جواد گوهریان

  •  دکترای تخصصی حقوق خصوصی
  •   بیش از ۸ مقاله در حوزه حقوق خصوصی
  • کتاب در حوزه آرای وحدت رویه قضایی
  • وکالت و مشاوره در بیش از 500 پرونده

دکتر سبحان فتح الهی

  • وکیل پایه یک دادگستری
  • پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری
  •   ۱۵ سال سابقه کار تخصصی حقوقی
  • گواهینامه تخصصی از  دانشگاه ناگویا ژاپن

دکتر قادر شنیور

  • وکیل پایه یک دادگستری
  •  دکتری فقه و حقوق خصوصی از دانشگاه خوارزمی تهران 
  •  پروانۀ وکالت از کانون وکلای دادگستری
  •  دارای  بیش از 12 سال سابقۀ کار وکالت

دفاع از

تمامی حقوق قانونی

پرداخت

بصورت توافقی

مشاوره رایگان

با کارشناسان حقوقی

وکالت پرونده

تا صدور رای قطعی

همراهی وکیل

همراه شما در تمام جلسات

نحوه ارتباط

آنلاین و حضوری

نحوه پیگیری

پشتیبان اختصاصی

انواع وکلا

خانم  و آقا

شماره وکیل جرایم رایانه ای

در صورتی که شما تمایل به اخذ وکیل جرایم رایانه‌ای برای پرونده های اینترنتی خود نداشته باشید؛ می توانید با  دریافت مشاوره ی تلفنی با یک وکیل جرایم سایبری از اطلاعات تخصصی وی در پیشبرد پرونده خود بهره مند شوید.

هرچند که در اغلب موارد اکثر کسانی که در پرونده های خود از وکیل کمک نمی گیرند؛ ممکن است به نتایج دلخواه خود نرساند اما توصیه می کنیم اگر در مرحله تجدید نظر خواهی هستید؛ حتماً با مشاور حقوقی متخصص تماس بگیرید تا با یک فرجام خواهی دقیق بتواند حداقل رای قاضی را عوض کنید. در اینجا شماره بهترین وکیل جرایم رایانه ای در تهران قرار داده شده تا شما در هر مرحله‌ای که هستید می توانید اقدام به اخذ مشاوره حقوقی فوری نمایید.

وکیل جرایم سایبری

از آنجایی که جرایم سایبری جزوه حوزه های حقوقی جدیدی است که با رشد روز افزون چشمگیری رو به روست، چرا که با گسترش فناوری های ارتباطی ، راه های امن سازی مسیرارتباطات آن گونه که باید توسعه نیافته و یا آگاهی عمومی توسعه پیدا نکرده است و همواره اشخاصی هستند که از این فضای خالی سو استفاده می کنند.

در کلاهبرداری ها و تقلب هایی که توسط رایانه ها انجام می گیرد و باصطلاح جرایم سایبری نامیده می شود ، به دلیل اینکه این حوزه کاملاً جدید و با قوانین خاص می باشد، نیازمند اطلاعات بالای وکیل در این حوزه می باشد.

وکیل ضمن اینکه از آگاهی بالا در این حوزه بایستی برخوردار باشد باید اطلاعات کافی را به موکل انتقال دهد.

نحوه دریافت مشاوره تلفنی با وکیل جرایم اینترنتی و سایبریبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

مشاوره تلفنی با وکیل جرایم اینترنتی

سریع‌ترین و بهترین راه حل برای حل مشکلات حقوقی و دریافت پیشنهاد ، مشاوره حقوقی تلفنی است. تیم ما در طول روزهای کاری آماده پاسخگویی به شماست.

با تماس با خط تلفنی مشاوره حقوقی، شما می توانید به صورت مستقیم با یک مشاور حقوقی ارتباط برقرار کنید.برای مشاوره تلفنی بایدازطریق لینک زیر(مشاوره حقوقی تلفنی) اقدام به رزرو مشاوره نمایید.

پس ازپرداخت وجه مشاوره و دریافت شماره تماس وکیل ، دراسرع وقت می توانید باوکیل مورد نظر ارتباط برقرارکنید.

رزرو مشاوره تلفنی وکیل جرایم اینترنتی در تهران

ابتداوارد صفحه اصلی سایت به آدرس haghvaran.com می شوید.سپس مشاوره تلفنی را انتخاب نموده روی آن کلیک می نمایید.

وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی

وارد صفحه مشاوره تلفنی می شوید.سپس سریع و بدون اتلاف وقت از میان متخصصین و وکلای پایه یک، فرد مورد نظر خود را انتخاب و بر روی رزرو مشاوره کلیک می نمائید.

وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی

مدت زمان مشاوره را انتخاب کنید، شماره موبایل خودرا وارد نموده ،سپس برروی تائید شماره موبایل کلیک کنید.

وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی

اکنون می توانید پرداخت را انجام دهید.

وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی

پس ازپرداخت وجه مشاوره  ، شماره وکیل مورد نظر دراختیار شما قرار می گیرد و دراسرع وقت می توانید با وکیل مورد نظر ارتباط برقرار کنید.

مشاوره رایگان با وکیل جرایم اینترنتی

در موسسه حقوقی حق وران شما به دو طریق قادر به انجام مشاوره حقوقی رایگان میباشید.

مشاوره آفلاین و  مشاوره آنلاین راه هایی هستند که شما میتوانید به صورت رایگان سولات خود را با گروه وکلا و مشاوران حقوقی مجموعه حق وران مطرح نمایید.

مشاوره آفلاین

ابتداوارد صفحه اصلی سایت به آدرس haghvaran.com می شوید.سپس مشاوره آفلاین را انتخاب نموده روی آن کلیک می نمایید.

وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی

وارد صفحه پرسش و پاسخ شده ،  می توانید سوال خودرا جستجو نمائید و یا روی پرسیدن سوال کلیک  نمایید.

وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی

پس ازاینکه وارد صفحه (ارسال سوال حقوقی ) شدید. شماره تلفن همراه  وسوال حقوقی خود را درقسمت مشخص شده بنویسید.

و پس از یادداشت سوال کدامنیتی را بزنید و درپایان برروی کلمه ( ارسال سوال ) کلیک نمائید.

وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی

مشاوره حضوری با وکیل جرایم اینترنتی

شما میتوانید جهت انجام مشاوره با وکیل متخصص جرایم اینترنتی به صورت حضوری ، به موسسه حقوقی حق وران مراجعه بفرمایید.

وکلای مجموعه حق وران از شنبه تا چهارشنبه به صورت حضوری آماده پاسخگویی به سوالات و رفع مشکلات شما عزیزان در خصوص جرایم اینترنتی هستند.

لازم به توضیح است که قبل از مراجعه جهت رزرو وقت ، شما باید با شماره های ۸۸۱۰۹۵۶۰ الی ۲ تماس حاصل کنید و وقت حضورتان را هماهنگ فرمایید.

آدرس موسسه حقوقی حق وران:

تهران ، خیابان میرزای شیرازی، بالاتر از مطهری، پلاک۲۱۹ ، ساختمان زیتون طبقه۵ واحد۲

مهارت های وکیل سایبری

دانش عمیق در خصوص کامپیوتر ها و فناوری مرتبط با وب از جمله وب تاریک  از جمله نیازمندی های مهارت های یک وکیل سایبری خبره می باشد.

یک وکیل خبره پس از آن نیازمند تحقیقات گسترده؛ جمع آوری ادله ؛شباهت می باشد که در این خصوص وکیل باید با انواع ویروس ها و بد افزار ها و غیره آشنایی داشته باشد؛ تا قربانیان را از دست مجرمان نجات دهد.

معمولاً بهترین وکیل جرایم رایانه ای باید به این چهار دسته اصلی اشراف کامل داشته باشد:

  • هک و جرایم مرتبط
  • کلاهبرداری های اینترنتی
  • پورنوگرافی کودکان یا در اختیار گذاشتن فایل های قاچاق
  • جرایم امنیتی ملی
نحوه دریافت مشاوره آنلاین رایگان با وکیل جرایم اینترنتی و سایبریبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

مشاوره آنلاین

همچنین شما میتوانید از طریق آنلاین با وکلا و مشاوران گروه حق وران در ارتباط باشید و سوالات خود را با آنها در میان بگذارید.

ابتدا وارد صفحه اصلی گروه حق وران به آدرس haghvaran.com شوید.

وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی

سپس وارد صفحه مشاوره آنلاین شوید و با کلیک بر روی شماره تلفن با مشاوران و وکلای گروه حق وران ارتباط برقرار کنید.

وکیل جرایم اینترنتی
وکیل جرایم اینترنتی
موفقیت شما، تعهد ما.

هزینه وکیل جرایم اینترنتی

هزینه وکیل جرایم اینترنتی تحت تأثیر عوامل متعددی است. برخی از این عوامل عبارت‌اند از:

1. نوع و پیچیدگی جرم: نوع جرم مهمترین عامل در تعیین هزینه وکیل جرایم اینترنتی است. برای مثال، یک جرم سایبری ساده، مانند کلاهبرداری ایمیلی، هزینه کمتری نسبت به یک جرم پیچیده مانند حمله به سرور یک شرکت بزرگ دارد.

2. تخصص وکیل: هزینه وکیل جرایم اینترنتی نیز به شدت تحت تأثیر میزان تخصص وکیل است. وکلای با تجربه و شناخت کافی از جرائم سایبری ممکن است هزینه بیشتری دریافت کنند.

3. شهر و استان: هزینه وکیل جرایم اینترنتی نیز در هر شهر و استان ممکن است متفاوت باشد. در شهرهای بزرگ و استان‌های پرجمعیت، هزینه وکالت معمولاً بیشتر است.

هزینه وکیل جرایم اینترنتی

4. محل دادگاه: محل دادگاه نیز ممکن است بر هزینه وکیل جرایم اینترنتی تأثیر بگذارد.لازم به ذکر است که شرایط مختلف می‌تواند تأثیر متفاوتی بر هزینه وکیل جرایم اینترنتی داشته باشد.

وکیل فضای مجازی

به رغم پیشرفت کسب و کارهای اینترنتی و ویژگی های مثبت غیرقابل کتمانی که دارد، جرایم اینترنتی هم به همان میزان گسترش پیدا کرده است و بعضی از آسیب های جبران ناپذیری را برای افراد جامعه در بر داشته است.

نگاه واقع بینانه به جرایم اینترنتی حاکی از این موضوع است که جرایم اینترنتی می تواند علاوه بر مال افراد، امکانات شخص و آبروی افراد را نشانه بگیرد.

وکیل جرایم سایبری

ضمن اینکه با حضور بیشتر مردم در شبکه های مجازی در چند سال اخیر سودجویی کلاهبرداران اینترنتی را نیز بیشتر کرده است.اما بهتر است بدانید که مشکلات قابل پیشگیری می باشند.

شما می توانید در هنگام شروع کسب و کارهای اینترنتی با بهره گیری از وکیل متخصص جرایم اینترنتی و با پیش بینی فضاهایی که امکان بروز جرایم را دارد نسبت به پیش بینی موضوع اقدام زودهنگام نموده و از بروز آسیب و ضررهای مالی و .. جلوگیری کنید.

پیشنهاد میکنیم با حداقل هزینه از بروز خسارت های هنگفت جلوگیری کنید. البته باید در این خصوص روی تخصص وکیل فضای مجازی حساب کنید. چون مراجع قانونی مربوطه نظیر دادگاه صالح بر اساس گفته ها و شنیده‌های کارشناسان فضای مجازی اقدام به بررسی صحت مدارک و اسناد شما می کنند و مبنای به دور از صدور حکم مراجع قانونی مدارکی می باشد که شما ارائه می کنید. بنابراین بهتر است تا حتی اگر وکیل استخدام نمیکنید از یک وکیل فضای مجازی اقدام به اخذ مشاوره کنید تا بتوانید به مدارک مستندی که دال بر وقوع جرم است ارائه دهید تا به نتیجه مطلوب برسید.

لیست اسامی بهترین وکلای جرایم اینترنتی در تهران
دفتر مرکزی : تهران خیابان میرزای شیرازی ، بالاتر از مطهری ، پلاک ۲۱۹ ، طبقه پنجم ، واحد دو ، گروه وکلای حق وران
علت گسترش جرایم اینترنتیبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

علت گسترش جرایم اینترنتی

تحول ارتباطات عظیم انسانی در زندگی روزمره تبدیل به یک رسانه ی ارتباطی ارجح در کل دنیا شده است.در واقع اینترنت و تاثیر آن در کسب و کار ها، هویت ملی و به طور کلی در زندگی را نمی توان نادیده گرفت.از سفارش دادن غذا گرفته تا خرید کالا، اشتراک گذاشتن تصاویر، ایجاد فروشگاه ها و غیره …تمامی این ها بر اساس فناوری های اطلاعات با تغییرات اساسی و ارزیابی در جامعه پدید آمده است .به طور کلی زیرساخت‌های حیاتی ما را تحت تاثیر قرار داده است .موجب تسهیل بسیاری از فرآیندهای زندگی شده است.اما در این بین این عضو جدایی ناپذیر از زندگی امروزه دارای نکات مثبت و منفی زیادی نیز می باشد.متاسفانه برخی اوقات صدمات جبران ناپذیری را در بر داشته است.آسیب ها، اذیت و آزار ها که ناشی از حرکت در خارج از خطوط قوانین بوده است.روش های مختلفی که منجر به سود جویی و سوء استفاده افراد خاصی میشود، در واقع تخلفات اینترنتی محسوب می‌شود.

قابل ذکر است که تخلفاتی اینترنتی در کسب و کارها و سایر بخش ها از جمله :قاچاق کالا و ارز گرفته تا در زمینه مالیاتی، روابط نامشروع، ملکی و غیره

وکیل جرایم اینترنتی
  • ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت
  • ایجاد راه های میانبر پرداخت های مالیاتی
  • نقض حقوق معلم در جرایم سایبری
  • سرقت اطلاعات
  • نقض قوانین کپی رایت
  • جرم های جنسی در سایبری
  • دسترسی های غیر مجاز
  • استفاده از بد افزار ها
  • کلاهبرداری اینترنتی
  • توهین و فحاشی در اینترنت
  • سرقت و جعل هویت در جرایم اینترنتی
  • جعل داده ها
  • جاسوسی از طریق اینترنت
  • نشر محتویات غیر قانونی
  • سرقت سایبری
  • اطلاعات و سیستم‌های رایانه‌ای
  • تحصیل و افشای اسرار تجاری
  • پخش فیلم عکس یا اطلاعات شخصی در فضای مجازی
  • حملات سایبری
  • گرفتن مال ازطریق نامشروع
  • دسترسی غیرمجاز به داده ها
  • سوء استفاده از زنان و کودکان
  • نقض حقوق مصرف کننده
  • هرگونه تخریب و اخلال در داده یا سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی
  • بزهکاری اینترنتی
  • ترمینیشن و اورجینیشن
  • شنود غیر مجاز و…
  • سوء استفاده از بانکهای اطلاعاتی
  • عضویت در شرکت های هرمی
مجازات اینترنت ماهواره ای چیست ؟برای مشاهده بیشتر کلیک کنید

مجازات اینترنت ماهواره ای

مجازات اینترنت ماهواره ای

با توجه به پیشرفت فناوری و ارتباطات، استفاده از اینترنت ماهواره‌ای در سال‌های اخیر بسیار رواج پیدا کرده است. اما همانطور که می‌دانید، استفاده از اینترنت ماهواره‌ای با قوانین و مقررات خاصی همراه است که در صورت نقض، مجازات‌هایی برای فرد متخلف در پی خواهد داشت.

در مورد مجازات‌های اینترنت ماهواره‌ای، لازم به ذکر است که در صورت نقض قوانین و مقررات، شخص متخلف ممکن است با مشکلاتی روبرو شود که می‌تواند از جمله آن‌ها عبارت باشد از:

محدودیت در دسترسی به خدمات اینترنتی، مسدود شدن حساب کاربری، پرداخت جریمه مالی و حتی محکومیت به زندان.

به علاوه، در صورتی که شخصی به جرم نقض قوانین و مقررات اینترنتی متهم شود، بهترین راهکار برای دفاع از خود، استخدام یک وکیل جرایم رایانه‌ای است. وکیل جرایم رایانه‌ای با توجه به تخصص و تجربه‌ای که در زمینه قوانین و مقررات اینترنت دارد، می‌تواند به شخص متخلف کمک کند تا از مسائل حقوقی ناشی از نقض قوانین و مقررات مربوطه جلوگیری کند.

بنابراین، در نهایت، توصیه می‌شود که هرگز از اینترنت ماهواره‌ای بدون رعایت قوانین و مقررات استفاده نکنید و در صورت بروز هرگونه مشکل حقوقی در این زمینه، بهترین راهکار استخدام وکیل جرایم رایانه‌ای است.

مصادیق جرایم اینترنتی

  • جرایم مربوط به داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی محرمانه
  • مجازاتهای الیه صحت و تمامیت داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی
  • نشر اکاذیب و افترا
  • هتک حرمت و حیثیت
  • مجازات خلاف اخلاق عمومی و…
وکیل جرایم اینترنتی
گسترش جرایم اینترنتی به درون خانواده ها و فروپاشی خانواده ها و نقش مهم وکیل سایبریبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

 نقش وکیل خانواده در جرایم اینترنتی

در عصر دیجیتالی که امروزه با آن روبرو هستیم، جرایم اینترنتی به شدت در حال افزایش هستند. این جرایم نه تنها برای افراد، بلکه برای خانواده‌ها نیز تهدیدی جدی محسوب می‌شوند. در این شرایط، وکیل خانواده می‌تواند به عنوان یک مشاور قانونی به خانواده‌ها کمک کند تا حقوقشان را در مواردی که به جرائم اینترنتی مرتبط هستند، دفاع کنند.

با توجه به اینکه جرایم اینترنتی ممکن است تأثیرات عمیقی بر روابط خانوادگی داشته باشند، نقش وکیل کلاهبرداری اینترنتی در این حوزه می‌تواند حیاتی باشد. وکیل خانواده می‌تواند به خانواده‌ها در مواردی که فردی از خانواده به جرمی مرتکب شده است، کمک کند تا بهترین راه‌حل برای حفاظت از حقوق خود پیدا کنند. همچنین، وکیل کلاهبرداری اینترنتی می‌تواند در مواردی که فردی از خانواده قربانی یک جرم اینترنتی شده است، کمک کند تا اطمینان حاصل شود که حقوق آن فرد به دقت رعایت می‌شود.

به علاوه، وکیل خانواده می‌تواند به افراد در خانواده‌ها نشان دهد که چگونه می‌توانند خودشان را در برابر جرایم اینترنتی محافظت کنند. وی می‌تواند به آن‌ها راهنمایی کند که چگونه می‌توانند در فضای اینترنتی ایمنی را حفظ کنند و از طریق روش‌هایی مانند استفاده از نرم‌افزارهای ضد ویروس و به‌روزرسانی مداوم نرم‌افزارهای خود، از حملات سایبری جلوگیری کنند.

در نهایت، باید توجه داشت که وکیل خانواده می‌تواند با بهره‌گیری از دانش و تخصص خود در زمینه حقوق و قوانین، به خانواده‌ها در تلاش برای مبارزه با جرایم اینترنتی کمک کند. به عبارت دیگر، وکیل خانواده می‌تواند در پیشگیری از جرایم اینترنتی، محافظت از حقوق و منافع خانواده‌ها و همچنین رسیدگی به موارد دیگر بسیار پیشرفته تر عمل کند.

وکیل پیگیری شکایت از کانال تلگرامی صیغه برای مشاهده بیشتر کلیک کنید

یکی از روش های کلاهبرداری اینترنتی از طریق کانال های صیغه یابی است .

این کانال ها شکاف و نیاز ازدواج جوانان و سختی ازدواج به دلیل هزینه های سرسام آور را شناخته و با استفاده از آن اقدام به کلاهبرداری می نماید.

این کانال ها برای اینکه به اهداف خود برسند صد درصد باید از پلتفرم های خارجی مانند تلگرام استفاده کنند تا قابل پیگیری نباشند.

پیگیری این کلاهبرداری هم مانند سایر کلاهبرداری هایی که شخص متضرر ماخوذ به حیا خواهد بود و یا به علت ضعف نفس پیگیر شکایت خود نخواهد شد ، بنابر این طعمه خوبی برای شکارچیان خواهد بود.

موسسه حقوقی حق وران

کلاهبرداری با کانال صیغه موقت اسلامی

این کانال ها اغلب برای جذب مخاطبین خود از واژه صیغه اسلامی و یا حتی تصاویر روحانیون استفاده می کنند و یا با ویس خانم ها و تصاویر خانم ها جلب اعتماد می کنند.

این دسته از کلاهبرداری ها هم به دلیل اینکه در فضای مجازی اتفاق می افتد در دسته کلاهبرداری های اینترنتی بوده و باید آن را به وکیل جرایم اینترنتی مطرح کنید.

ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت

ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت

گزارش و پیگیری جرایم اینترنتی

در زمان رویارویی با این گونه از مشکلات جرایم اینترنتی و آنلاین باید فوراً اقدام به گزارش به پلیس اینترنتی و سایبری نمایید.سپس با یک وکیل جرایم اینترنتی زبده مشاوره داشته باشید.هرکدام از جرایم، قانونی مجزا به خود را در بر خواهد داشت.دادسرای جرایم رایانه‌ای جرم مزاحمت در فضای مجازی را به صورت کاملا صریح و دقیق اعلام کرده است.

اذیت و آزار اینترنتی یا قلدری سایبری تجاوز به حریم خصوصی افراد ناشی از رفتارهای مجرمانه محسوب می شود.اقدامات مجرمانه شامل:

  • انتشار عکس های خانوادگی یا خصوصی( پورن انتقام)
  • نشر اسرار شخصی
  • تهدید و ارعاب( سایبر استاکینگ)
  • کلاهبرداری اینترنتی
  • هک کردن
  • جعل محتوا و داده
  • نقض قانون کپی رایت
  • زورگویی
  • تحمیل بار منفی
  • باج گیری
  • ارسال ایمیل ناخواسته یا تهدید آمیز
  • فرستادن و پست کردن پیامک های خلاف واقع
  • ارسال و دریافت پیام های جنسی عکس یا فیلم یا درخواست آنها
  • هرگونه اظهار نظر توهین آمیز با هدف آسیب رساندن به شهرت افراد
  • اغفال و فریب قربانی کلاهبرداری
  • جعل هویت آنلاین حرفهای نفرت انگیز(کلماتی مخرب به دلیل خصومت نسبت به یکدیگر ارائه می شود از جمله نژادی مذهبی هویت جنسی و غیره)
  • سرقت اطلاعات محرمانه
  • فیشینگ
  • اسکیمر
  • برداشت پول از حساب دیگران
  • شنود غیر مجاز
  • تخریب رایانه

مفاد قانونی مجازات و جرایم اینترنتی

آگاهی وکیل جرایم اینترنتی از مفاد قانونی به موکل کمک زیادی می‌کند تا در رفع اتهام یا اثبات اتهام موفق تر عمل نماید.

زیرا متهم در دفاع از خود مستلزم آگاهی از قوانین و مسائل حقوقی می باشد.

برای  این منظور وکیل جرایم اینترنتی میتواند در راستای تامین حقوق و آزادیهای فردی و متهم این حق را برای وی پیش بینی کرده و در نظر گرفته شود.

گزارش و پیگیری جرایم اینترنتی توسط وکیل جرایم اینترنتی
قوانین جرایم اینترنتیبرای مشاهده کلیک کنید

ماده ۷۳٠ قانون مجازات اسلامی

در ماده ۷۳٠ قانون مجازات اسلامی مجازات حبس از شش ماه تا دو سال ، جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات برای اشخاصی که به صورت غیرمجاز اقدام به شنود غیرمجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیر عمومی در سامانه مخابراتی یا الکترومغناطیسی مبادرت داشته باشند در نظر گرفته شده است.

ماده ۷۳۴ قانون مجازات اسلامی

در ماده ۷۳۴ قانون مجازات اسلامی مجازات حبس و یا جزای نقدی برای استفاده آگاهانه از کارت های حافظ، تراشه ها یا کارت های معجول به صورت غیرمجاز و تغییر داده های آن در نظر گرفته می شود.

ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی

موجب ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی چنانچه کسی توسط تلفن یا سایر دستگاههای مخابره ای برای کلیه افراد ایجاد مزاحمت و وحشت نماید، علاوه بر مقرراتی که از سوی شرکت مخابرات برای وی در نظر گرفته می شود، از نظر قانونی به ۱۵ روز تا سه ماه محکوم خواهد شد.

ماده ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی

در ماده ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی اشخاصی که توسط سامانه های یانه‌ای و یا مخابراتی هرگونه مدارک صوتی تصویری خصوصی خانوادگی و یا اسرار دیگر را بدون کسب رضایت از افراد نشر دهند و در دسترس دیگران قرار بگیرد، به صورتی که موجب هتک حرمت و حیثیت شود جریمه خواهد شد.

مجازات از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی

در ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی هرگونه توهین و فحاشی الفاظ رکیک به صورتی که موجب حد قذف نباشد مجازات ۷۴ ضربه شلاق یا پنج هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد داشت

ماده ۷۲۹ قانون مجازات اسلامی

در ماده ۷۲۹ قانون مجازات اسلامی مجازات حبس ۹۱ روز یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۲۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات برای دسترسی غیرمجاز به داده ها، سامانه رایانه‌ای اینترنتی که توسط تدابیر امنیتی حفاظت شده باشد در نظر گرفته شده است.

ماده ۷۴۰ قانون مجازات اسلامی

در ماده ۷۴۰ قانون مجازات اسلامی مجازات حبس از ۹۱ روز تا یک سال و جزای نقدی برای هرگونه دسترسی غیرمجاز به ده‌ها و اطلاعات دیگران که سرقت رایانه‌ای محسوب می شود در نظر گرفته شده است.

ماده ۷۴۱ قانون مجازات اسلامی

در ماده ۷۴۱ قانون مجازات اسلامی مجازات حبس از یک یک سال تا پنج سال یا جزای نقدی درحق دولت برای هرگونه جرم کلاهبرداری رایانه‌ای تعلق خواهد داشت.

ماده ۷۳۶ قانون مجازات اسلامی

در ماده ۷۳۶ قانون مجازات اسلامی مجازات حبس از شش ماه تا دو سال و جزای نقدی برای تخریب حذف اختلال سامانه های مخابراتی یا رایانه ای تعلق می گیرد.

ماده ۷۴۲ قانون مجازات اسلامی

در ماده ۷۴۲ قانون مجازات اسلامی مجازات حبس از ۹۱ تا دو سال حبس و جزای نقدی برای نشر اکاذیب به صورتی که موجب تشویش اذهان عمومی اضرار قیر در سامانه های اینترنتی و مخابراتی که دروغ منتشر شود.

وکیل جرایم اینترنتی و مراجع رسیدگی به جرایم اینترنتی

مراجع رسیدگی به جرایم اینترنتی

پرواضح میباشد که دادگاه ها و دادسرا ها مسئول رسیدگی به جرایم اینترنتی هستند می باشند.چرا که جرایم اینترنتی را تنها می توان توسط سامانه‌های ip که متصل به اینترنت هستند شناسایی نمود و محل جرم را کشف کرد.البته تمام جرایم رایانه‌ای و مخابراتی در اینترنت اتفاق نمی افتد.چرا که تنوع و گستردگی تجهیزات کامپیوتری و مخابراتی و بر اساس تکنولوژی های پیشرفته که موجب این حرفه ای در زمینه به کارگیریip دیگران لحاظ می‌کنند کشف محل ارتکاب جرم را با مشکلاتی مواجه کرده است.بنابراین مطابق با ماده ۶۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری دادگاه‌ها و دادسرا ها موظف به رسیدگی به مشکلات جرایم اینترنتی به کشف جرم می باشند.مطابق با ماده ۶۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری قوه قضاییه باید بر حسب ضرورت شعبات دادگاه های کیفری یک و دو دادگاه اطفال و نوجوانان؛ دادگاه ها و دادسرا های نظامی؛ مراکز تجدید نظر را جهت رسیدگی به جرایم سایبری و اینترنتی در نظر بگیرد.ضمن این که متخصصین مربوطه به امور رایانه باید از مقامات قضایی دادسرا و دادگاه ها انتخاب شوند.

مشاوره حقوقی گروه وکلای حق وران

نکته:

شعبه مربوط به ماده ۶۶۶ نباید با دادگاه های خصوصی اشتباه گرفته شوند.دادسرای جرایم رایانه‌ای برای اقامه دعاوی رایانه ای می باشد که موظف به رسیدگی تخلفات مربوطه در فضای مجازی شرکت های هرمی و غیر می باشند.باید با ارائه دادخواست و مدارک مربوطه ؛خرید تمبر پرونده اقدام به تشکیل پرونده جهت رسیدگی نمود.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی

اگر شما به دنبال به روزترین و کارآمدترین مشاورین حقوقی جرایم اینترنتی هستید تا بتواند تمامی مسائل حقوقی و قضایی شما را در خصوص اینترنت و فضای مجازی به صورت کاربردی پاسخگو باشد در هر نقطه از کشور عزیزمان که باشید قادر خواهیم بود شما تنها با یک تماس تلفنی ساده با بهترین وکلای جرایم سایبری در ارتباط باشید. شما در هر جایگاهی که باشید هم از متهم یا شاکی می توانید از طریق بهترین وکیل جرایم رایانه ای در مجموعه حق وران به صورت کاملا تخصصی مشاوره بگیرید و با دریافت راهکارهای حقوقی قانونی به روند موفقیت پرونده را تضمین کنید. چرا که مجموعه حق وران بهترین وکلایی جرایم رایانه ای ایران با اعمال فیلتر های سخت به همکاری مجموعه دعوت نموده تا در کنار یکدیگر بتوانند گام موثری در رفع مشکلات حقوقی موکلین بردارند .متاسفانه در جامعه امروزی که پیشرفت و تکنولوژی به وفور در آن دیده می شود و دچار تغییر و تحولات عجیب و غریب شده که متاسفانه بسیاری از مردم دست به گریبان مشکلات و مسائل جدید اینترنتی شده‌اند که در دهه‌های سابق چنین جرایمی وجود نداشته است یا حداقل به صورت امروزی این جرایم نبود. اما با بستری که اینترنت برای کاربران فراهم کرده است متاسفانه جرایم اینترنتی به سرعت قابل دسترسی می باشد که نیازمند دانش اینترنتی و فضای مجازی می باشد. در صورتی که شما آگاهی کافی در خصوص فضای مجازی و رایانه ندارید بهتر است تا از متخصصین و مشاوره رایگان با وکیل سایبری بهره مند شوید تا پیشگیری قابل توجهی از بروز جرم رایانه ای باشد.

وکیل پایه یک جرایم اینترنتی

وکیل پایه یک جرم اینترنتی می تواند بهترین مشاور حقوقی شما در جرایم رایانه‌ای باشد در پرونده‌های جرایم رایانه‌ای ممکن است در برخی اوقات خواهان یا شاکی به مقصود خود نرسند و این به دلایل بیشماری ممکن است اتفاق بیفتد. لذا بهتر است تا در این خصوص از بهترین وکیل پایه یک جرایم اینترنتی کمک بگیریم تا این جرایم نوظهور را کنترل کرده و آنگونه که شایسته و بایسته است پیگیری کند تا بتوانیم نیازهای حقوقی خود را مرتفع کنیم. وکیل پایه یک جرایم اینترنتی می تواند با تکیه بر دانش و فناوری اطلاعات ای که دارند اقدام به مستندسازی به ادله دیجیتال نماید و به صورت کاملا تخصصی در این حوزه ورود داشته باشد. معمولاً حق الوکاله وکیل پایه یک جرایم اینترنتی مانند سایر وکلا توافقی و بر اساس نوع جرم می تواند کمتر یا بیشتر محاسبه شود. تمامی جرایمی که وکیل پایه یک دادگستری می تواند در آن ورود کند شامل اخاذی افترا توهین آزار و اذیت؛ اطلاعات کلاهبرداری پرونده های نشر اکاذیب و غیره می باشد.

وکیل پلیس فتابرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

وکیل پلیس فتا

وکیل پلیس فتا یک وکیل است که به صورت اختصاصی در زمینه پرونده‌های جرائم رایانه‌ای و اینترنتی مشغول به فعالیت است. این وکیل با توجه به تحولات سریع و پیچیده در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، وظایف بسیار مهمی را بر عهده دارد.

از جمله وظایف وکیل پلیس فتا، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- مشاوره و راهنمایی: وکیل پلیس فتا باید به شکل مشاوره‌ای برای افرادی که قصد دارند پرونده‌ای را ایجاد کنند یا در پرونده‌ای دفاع کنند، فعالیت کند. وی باید با دانش خود در زمینه جرائم رایانه‌ای، به نحو احسن مشاوره دهد و راهنمایی کند.

2- تحقیقات و بررسی: وکیل پلیس فتا باید در پرونده‌های رایانه‌ای، تحقیقات و بررسی‌های لازم را انجام دهد و آگاهی کاملی از جزئیات پرونده داشته باشد.

3- دفاع: وکیل پلیس فتا باید در مورد دفاع افرادی که در پرونده‌های رایانه‌ای متهم شده‌اند یا قصد دارند به طور قانونی دفاع خود را انجام دهند، فعالیت کند. او باید با استفاده از قوانین و مقررات مربوط به همه ابعاد این پرونده‌ها، به نحو احسن دفاع کند.

4- پیگیری پرونده: وکیل پلیس فتا باید پرونده‌های رایانه‌ای را پیگیری کند و به دنبال رسیدن به نتیجه مطلوب برای طرفین باشد.

5- حضور در دادگاه: وکیل پلیس فتا در صورت نیاز باید به عنوان دفاع کننده یا مشاور در دادگاه حاضر شود.

مهارت ها و توانایی های وکیل سایبریبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

مهارت و خصوصیات وکیل جرایم سایبری

وکلای جرایم سایبری باید بتواند به خوبی شرایط پرونده را کنترل نماید.اقدام به تنظیم لایحه دادخواست محکم در چارچوب های قانونی و حقوقی را اعمال کند.در واقع مهارت وکیل جرایم اینترنتی در ارائه حرفه ای دادرسی با تنظیم دادخواست حرفه ای می باشد؛ تا بتوانند موارد مطرح شده قابلیت استناد به دادخواست را داشته و بتواند قاضی پرونده را قانع نماید.همچنین دادخواست های ارائه شده باید استناد حقوقی در دادگاه و سایر مراجع قضایی را داشته باشد.به همین علت تنظیم دادخواست یک مهارت کاملا تخصصی است که وکیل جرایم سایبری در خصوص دادخواست و لایحه نویسی نیز مهارت خواهد داشت.جمع آوری و به دست آوردن اطلاعات در مدت زمانی اندک از یک وکیل کاربلد جرایم سایبری امکان‌پذیر خواهد بود.چرا که مدارک و دلایل کافی در حیطه فضای مجازی نیازمند مهارت و تخصصی می باشد که بسیار زمان بر خواهد بود.به همین علت ارزیابی و پیگیری پرونده های جرایم اینترنتی با اطاله وقت روبرو خواهد بود .بنابراین بهتر است تا با استفاده از بهترین وکیل جرایم سایبری از هدر رفتن وقت و هزینه در پیشگیری از خسارت های جبران ناپذیر جلوگیری شود.بنابراین بهتر است یا وکیل جرایم اینترنتی اشراف کامل به موارد زیر داشته باشد.وکیل جرایم سایبری باید بتواند در ارائه راهکارهای قانونی حرف اول را بزند.

وکیل جرایم سایبری

بهترین وکیل جرایم رایانه ای باید با تمامی مراحل شکایت دادخواست و غیره به مراجع قضایی آشنایی کامل داشته باشد.وجدان کاری از جمله خصلت های ویژه یک وکیل متخصص می باشد صبوری و داشتن و حوصله از جمله مزایای اخلاقی وکلای متخصص جرایم رایانه ای می باشد.وجدان کاری می تواند یک وکیل متخصص جرایم اینترنتی را بسیار متعهد نشان دهد .شجاعت در کنار مهارت و استفاده از ترفند های حرفه ای می تواند یک ترکیب فوق العاده از خصوصیات وکیل جرایم اینترنتی باشد.

چگونه بهترین وکیل جرایم رایانه ای را انتخاب کنیم ؟برای مشاهده بیشتر کلیک کنید

بهترین وکیل جرایم رایانه ای

با توجه به پیشرفت فناوری، جرایم رایانه‌ای در حال افزایش هستند. بنابراین، اگر شما نیز با چنین جرایمی مواجه شده‌اید، بهتر است به دنبال بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای بگردید.

یافتن بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای می‌تواند کار سختی باشد. بنابراین، قبل از انتخاب وکیل، بهتر است هزینه او را بررسی کنید. اما باید توجه داشت که بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای همیشه هزینه بالایی ندارد. برای یافتن بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای، باید به مهارت ها، تجربه و دانش آنها توجه کنید.

پیدا کردن وکیلی با تجربه در زمینه جرایم رایانه‌ای می‌تواند به شما کمک کند تا مسائل خود را به خوبی حل کنید. همچنین، وکیل با تجربه می‌تواند شما را در مورد هزینه‌های مربوط به پرونده‌تان آگاه کند.

در نهایت، اگر شما در پرونده های حقوقی به مشکل برخوردید وکلای حرفه ای جرایم رایانه ای میتوانند در روند پیگیری پرونده بهترین راهکار ها را به شما رائه دهند.

 وکیل سایبری تهران

وکیل سایبری یا همان وکیل جرایم رایانه‌ای، یک حرفه در حال رشد است که در تلاش است برای حفظ حقوق افراد در دنیای دیجیتال به کار گرفته شود. در تهران نیز تعداد زیادی از وکلای ماهر در حوزه سایبری فعالیت می‌کنند. اما برای انتخاب بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای تهران، باید به نکات مهمی توجه کرد.

در ادامه، به برخی از این نکات مهم اشاره خواهیم کرد:

1. تجربه: یکی از مهم‌ترین نکات در انتخاب وکیل سایبری، تجربه وی در این زمینه است. بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای تهران باید تجربه کافی در این حوزه داشته باشد تا بتواند بهترین خدمات را به موکل خود ارائه دهد.

2. شناخت قوانین: وکیل سایبری باید با شناخت کاملی از قوانین مربوط به جرایم رایانه‌ای در تهران برخورد کند. بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای تهران باید به دقت قوانین مربوط به این حوزه را مطالعه کرده باشد.

3. تلاش برای حفظ حریم خصوصی: وکیل سایبری باید برای حفظ حریم خصوصی موکل خود تلاش کند. این یکی دیگر از نکات مهمی است که در انتخاب بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای تهران باید مورد توجه قرار گیرد.

4. قابلیت ارتباط با موکل: وکیل سایبری باید قادر باشد به خوبی با موکل خود ارتباط برقرار کند. بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای تهران باید قابلیت ارتباط دو طرفه با موکل خود را داشته باشد.

5. هزینه: هزینه خدمات وکیل جرایم رایانه‌ای نیز یکی از مسائلی است که در انتخاب وکیل باید به آن توجه کرد. باید به دقت هزینه‌های پیش‌بینی شده را با قیمت خدمات دیگر وکلا در تهران مقایسه کرد.

در جدول زیر نیز برخی از مهم‌ترین نکات درباره وکیل سایبری تهران را می‌توانید مشاهده کنید:

نکات مهم درباره وکیل سایبری تهران
تجربه کافی در حوزه سایبری
شناخت کاملی از قوانین جرایم رایانه
تخفیف در مجازات جرایم رایانه ایبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

تخفیف در مجازات جرایم اینترنتی

وکیل جرایم رایانه ای بر حسب شرایط و مفاد ذکر شده در قانون و بر اساس شرایط متهم می تواند اقدام به درخواست تخفیف مجازات یا تبدیل مجازات متهم نماید.تخفیف در مجازات به معنی کاهش و تقلیل مجازات متهم می باشد .مجازاتهای در نظر گرفته شده برای جرایم مختلف و بازدارندگی ؛ ایجاد ترس و برای عدم تکرار مجدد جرم می باشد.اما در مراجع قانونی و دادگاه ها بر اساس معاذیر قانونی و اختیاراتی که در قانون بر مبنای کیفیات مخطه قضایی برای برخی جرایم در نظر گرفته شده است که منوط به شرایطی خاص می باشد.از جمله:

  • تبصره ۱ دادگاه موظف است شرایط تخفیف مجازات در حکم را قید نمایند.
  • تبصره ۲ زمانی که از جهات مختلف در این ماده در موارد خاص پیش بینی شده باشد دادگاه نمی تواند مجازات را موجب همان موارد دوباره تخفیف دهد.
  • مطابق با ماده ۳۹ مجازات اسلامی صدور حکم معافیت در جرایم تعزیری با درجه هفت و هشت با تشخیص دادگاه به عدم ارتکاب مجدد جرم از سوی مجرم
  • عدم سابقه کیفری مجرم و سعی در جبران ضرر و زیان و غیره امکان پذیر می باشد.
تخفیف در مجازات جرایم اینترنتی
  • وکیل جرایم رایانه ای با تکیه بر دانش و مهارت خود و بر اساس مدارک و اسناد لازم سعی در اخذ تخفیف در مجازات جرایم یا تبدیل به مجازات از نوع دیگر و مناسب باحال متهم خواهد نمود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تخفیف مجازات های جرایم اینترنتی و سایبری با بهترین وکیل جرایم رایانه ای در تهران تماس بگیرید.

ارتباط مستقیم با ما

مراحل شکایت دعاوی اینترنتیبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

مراحل شکایت و دادخواهی دعاوی اینترنتی

برای دادخواهی و شکایت در زمینه رویه جرایم سایبری شما می توانید شکایت خود را در سایت پلیس فتا ثبت کرده و اقامه دعوا کنید.

همچنین می توانید به صورت حضوری به دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست خود را ارائه و تشکیل پرونده دهید.

در صورتی که به صورت حضوری اقدام کنید؛ چنانچه به کسی مظنون باشید پرونده برای بررسی به دادگاه ارجاع داده خواهد شد.

اما در صورتی که به کسی مظنون نباشید پرونده را برای تکمیل اطلاعات به پلیس فتا ارجاع خواهند داد.

اگر که از طریق سایت فتا اقدام به ثبت شکایت و اقامه دعوا کنید می توانید با ارتباط از بخش فوریت های سایبری سایت پلیس فتا یا مراجعه از بخش ارتباطات مردمی شکایت خود را اعلام کنید.

بهترین راه پیگیری و حضوری و ثبت کتبی شکایت نامه می باشد؛ تا بتوانید حق و حقوق خود را دریافت کنید.

بعد از مراجعه به دادسرا ثبت پرونده و هزینه آن معاونت دادسرا ؛پرونده جهت کسب اطلاعات و مستندات مرتبط با پرونده به پلیس فتا داده می شود.

پرونده هایی که به پلیس فتا تسلیم می شود در حوزه مشخصه ارجاع داده خواهد شد.

پس از این که شاکی کلیه مستندات را به افسر دایره فتا ارائه کرد افسر دایره شروع به بررسی شبکه های اجتماعی و تحقیق و تفحصات لازم می پردازد.

سپس گزارشات لازم را به دادسرا ارسال می کند.

از آنجایی که جرایم سایبری با گسترش زیادی روبرو بوده است؛ بنابراین ارائه یک دادخواست قوی و مناسب با موضوع جرم لازم به تنظیم می باشد.

به همین علت وکیل جرایم سایبری با داشتن تسلط بر کلیه مفاد قانونی و دانش حقوقی در این خصوص شما را در احقاق حقوق قانونی کمک خواهد کرد.

زیرا مفاد قانونی جرایم سایبری بسیار نزدیک به هم بوده و از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است که ممکن است برای افراد عادی گمراه کننده باشد.

بنابراین افراد چنانچه خود اقدام به ثبت دادخواست کنند؛ به دلیل عدم آگاهی به مفاد قانونی و همینطور عدم ارائه مستندات لازم موجب رد پرونده و در نهایت مختوم به شکست خواهد شد.

افسر دایره فتا بر اساس مستندات توسط شاکی جهت بررسی پرونده از سایر شبکه های اجتماعی جهت کسب اطلاعات داده می شود.

مراجع مرتبط با جرایم اینترنتی و سایبری

مراجع مرتبط با جرایم اینترنتی و سایبری با حضور وکیل جرایم رایانه ای

مهمترین مرکز رسیدگی به جرایم رایانه‌ای شامل

  • دادستانی کل کشور
  • دادسرای جرایم و تخلفات رایانه ای
  • پلیس فتا

البته نهادهایی مانند انجمن‌های صنفی کسب و کارهای اینترنتی یا سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نمی توانند به جرایم اینترنتی ورود داشته باشند.

تجدید نظرخواهی از حکم بدوی در جرایم اینترنتیبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

تجدیدنظرخواهی از حکم بدوی در جرایم سایبری توسط وکیل جرایم رایانه‌ای

تجدید نظر در حکم بدوی جرایم رایانه‌ای یکی دیگر از مراحل رسیدگی به جرایم فضای سایبری و فضای مجازی می باشد که متهم میتواند بعد از صدور حکم از دادگاه بدوی اقدام به اعتراض به رای نماید.از آنجایی که محکوم حق اعتراض دارد دال بر محکومیت متهم و یا دلیل بر برائت می تواند اقدام به اعتراض و لایحه تراضی و تجدیدنظرخواهی و تبادل لوایح صورت گرفته یعنی دفاع تجدید نظر خوانده توجه نمود و در صورت لزوم اقدام به تشکیل جلسه رسیدگی صادر میشود.در غیر این صورت بدون دعوت از هر یک از طرفین دعوا نسبت به انشا حکم اقدام خواهد شد.معمولاً درخواست تجدید نظر در رای صادر شده از طرف دادگاه جهت جلوگیری از خطاهای احتمالی می باشد که ممکن است قانونگذار اقدام به صدور رای کرده باشد.برای جلوگیری از مجازات نابجای حقوق افراد گزینه تجدید نظر خواهی توسط قانون گذار پیش بینی شده است.اساس ماده ۳۴۸ قانون آیین دادرسی مدنی برحسب دلایل موجه میتوان درخواست تجدید نظر خواهی را به دادگاه ارائه کرد و از جمله ادله این موضوع می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • عدم توجه قاضی به دلایل ابرازی
  • فقدان شرایط قانونی شهادت شهود
  • اعتبار مستندات دادگاه
  • مخالف بودن با رای مطابق با موازین شرعی و مقررات قانونی

نکته

پرونده هایی که در دادگاه تجدیدنظر مورد رسیدگی قرار می گیرند؛ اختیارات دادگاه نخستین را دارا هستند و میتوانند کلیه اقدامات را برای احراز واقعیت لازم می باشد را پیگیری کند.چنانچه دادگاه تجدید نظر فرایند رسیدگی دادگاه بدوی را صحیح بداند از تکرار آن خودداری می نمایند.در صورت نیاز به بررسی به صورت دقیق اقدام به رسیدگی و صدور رای شایسته خواهد کرد.

مدارک مورد نیاز جهت شکایت دعاوی رایانه ایبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

مدارک مورد نیاز جهت شکایت در دعاوی رایانه‌ای

برای کلیه دعاوی رایانه‌ای باید مدارک کامل زمینه پرونده باشندوکیل جرایم رایانه ای می‌تواند به شما در خصوص جمع آوری ادله کافی راهنمایی لازم را ارائه کند.از جمله اسکرین شات؛ آی پی سایت ؛فیش واریزی اصل پیام ها باید در پیام رسان گوشی یا لپ تاپ یا کامپیوتر قابل رویت بوده تا بتواند ادعا و مدارک شما را مستندسازی نمایند.موقع اسکرین شات گرفتن باید شماره تلفن آیدی و پروفایل طرف در اسکرین شات قابل رویت باشد.در صورت ازدیاد مستندات می توانید آنها را در دو عدد سی دی یا لوح فشرده به پلیس تحویل دهید.

  • پرینت حساب بانکی
  • مدارک هویتی
  • شناسنامه
  • کارت ملی
وکیل جرایم سایبری

مجازات توهین و فحاشی در فضای مجازی

هر یک از رفتارهای توهین و یا افترا در شبکه های مجازی و به کار بردن الفاظ رکیک و فحش ناسزا قابل پیگیری می باشد.در قانون مجازاتی که برای توهین و افترا در نظر گرفته شده شامل:

مجازات توهین به افراد از قبیل:هرگونه فحاشی ؛به کارگیری الفاظ رکیک و نسبت دادن به طرف به گونه‌ای که مشمول حد قذف نباشد.مطابق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی به ۷۴ ضربه شلاق و یا مجازات نقدی از ۵۰ هزار ریال تا یک میلیون ریال خواهد بود.چنانچه توهین مشمول حد باشد؛ یعنی به شخص نسبت زنا و لواط داده شود.مجازات فرد خاطی مطابق با ماده ۲۵۰ قانون مجازات اسلامی برابر با ۸۰ ضربه شلاق خواهد بود.

مجازات تهمت و افترا در فضای مجازیبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

تهمت و افترا در فضای مجازی

برای رسیدگی به پرونده های تهمت و افترا در فضای مجازی می توانید با کمک وکیل جرایم رایانه‌ای به آنها رسیدگی کنید.رسیدگی به هرگونه اختلال در فضای مجازی؛ از روند از درگیری های بزرگتر و اختلافات بیشتر در دنیای واقعی برای افرادموجب پیشگیری خواهد بود.مطابق با قانون کلیه اعمال و رفتاری که باعث آسیب به افراد در فضای مجازی شود جرم میباشد.تمامی اعمال و رفتاری که باعث لطمه به حیثیت و آبروی افراد شود؛ تهمت و افتراء اطلاق می شود.

تهمت و افترا در فضای مجازی(وکیل جرایم اینترنتی)

قانونگذار برای هرگونه تهمت و افترا در فضای مجازی مجازاتی را در نظر گرفته است.متاسفانه هنوز برخی از مردم به دلیل عدم آگاهی در خصوص پیگیری پرونده و شکایات جرم توهین به افراد وراد پروسه قضایی نمی‌شوند.اما بهتر است بدانید که چنین جرایمی قابل پیگیری و شکایت هستند.از آنجایی که برخی از هویت اشخاص در شبکه های مختلف مجازی مشخص نمی باشد ؛در روند رسیدگی با دشواری‌ها و پیچیدگی‌های روبرو خواهد بود؛ که بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای می تواند فرد مرتکب را به راحتی با تنظیم شکواییه به پای میز محاکمه بکشاند.

مجازات افترا

چنانچه هر کسی به هر طریقی چیزی را صراحتاً به شخصی نسبت دهد؛طبق قانون آن موضوع جرم محسوب خواهد شد.اگر نتواند صحت آن را اثبات کند برای فرد خاطی به موجب ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی از یک ماه حبس تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و یا یکی از این موارد لحاظ می شود.نکته مهم در خصوص فضاهای مجازی به دلیل سرعت زیاد در انتشار اطلاعات می‌تواند ضرر های فراوانی را به بزه دیده وارد کند.

نحوه پیگیری شکایت توسط وکیل جرایم اینترنتیبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

نحوه پیگیری شکایت در فضای مجازی توسط وکیل جرایم رایانه‌ای

باید مدارک لازمه موجود باشد.سپس باید اقدام به طرح شکواییه در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نمود.از طریق دادگاه باید تحقیقات مقدماتی را در زمان مناسب انجام داد.با احراز وقوع جرم قرار جلب به دادرسی صادر میشود با تایید قرار جلب پرونده به همراه کیفرخواست صادره به دادگاه کیفری ارجاع داده میشود.برای رسیدگی به جرم در دادگاه کیفری مورد بررسی قرار می‌گیرد.با احراز جرم توسط قاضی برای مجازات مرتکب حکم صادر می شود.از جمله لوایح مورد نیاز برای حضور در دادگاه لایحه افترا و لایحه دفاعیه افتراء میباشد.

انواع کلاهبرداری اینترنتی

در برابر کلاهبرداری های اینترنتی تحت هیچ عنوان نمی توانید مقاومت داشته باشید. از جمله انواع کلاهبرداری اینترنتی شامل: فیشینگ ؛فروشگاه های تقلبی؛ اسکیمر یا همان کارت بانکی جعلی؛ کلاهبرداری با رسید جعلی بانکی؛ سرقت اطلاعات از طریق فرستادن ویروس یا آگهی‌های تبلیغاتی ؛سرقت های اطلاعاتی از طریق ایمیل یا پیامک جعلی ؛کلاهبرداری نیجریه ای؛ کلاهبرداری از طریق سایت دیوار و شیپور ؛کلاهبرداری از طریق قرعه کشی ؛کلاهبرداری های سایت های شرط بندی و…

به طور کلی تمامی خدمات آنلاین که افراد دسترسی به نرم‌افزار دارند بستر مناسبی برای کلاهبرداری های اینترنتی و سوء استفاده از قربانیان توسط کلاهبرداران می باشند. کلاهبرداری اینترنتی در واقع به مجموعه فعالیتهای جرایم سایبری اطلاق می شود که در حال ممکن است این جرایم به طور کلی از طریق اینترنت یا ایمیل انجام شود که به آنها اشاره شد. معمولاً کلاهبرداران در برابر ارائه خدماتی که به کاربران ارائه می‌کنند میلیون‌ها دلار از طریق این فعالیت‌های متقلبانه به دست خواهند آورد .این تکنیک های مجرمانه سایبری با استفاده از بستر اینترنت بسیار پیچیده شده است و مجازاتهای مختلفی برای هر یک از این جرایم در نظر گرفته شده است .راحت ترین راه برای مراقبت از کلاهبرداری های اینترنتی و در واقع پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی باید در مقابل انواع پیامک های تبلیغاتی؛ ایمیل ها واکنش سریع نشان ندهند و فوراً از طریق اینترنت پول ارسال نکنید. شما باید از جزئیات شخصی و مالی افراد اطلاعات مفید داشته باشید و با افرادی که نمی شناسید اطلاعاتتان را به اشتراک نگذارید روی لینک ها کلیک نکنید.

پیگیری فیشینگ توسط وکیل متخصصبرای مشاهده بیشتر کلیک کنید

فیشینگ چیست

مخرب ترین روش برای دسترسی هکرها به اطلاعات بانکی افراد و سرقت دارایی آنها می باشد.در چند دهه اخیر با رایج شدن اینترنت دیگر انجام کار ها مانند گذشته نبوده و برای مراجعه به بانک‌ها و شعب نیاز به صف های طولانی نیست.به خاطر همین استفاده از اینترنت علاوه بر سهولت امور کارها بسیار خطرآفرین نیز می باشد.چرا که باید نکات ایمنی را در خصوص خطرات احتمالی حمله های هکرها و…و راههای مقابله با آن آشنایی داشته باشیم.

فیشینگ انواع مختلفی دارد:

  • فیشینگ تلفنی
  • فیشینگ با ایمیل
  • فیشینگ با دستگاه پوز وATM
  • ربات تلگرام و فیشینگ

برای مقابله با حملات فیشینگ بهتر است تا بهurl درگاه پرداخت توجه داشته باشید .همه دستگاه ها و یا سایت های بانک ها آدرس های مشخصی را دارند.برای این منظور میتوان نشان از حمله فیشینگ باشد؛ البته بهتر است تا برای استفاده با فیشینگ از روش‌های کاربردی تر استفاده کنید.

روش های کاربردی در مقابله با فیشینگ

بهتر است آدرس را به صورت مستقیم در مرورگر وارد کنید.بی دلیل بر روی تمام ایمیل هایی که افراد می فرستند کلیک نکنید.چرا که ممکن است سایت های مشابه با سایت واقعی با ظاهر موجه روبرو شویم و با هک کردن اطلاعاتتان کمک به سرقت اطلاعاتتان نمایید.بنابراین بهتر است تا به دنبال منابع معتبر باشید.استفاده از رمز یکبار مصرف را فراموش نکنید.چرا که مانع از به سرقت رفتن اطلاعات خواهد شد.با دریافت هرگونه پیامک یا ایمیل از افراد ناشناس که دارای لینک هستند و مربوط به جوایز یا قرعه کشی هستند؛ به هیچ وجه روی آنها کلیک نکنید.قبل از کلیک بر روی دامنه های سایت های واقعی به آدرسurl درگاه را مورد بررسی قرار دهیم.اکانت های مالی رابررسی کرده و برای آنها صورتحساب تهیه کنیم تا تمامی تراکنش ها قابل مشاهده باشند.چرا که افراد با مشغله‌های کاری بالا این بررسی زمان بر و حوصله بر خواهد بود.در صورت بروز هرگونه مشکل می توانید از بهترین وکیل جرایم اینترنتی در تهران کمک بگیرید.

جهت ارتباط با بهترین وکلای فیشینگ از درگاه زیر مراجعه فرمایید

مجازات پولشویی و وکیل پیگیری پرونده پولشویی برای مشاهده بیشتر کلیک کنید

مجازات پولشویی اینترنتی

پولشویی اینترنتی یکی از جرایم مالی است که در قانون ایران به شدت تحت تعقیب قرار دارد. پولشویی به معنی تبدیل پول کثیف و غیرقانونی به پول قانونی است. با رشد فناوری و افزایش استفاده از اینترنت، پولشویی نیز به شکل اینترنتی گسترش یافته است.

در قانون ایران، مجازات پولشویی اینترنتی بسیار سختگیرانه است و با توجه به این جرم، متخلفان می توانند با مجازات های سنگینی مواجه شوند. به عنوان مثال، برای پولشویی اینترنتی می توان به مجازات های حبس با زندان و پرداخت جریمه اشاره کرد. همچنین، مجازات هایی مانند توقیف دارایی ها، قطع ارتباطات بانکی و حتی اعدام در مواردی نیز ممکن است.

به منظور پیشگیری از پولشویی اینترنتی، قانونگذاران در ایران به دنبال ایجاد راهکارهای مختلف هستند. یکی از این راهکارها، ایجاد سامانه های شناسایی و پیگیری تراکنش های مالی است. این سامانه ها به بانک ها، صرافی ها و سایر نهادهای مالی اجازه می دهند تراکنش های مشکوک را شناسایی کرده و آنها را به مراجع قضایی معرفی کنند.

همچنین، مراکز آموزشی و آگاهی دهی به عموم در مورد خطرات پولشویی اینترنتی نیز ایجاد شده اند. این مراکز با هدف افزایش آگاهی جامعه در مورد روش های پیشگیری از پولشویی فعالیت می کنند.

به طور کلی، پولشویی اینترنتی یکی از چالش های بزرگ امنیتی در حوزه مالی است. با توجه به شدت تلاش های قانونگذاران برای پیشگیری از این جرم، ضرورت افزایش آگاهی جامعه در مورد پیامدهای پولشویی و روش های پیشگیری از آن احساس می شود.

وکیل جرایم اینترنتی در ایران

وکیل جرایم اینترنتی در ایران، برای کسانی که با مسائل قانونی مربوط به فضای مجازی مواجه هستند، یکی از مهمترین و حیاتی‌ترین افرادی است که می‌توانند به آنها کمک کنند. عرصه‌ی جرایم رایانه‌ای، به دلیل روند رو به رشد فناوری، تمامیت خود را در سال‌های اخیر نشان داده است. بنابراین، بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای را برای رسیدگی به این مسائل پیدا کردن، امری حیاتی است.

یافتن یک وکیل جرایم اینترنتی ماهر و با تجربه، کاری است که نیاز به تحقیق، مطالعه و انتخاب دقیق دارد. وکلا و کارشناسان حقوقی ماهر در این زمینه، باید دارای مهارت‌های لازم در برقراری ارتباط با مشتریان، تحلیل حقوقی مسائل پیچیده، و توانایی در برنامه‌ریزی استراتژیک باشند.

وکیل جرایم رایانه‌ای باید دارای دانش فنی و قانونی کافی باشد تا بتواند به بهترین نحو از موضوعات مانند جاسوسی، هک و سرقت اطلاعات، آسیب‌های جانبی ناشی از استفاده از نرم‌افزارهای غیرمجاز، حملات DDOS و… رسیدگی کند.

به علاوه، وکیل جرایم رایانه‌ای در ایران باید دارای شناختی شفاف درباره‌ی قوانین و مقرراتی باشد که این کار برای کاربران فضای مجازی، که در بسیاری از صورت‌ها با قوانین غیرمستقیم سروکار دارند، حیاتی است.

اگر شما هم در دنیای دیجیتال به مشکل برخورد کرده‌اید و یا به دنبال دفاع از خود در پرونده‌های جرمی هستید، بهترین وکیل جرایم رایانه‌ای مجموعه حق وران را می تواند تجارب و مهارت های خود را در اختیار شما قرار هد.

مجازات جعل اینترنتی به مجموعه‌ای از جرایم اشاره دارد که با استفاده از شبکه اینترنت و سایر فضاهای مجازی صورت می‌گیرد. در این نوع از جرایم، فردی به نحوی که باعث تغییر و تحریف اطلاعات و مستندات رسمی می‌شود، عموماً با هدف کسب سود یا تقلب در حوزه‌های مختلف اقدام می‌کند. مجازات جعل اینترنتی در بسیاری از کشورها شامل جرائمی مانند سرقت هویت، کلاهبرداری، تقلب و تخریب داده می‌شود.

وکیل جرایم اینترنتی می‌تواند به شما در جریان قانونی مربوط به مجازات جعل اینترنتی کمک کند. او با آگاهی از قوانین و مقررات این حوزه، می‌تواند برای شما در دادگاه به دفاع از حقوق شما کمک کند و به خوبی بتواند از حقوق شما در برابر اینگونه جرایم دفاع کند. این وکیل می‌تواند در تمام مراحل رسیدگی به پرونده که شامل تحقیقات، پلیس، دستگاه قضایی و دادگاه است، شما را همراهی کند.

به منظور پیشگیری از جعل اینترنتی، وکیل جرایم اینترنتی راهکارهای زیر را پیشنهاد می‌دهد:

1- حفظ حریم خصوصی: برای پیشگیری از چنین جرایمی، باید مواظب حفظ اطلاعات شخصی خود باشید و از هر گونه نشر اطلاعات خود در فضای اینترنت پرهیز کنید.

2- استفاده از پسورد‌های قوی: پسورد‌های قوی می‌تواند از دسترسی هکرها به اطلاعات شما جلوگیری کند. پسورد‌هایی با طول بالا و شامل حروف بزرگ و کوچک، اعداد و نمادها را پیشنهاد می‌دهیم.

3- استفاده از نرم افزارهای ضد ویروس: به کمک نرم افزارهای ضد ویروس، می‌توانید از حملات هکرها در برابر دستگاه خود جلوگیری کنید.

4- عدم اعتماد به ایمیل‌های ناشناس: این ایمیل‌ها ممکن است شامل لینک‌های مخرب باشند که منجر به نصب برنامه‌های جاسوسی یا نفوذ به دستگاه شما شوند.

5- عدم ارسال اطلاعات حساس: هرگز اطلاعات حساس خود را در فضای مجازی ارسال نکنید. این اطلاعات شامل شماره تلفن، آدرس منزل و کلمات عبور شخصی است.

6- بروزرسانی سیستم‌عامل: بروزرسانی دستگاه‌های شما به آخرین نسخه سیستم‌عامل، تأمین‌کننده امنیت بیشتری برای دستگاه شما است. در صورتی که دستگاه شما بیش از حد قدیمی باشد و بروزرسانی امکان‌پذیر نباشد، بهتر است دستگاه جدیدی بخرید.

7- پشتیبانی از داده‌های مهم: می‌توانید با پشتیبان‌گیری از اطلاعات مهم خود، از از دست دادن اطلاعات خود جلوگیری کنید. این پشتیبان‌گیری می‌تواند به صورت ماهیانه یا هفتگی انجام شود.

8- استفاده از شبکه‌های اجتماعی با دقت: همیشه باید مطمئن شوید که با کسانی ارتباط برقرار می‌کنید که واقعیت آن‌ها تأیید شده است. همچنین در صورت دریافت پیام از یکی از دوستان خود به نسبت به صحت آن پیام، مطمئن شوید.

ماده‌های قانونی مربوط به مجازات جعل اینترنتی متفاوت در هر کشور است. در بسیاری از کشورها، این جرائم شامل تغییر و تحریف اسناد رسمی، سرقت هویت، تخریب داده، تقلب و کلاهبرداری در فضای مجازی می‌شود.

در ایران، ماده ۶۸ قانون مجازات اسلامی، مجازات جعل را به شرح زیر تعریف می‌کند: “هر که به منظور تقلب در امور مالی، اجاره‌نامه، قراردادها، اصل حکم دادگاه، برگه‌های اعتباری، چک‌ها و سایر اسناد رسمی در فضای مجازی به جعل بپردازد، با توجه به نوع جرم خودش را محکوم به حبس از ۶ ماه تا ۵ سال می‌کنیم.”

بنابراین، در صورتی که شخصی در ایران به جعل در فضای مجازی متهم شود، ممکن است با مجازات‌هایی مانند حبس مواجه شود.

مجازات مزاحمت اینترنتی برای مشاهده بیشتر کلیک کنید

مجازات مزاحمت اینترنتی

مزاحمت اینترنتی به معنای ارسال پیام‌های ناخواسته، شده است. برای جلوگیری از این رفتارها، قوانین و مقرراتی تدوین شده است که شامل مجازات‌هایی برای مرتکبین این اعمال است.

مجازات جعل اینترنتی یعنی ساختن، تولید، توزیع و یا نشر مطالب جعلی در فضای مجازی است. وکیل جرایم اینترنتی می‌تواند در بخش‌های مختلفی از پرونده شما به شما کمک کند، مانند راهنمایی در مورد دفاع در دادگاه، ارائه مدارک و شواهد لازم برای دفاع، نوشتن نامه‌های رسمی و غیره.

برای پیشگیری از جعل اینترنتی، وکیل‌های جرایم اینترنتی می‌توانند راهکارهایی ارائه دهند که عبارتند از:

1. ایجاد رمز عبور قوی: استفاده از رمز عبور قوی، برای حفاظت از حساب‌های فردی و مطالب شخصی، یکی از بهترین راه‌حل‌هاست.

2. انجام آپدیت های منظم: بروزرسانی نرم‌افزارها، افزونه‌ها و سیستم عامل، می‌تواند از نفوذ افراد ناشناس جلوگیری کند.

3. مراقبت از اطلاعات شخصی: تحریم ارسال اطلاعات شخصی مانند پست الکترونیک، شماره تلفن، آدرس منزل، شماره کارت بانکی و شناسه کاربری.

4. استفاده از کنترل‌های امنیتی: این امکان در دسترس است که تغییراتی را در تنظیمات برای بهبود امنیت ایمیل و دیگر ارتباطات اینترنتی انجام دهید.

5. استفاده از نرم‌افزارهای ضد جاسوسی: این ابزارها می‌توانند از حفاظت از اطلاعات شما در برابر دسترسی افراد نامعتبر و جاسوسانه محافظت کنند.

6. آگاهی از رفتارهای خطرناک: این عبارت است از فرستادن پست‌های هشدار دهنده، که افراد را با رفتارهایی غیراخلاقی در فضای مجازی، آشنا می‌کند.

در قانون ایران، مجازات جعل اینترنتی در ماده ۶۷ قانون تجارت الکترونیکی به شرح زیر است:

“هر کسی که در فضای مجازی به صورت جعلی، اطلاعات یا محتوایی را به صورت قابل رؤیت، قابل شنیدن، قابل دریافت و قابل تفسیر برای دیگران منتشر کند و باعث خسارت‌هایی برای فرد یا جامعه شود، به مجازات حبس از شش ماه تا دو سال یا جریمه از یکصد میلیون ریال تا پنجاه میلیارد ریال یا هر دو مجازات به همراه خواهد بود.”

علاوه بر این، در برخی قوانین دیگر نیز مجازات‌های متناسب با جعل اینترنتی تعریف شده است. به عنوان مثال، در قانون مجازات اسلامی، ماده ۶۲۰ آن به شرح زیر است:

“هر که در صورت داشتن علم با اراده جعل کند، چیزی را در مورد مالیات، ارزیابی املاک، دیوان‌ها و دستگاه‌های قضایی یا دیگر ارگان‌های دولتی یا شخصی، حقوق و تعهدات خود یا دیگران، اطلاعاتی را در قالب مستندات و مدارک، به دفاتر عمومی و ادارات دولتی تحویل دهد یا به هر نحو دیگر آنها را جعل کند، با مجازات هفتاد و پنج چوب و حبس از یک تا سه سال محکوم خواهد شد.”

بنابراین، جرم جعل اینترنتی در قوانین مربوطه مشخص و مجازات‌های متناسب با آن تعریف شده است. برای حفظ امنیت و اطمینان از اینکه افراد ناشناس در فضای مجازی نتوانند باعث خسارت شوند، اجرای قوانین و جریمه‌های تعیین شده بسیار مهم است.

کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی

کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی به عنوان یکی از جرائم رایج در دنیای اینترنت شناخته می‌شود. در این نوع از کلاهبرداری، افرادی با استفاده از روش‌های مختلفی سعی در دسترسی به اطلاعات حساب بانکی فردی می‌کنند و سپس تلاش می‌کنند تا با استفاده از این اطلاعات، به صورت غیرمجاز مبالغی را از حساب بانکی فرد برداشت کنند.

طبق قانون جرائم رایانه‌ای کشور، هرگونه کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی، به شدت مجازات می‌شود. ماده ۵۸ قانون جرائم رایانه‌ای، هر گونه دسترسی غیرمجاز به سامانه‌های رایانه‌ای و شبکه‌های ارتباطی را به عنوان جرمی سنگین تلقی می‌کند و برای آن تنبیهاتی نظیر حبس و جریمه تعیین کرده است.

به علاوه، قانون اصلاحی حقوق مدنی سال ۱۳۹۴ به شرح زیر تصویب شده است:

“کسانی که با هر مناسبت و در هر شیوه‌ای به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم از دارایی دیگران به سود خود بهره‌برده و در صورت حاکمیت قانون، این فعل خود را جرم سازش دانسته و برای آن، تنبیه خواهند شد.”

بنابراین، هرگونه کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی، به شدت مجازات خواهد شد و تنبیهاتی نظیر حبس و جریمه تعیین می‌شود. لذا، توصیه می‌شود که افراد همواره از روش‌های امن برای استفاده از حساب بانکی خود استفاده کنند و از در نظر گرفتن تغییر رمز عبور منظماً، خودداری نکنند.

کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی به عنوان یکی از جرائم رایج در دنیای اینترنت شناخته می‌شود. در این نوع از کلاهبرداری، افرادی با استفاده از روش‌های مختلفی سعی در دسترسی به اطلاعات حساب بانکی فردی می‌کنند و سپس تلاش می‌کنند تا با استفاده از این اطلاعات، به صورت غیرمجاز مبالغی را از حساب بانکی فرد برداشت کنند.

طبق قانون جرائم رایانه‌ای کشور، هرگونه کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی، مجازات حبس از یک تا پنج سال یا جریمه نقدی از از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یكصد میلیون (100.000.000) ریال خواهد داشت.

نحوه شکایت به پلیس فتا

برای شکایت به پلیس فتا شما می‌توانید از سه طریق اقدامات لازم را انجام دهید :

  • شکایت اینترنتی
  • شکایت به صورت تلفنی
  • مراجعه به دادسرای جرایم رایانه‌ای

 

  • شکایت به پلیس فتا از طریق اینترنت

شما می‌توانید از طریق سایت پلیس فتا اقدام به گزارش شکایت خود نمایید. اما برای اینکه بتوانید شکایت خود را پیگیری کنید؛ باید به صورت حضوری به دادسرا مراجعه داشته باشید.

وکیل جرایم اینترنتی

برای این که شکایت خود را از طریق اینترنت و سایت پلیس فتا ثبت کنید بهتر است تا از طریق سایت https://csirc.cyberpolice.ir/ وارد شده ؛سپس از شما درخواست کد ملی و شماره تلفن خواهد شد.

کد امنیتی به شماره تلفن ارسال خواهد شد؛ که شما پس از وارد کردن در حساب کاربری می‌توانید آن را ذخیره کنید و حساب کاربری داشته باشید. شما از صفحه باز شده می‌توانید از بخش ثبت تخلفات شبکه‌های اجتماعی سایت‌ها؛ نرم‌افزارها و بازی‌ها گزینه مورد نظر را انتخاب کرده سپس شهر استان و ایمیل خود را وارد می‌کنید.

در بخش بعدی شکایت خود را نوشته؛ اگر سند و مدرکی دارید باید اضافه کنید. سپس بخش گزارش مردمی را انتخاب کنید و شکایت خود را ثبت نمایید.

  • نحوه شکایت به پلیس فتا از طریق تلفن

سریع‌ترین راه برای ثبت شکایت به پلیس فتا از طریق شماره تلفن 096380 می‌باشد که می‌توانید با ماموران پلیس فتا در ارتباط باشید.

 

  • شکایت به پلیس فتا به صورت حضوری

یکی دیگر از راه‌های سریع در خصوص ثبت شکایت به پلیس فتا مراجعه حضوری شما می‌باشد که برای این منظور شما باید به دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه داشته باشید. و شکایت خود را در آنجا پیگیری کنید. البته در گام اول با مراجعه به دفتر خدمات قضایی و تنظیم شکواییه و سپس ثبت آن اقدام به تشکیل پرونده خواهید نمود.

پس از اینکه پیامک تایید برای شما ارسال شد؛در واقع نشان دهنده ارسال شکایت شما به پلیس فتا می‌باشد. شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه جرایم رایانه‌ای از مراحل پیچیده پرونده مطلع شوید و پرونده را پیگیری کنید.

درپرونده‌ها اگر شاکی متهم را بشناسد؛ احضاریه برای دو طرف ارسال خواهد شد. اما اگر در تخلف صورت گرفته شاکی نسبت به تخلف صورت گرفته نداند که چه کسی آن را انجام داده است ماموران پلیس باید بر اساس تحقیقات انجام داده متهم را شناسایی کنند و در نهایت با تشکیل دادگاه به جرم وی رسیدگی شود.

بهتر است در زمان مراجعه به پلیس فتا مدارک لازم اسناد مورد نیاز را حتماً همراه داشته باشید تا به پلیس فتا تحویل دهید. معمولاً پلیس فتا در تحقیقات نهایی خود می‌تواند برای صدور رای نهایی پرونده از این مدارک استفاده کند.

43 دیدگاه

  • سلام
    حدود ۳ماه پیش در یکی از همایش های مربوط به ارز دیجیتال شرکت کردم.
    در اونجا بهم پیشنهاد همکاری شد و من ارز دیجیتالی که داشتم رو در اختیار این افراد گذاشتم تا به من سود تعلق بگیره
    اما از اون روز من مدام دارم ضرر مالی میدم و این افراد منو تهدید میکنن و میگن که حق پیگیری نداری
    الان تکلیف ارز دیجیتال من و صرر و زیانم چی میشه؟
    آیا قابل پیگیریه؟

  • سلام .ی دوستی بهمن گفت بیا توی ی شرکت سرمایه گذاری کنیم و سود به دلار میده و خیلی اعتماد داشتم به دوستم و15000دلار سرمایه کردم و بعد نه تنها سود ندیدم بلکه پول خودمم ازبین رفت بعد فهمیدم از این شرکت های هرمی بوده و با عضو گیری سود برای خودشون واریز میشده

    • سلام. اگر که شما پول رو به حساب شخصی در ایران واریز کرده باشید میتوانید همان مبلغ را مسترد نمایید. از روز تقدیم دادخواست خسارت تاخیر تادیه یا همان سود به شما تعلق میگیرد.

  • سلام .من ادمین سایت خرید قروش ارز دیجیتال بودم که از انجا بیرون امدم …آیا بعد میتونن برام مشکلی پیش بیارند از لحاظ قانونی؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *