بهترین وکیل اتباع خارجی
قطعاً بهترین وکیل اتباع خارجی شخصی است که با حقوق بین الملل آشنایی دارد ؛میتواند در جریان پرونده های دعاوی تابعیت ورود داشته باشد.
بعنوان مثال :با ارائه مدارک لازم اقدام به اثبات تابعیت، اخذ تابعیت، کد فراگیری، فراهم کردن شرایط اخذ تابعیت، تمدید اقامت اتباع خارجی، خرید و فروش ملک در خارج از ایران و بسیاری از موارد مشابه دیگر مهارت و توانایی خود را نشان دهد.
چرا اتباع باید حتماً از وکیل تابعیت کمک بگیرند؟
فرقی نمی کند که شما تبعه کشور دیگری باشید یا اینکه اتباع در کشور ما در حال زندگی باشند؛برای این که مانند شهروندان عادی از حقوق قانونی و شهروندی برخوردار باشند این قانون نه تنها در ایران بلکه در تمامی کشورهای جهان جاری و ساری است.
منتها در هر کشور ممکن است با قوانین مختلفی روبرو باشد.
لذا اتباع خارجی با انتخاب کشور مقصد خود را ملزم به رعایت قوانین کشور مقصد خواهند دانست.
حال فرض کنید حال که فرد هیچگونه آگاهی در خصوص نحوه اخذ تابعیت و مسائل حقوقی خود نداند ۱۰۰% تبعه با مشکلاتی رو به رو خواهد شد و چه بسا که در برخی موارد مورد سوء استفاده سودجویان قرار میگیرد و تبعات ناخوشایندی را برای شخص در بر خواهد داشت.
لذا حضور و حمایت وکیل اتباع خارجی نه تنها به عنوان یک حامی بلکه به عنوان شخصی که بتواند به فرد تبعه آگاهی های لازم در خصوص حقوق قانونی خود در کشور مقصد را ارائه کند بسیار لازم و ضروری خواهد بود.
در ادامه همین مبحث به حقوق اتباع اشاره مستقیمی خواهیم داشت.
حق و حقوق اتباع شامل چه مواردی است؟
همانطور که در بخش پیشین هم اشاره شد حقوق موکلین و اتباع اولین چیزی است که وکیل تابعیت و مهاجرت می تواند در صدد احقاق آن برآید.
لذا حقوق شهروندی بسیار حائز اهمیت است. پیش از هر چیز بهتر است بدانید که حقوق شهروندی چیست؟
حقوق شهروندی مجموعه وظایف و مسئولیت های شهروندان در برابر یکدیگر؛ شهر؛ دولت؛ قوای حاکم و مملکت و همچنین حقوق و امتیازاتی میباشد که مدیران شهری و دولت باید اقدام به تامین آن برای تبعه و شهروندان کنند.
از جمله: حقوق اتباع در سراسر دنیا مخصوصاً در ایران شامل: حق اشتغال؛ برخورداری از حق امنیت؛ حق عبور و ورود و خروج از کشور؛ حق آزادی بیان و عقیده؛ حق زندگی راحت حق برابری حق حریم خصوصی حق دسترسی به فضای مجازی حق دسترسی به اطلاعات حق برخورداری تامین اجتماعی حق صلح حق حیات حق ارث حق دادخواهی حق ازدواج و طلاق اهلیت حق گرفتن وکیل مدافع حق راه رات حق تعلیم خدمات طبی و بهداشتی.
بدون دیدگاه