مرور سریع مطالب

وکیل قاچاق کالا و ارز از جمله افرادی است که می تواند بر پایه  تخصص و مهارت خود و با تسلط بر قوانین به دفاع از حقوق اشخاص و ارگان ها بپردازد.

اگر به دنبال وکیل خوب تهران در زمینه  قاچاق کالا و ارز هستید، ما بهترین ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

ارتباط با وکیل قاچاق کالا و ارز

دفاع از

تمامی حقوق قانونی

پرداخت

بصورت توافقی

مشاوره رایگان

با کارشناسان حقوقی

وکالت پرونده

تا صدور رای قطعی

همراهی وکیل

همراه شما در تمام جلسات

نحوه ارتباط

آنلاین و حضوری

نحوه پیگیری

پشتیبان اختصاصی

انواع وکلا

خانم  و آقا

قاچاق کالا و ارز چیست؟

وقتی شخصی اقدام به جابجایی و خروج کالا و یا ارز که حمل و نقل آن ممنوع باشد، می کند این حرکت قاچاق کالا و قاچاق ارز محسوب می شود.

البته می توان برای حمل و نقل ارز و یا کالایی خاص و جابجایی آن در داخل و یا خارج از منابع مربوطه اقدام به اخذ مجوزهای لازم نمود تا این فرایند قاچاق تلقی نشود.

زمانی که فرآیند و اقدام به اخذ مجوزهای قانونی انجام نشده باشد، این فرایند قاچاق تلقی شده و در صورت مشاهده تمامی کالاها ثبت و ضبط شده و فردی که اقدام به قاچاق کرده است به مجازات محکوم خواهد شد.

زیرا تمامی اعمال مزبور برخلاف مقررات کشور و مقررات مربوط به حمل و نقل بوده و در اصل جزء قوانین می باشد.که در قانون برای آنها محدودیت و ممنوعیت در نظر گرفته شده است.به تمامی اعمالی که در قانون برای آنها محدودیت و ممنوعیت ثبت شده قاچاق گفته می شود.

برای مشاهده بایگانی تمامی قوانین مبارزه با قاچاق کالا و راز با اصلاحات بعدی روی لینک زیر کلیک کنید

قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اصلاحات بعدی

اهمیت وکیل قاچاق کالا و ارز در پرونده های حقوقی

وکیل قاچاق کالا و ارز همواره با به کارگیری ترفندهای متنوع می‌توانند کمک بلقوه در جریان دادرسی پرونده ها داشته باشد.

وی بر اساس تجربه و مهارت خود در این خصوص اقدام به نوشتن دادخواست حقوقی جهت جریان دادرسی یک پرونده حقوقی شروع می کند.معمولاً شروع فرآیند دادرسی توسط خواهان انجام می‌شود.

تنظیم دادخواست

خواهان پرونده با مراجعه به وکیل متخصص  که در مراحل قبلی اقدام به انتخاب آن نموده است، اقدام به تنظیم یک دادخواست مطابق با قوانین کشور می نماید.چنانچه این دادخواست مطابقت لازم و کافی را با قوانین نداشته باشد، هیچ دادگاهی نخواهد توانست به مشکل رسیدگی کند.

معمولاً وکیل با تنظیم دادخواست مناسب میتواند برای آغاز دعوای حقوقی، احقاق حق نماید.

ضمن اینکه زمانی که دادخواست ها توسط وکیل با تجربه و متخصص تنظیم شود،می تواند روند پرونده سریعتر انجام شود.

نوشتن دادخواست توسط وکیل مربوطه نیازمند اطلاعات کافی و اثبات ادعاهای شما می باشد.

وکیل شرب خمر

چرا که اگر در نحوه نوشتن دادخواست در همان ابتدای امر شما نتوانید خواسته خود را به درستی درج نمایید.و دادخواست شما اشتباه باشد کل دعوی شما ردخواهد شد و به آن رسیدگی نمی شود.

بنابراین بهتر است تا کلیه تنظیمات توسط وکلا انجام شود.از آنجایی که بیشتر و مراجعه کنندگان در این خصوص اطلاعات کافی ندارند در ابتدای امر با مشکل برخواهند خورد .عدم دانش کافی مراجعه کننده می تواند روند رسیدگی به پرونده را زمان بر کند.

بازتاب ناشی از اشتباهات در دادخواست

اشتباهات رایج در نوشتن دادخواست حتی می تواند بازتاب منفی در خصوص از دست دادن حقوق شما و یا فرایند رسیدگی به پرونده بیشتر طول بکشد.

لذا بهترین مسیر رسیدگی به دادخواست خود توسط یک وکیل ماهر و با تجربه می باشد.

گروه وکلای حق وران از جمله مراکز معتبر در این زمینه می باشد که توانسته وکلای با تجربه و حرفه ای خود را در تمامی زمینه ها به شما معرفی کند.اگر به دنبال وکیل خوب تهران هستید تنها می توانید از طریق تماس با شماره 09129426674  از بهترین نیرو های ما کمک بگیرید.

وکیل رابطه نامشروع

قاچاق کالا و ارز دادگاه انقلاب

تمامی پرونده های:

  • قاچاق سازمان یافته و حرفه ای
  • کالاهای قاچاق ممنوعه
  • کالاهای قاچاق و ارز که مجازات حبس یا انفصال از خدمات دولتی را در بردارد

مطابق ماده ۴۴ قانون قاچاق کالا و ارز– رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز سازمان ­یافته و حرف ه­ای، قاچاق کالاهای ممنوع و قاچاق کالا و ارز مستلزم حبس و یا انفصال از خدمات دولتی در صلاحیت دادسرا و دادگاه انقلاب است. سایر پرونده ­های قاچاق کالا و ارز، تخلف محسوب و رسیدگی به آن در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است. چنانچه پرونده­ای، متهمان متعدد داشته و رسیدگی به اتهام یکی از آنان در صلاحیت مرجع قضایی باشد، به اتهامات سایر اشخاص نیز در این مراجع رسیدگی می شود.

حال برای تعیین صلاحیت رسیدگی به پرونده های قاچاق شعبه های مختلف دیوان عالی کشور مطابق ماده ۲۲ و ۴۴ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز موظف هستند که تعیین کنند مجازاتهای قانونی هر کدام از جرایم در کدام بخش صلاحیت رسیدگی دارد که برخی در صلاحیت تعزیرات حکومتی و برخی دیگر در صلاحیت دادگاه انقلاب و دادسرا خواهد بود.

وکالت و مشاوره تخصصی با وکیل

قاچاق کالا و ارز در نظام جزایی ایران

قاچاق کالا و ارز از جمله موضوعاتی است که در نظام جزایی ایران بسیار حائز اهمیت است.

با توجه به شیوع این پدیده، دولت ایران سالانه میلیاردها دلار از درآمد خود را به علت قاچاق کالا و ارز از دست می‌دهد.

در اینجا نکته قابل ذکر این است که به دلیل قاچاق کالا، نه تنها درآمد دولت کاهش می‌یابد بلکه همچنین باعث کاهش سطح بهداشت عمومی در جامعه نیز می‌شود.

یکی از راه‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، برگزاری دادگاه‌هایی است که در آن‌ها وکیل قاچاق کالا به عنوان دفاع کننده متهمین در این پرونده‌ها حضور دارد. در این دادگاه‌ها، اطلاعات مربوط به تعداد قاچاقی‌های صورت گرفته و همچنین مبلغ پولی که در این قاچاق‌ها تبدیل شده است، به شکل جدولی درج می‌شود. برای مثال، طبق آمار سال 2021، تعداد 5000 پرونده قاچاق کالا در دستگاه قضایی کشور بررسی شده و 3.5 میلیارد دلار نیز به عنوان مبلغ پولی که در این قاچاق‌ها تبدیل شده است، گزارش شده است.

علاوه بر این، باید توجه داشت که تحریم‌های اقتصادی علیه ایران باعث شده است تا برخی افراد به قاچاق کالا و ارز روی بیاورند.

وکیل قاچاق کالا و ارز

این تحریم‌ها باعث شده است که گروه‌هایی با تخصص خاص در حوزه قاچاق کالا و ارز به وجود آیند و این فعالیت را به صورت تخصصی و حرفه‌ای انجام دهند.

در نهایت، با توجه به شرایط فعلی، تنها راهکاری برای کاهش قاچاق کالا و ارز، اجرای قانون و محکومیت متهمین است. همچنین، آموزش و پرورش فرهنگ قانون‌مداری در جامعه نیز می‌تواند مفید واقع شود.

قاچاق کالا و ارز در ایران را با استفاده از داده‌های منتشر شده توسط سازمان قضایی کشور و بانک مرکزی ایران تهیه کرده‌ایم.

سال تعداد پرونده‌های قاچاق کالا مبلغ پولی قاچاق شده (میلیون دلار)
2021 5000 3500
2020 4800 3000
2019 4500 2500
2018 4300 2000
2017 4000 1800

همچنین، طبق آمار منتشر شده توسط بانک مرکزی ایران، تعداد قاچاق ارز نیز در سال 2021 به ۱۴۰۰ تن رسیده است.

تنظیم دادخواست و موضوع قاچاق کالا و ارز

بهترین وکیل قاچاق کالا و ارز

بهترین وکیل قاچاق کالا و ارز وکیلی است که با توانایی ها و توانمندی های خود در مراجع رسیدگی به قاچاق کالا و ارز بتواند حضور قوی و مثمر ثمری را داشته باشد. چرا که قاچاق کالا و ارز یکی از معضلات اقتصادی امروز جامعه می باشد که با فرایندهای پیچیده پرونده های قاچاق معمولاً بسیار فراینده طولانی و دست و پا گیری دارد که باید بتواند از پس تمامی موارد به راحتی برآید .

معمولاً وکیل قاچاق کالا و ارز باید مهارت بالایی در تنظیم لایحه های دفاعی داشته باشد و بتواند دقت کافی را در این خصوص به کار ببرد تا از حقوق موکل خود دفاع کند .چرا که این جرم در ۹۹ درصد موارد تنها بر یک قشر خواست جامعه بار سنگین و اثرات منفی اقتصادی را تحمیل نمی کند بلکه اثرات منفی این جرم قاچاق بر روی کل جامعه تاثیرگذار خواهد بود.

بنابراین باید برای دفاع از موکل علاوه بر داده های بالا و کافی تسلط کافی به تمامی قوانین و مقررات قاچاق کالا یا ارز داشته باشد گاهی ممکن است افراد مورد اتهام قرار گرفته باشند و این اتهام به تواند برای شخص متهم از نظر آبروی و یا از نظر اجتماعی بسیار سنگین تمام شود.

وکیل شراب خواری
رزرو نوبت حضوری با وکیل

وکیل قاچاق ارز

وکیل قاچاق کالا و ارز

کار وکلای قاچاق ارز در دفاع از متهمانی است که به جرم انجام فعالیت های قاچاقی ارز، دستگیر شده‌اند. این وکلا با بررسی نقش و عملکرد موکل خود در جرم انجام شده، به دفاع از او می‌پردازند.

بهترین وکیل قاچاق، یک وکیل با تجربه و شایستگی است که در این زمینه مهارت لازم را دارد و توانسته است در موارد مختلف، کارآیی خود را اثبات کند. این وکلا باید دارای مدرک حرفه‌ای مرتبط با قانون باشند و توانایی دفاع از متهمان قاچاق ارز را داشته باشند.

برای بررسی نقش و عملکرد موکل خود، وکیل قاچاق باید تمامی مدارک و شواهد مربوطه را به دقت بررسی کرده و به دنبال نقص‌هایی در پرونده باشد. اگرچه قاچاق ارز به عنوان یک جرم خطرناک شناخته می‌شود، اما وکیل قاچاق می‌تواند با استفاده از قوانین و مقررات مربوطه، در دفاع از موکل خود موفق باشد.

برای نمونه، وکیل قاچاق می‌تواند با بررسی مدارک و مستندات، ثابت کند که محموله ارز مورد قاچاق تحت پوشش قوانین و مقررات مربوط به تجارت خارجی بوده‌است و همین موضوع می‌تواند برای دفاع از موکل خود مؤثر باشد.

جدول زیر، نکات مهمی را که وکیل قاچاق باید در نظر داشته باشد، به طور خلاصه می‌آورد:

نکات مهم در دفاع از متهم قاچاق ارز
بررسی مدارک و مستندات به دقت
استفاده از قوانین و مقررات مربوطه
تحلیل نقص‌های پرونده
ثابت کردن قانونی بودن فعالیت
دارا بودن شایستگی و تجربه لازم

در کل، دفاع از یک متهم قاچاق ارز، به دلیل خطرات بسیاری که این جرم همراه است، به یک کار حساس و پر ریسک تبدیل شده است. اما با توجه به این نکات و عوامل، وکیل قاچاق می‌تواند در دفاع از موکل خود موفق باشد.

مشاوره فوری با وکیل

وکیل متخصص قاچاق

وکیل متخصص قاچاق پیگیری جرایم مختلق قاچاق کالا و ارز می باشد و قاچاق را در ابعاد مختلف آنالیز میکند. یک وکیل حاذق در ابتدای امر برای رفع مشکل اقداماتی را در نظر می گیرد تا بتواند نتایج موثر را در کل پرونده و در نتایج پرونده داشته باشد و اکتفا به نتایج آنی پرونده نخواهد داشت .وکیل متخصص معمولاً برای معضلات قاچاق کالا و ارز و جرایم پیش آمده به دنبال یک راهکار نخواهد گشت. بلکه از بین چند راهکار یک راهکار را انتخاب میکند .چرا که وظیفه وکیل متخصص برگزیدن بهترین راهکار از بین سایر راهکارهای قانونی برای رفع مجازاتهای جرایم قاچاق کالا و ارز می باشد.

وکیل متخصص قاچاق

چرا که می تواند آسیب های اجتماعی بعدی را متعاقبا در پی داشته باشد. در زمان مشاوره با وکیل متخصص وکیل اقدام به تقسیم‌بندی شرایط می کند که ممکن است وکیل نیازمند به مدارک و اسنادی میباشد که باید آنها را تهیه کند. در این راستا موکل باید بدون هرگونه پنهانکاری و در کمال همکاری با وکیل مشارکت کند و اقدام به ارائه اسناد و مدارک کامل کند تا در روند پرونده موثر باشد. در اینجا مهارت وکیل بسیار اهمیت دارد. چرا که گاهی موکلین اقدام به پنهان کردن بعضی از زوایای جرم به وقوع پیوسته دارند که وکیل با داشتن مهارت و صلاحیت های علمی و تخصصی که دارد تلاش میکند تا با شرایط به وجود آمده وضعیت موکل را بررسی کند و به زوایای پنهان ماجرا نیز بپردازند.

شما به وکیل متخصص مراجعه می کنید در واقع می خواهید تا شخصی که متخصص می باشد و مهارت کافی در این خصوص دارد به شما کمک کند و برای شما تعیین تکلیف نمایند. بنابراین باید همکاری کامل را با وی داشته باشید. در این بین تکنیک ها و برنامه ریزی های وکیل میتواند به کمک ایشان بیاید و در جهت رسیدن به هدف مطلوب موثر واقع شود در طی روند کار باید حس خونسردی و آرامش موکل مورد توجه قرار بگیرد تا سطح کیفی کار افزایش پیدا کند. اما اینکه وکیل قاچاق کالا و ارز متخصص در چه دعاوی می‌تواند ورود کند شامل :قاچاق ارز ؛قاچاق انسان؛ قاچاق سوخت ؛قاچاق کالاهای یارانه‌ای؛ قاچاق کالاهای مجاز ؛قاچاق کالاهای مجاز مشروط ؛قاچاق کالاهای ممنوعه و غیره

تنظیم شکواییه جهت رسیدگی به پرونده

برخی اوقات لازم است افراد به جای تنظیم دادخواست اقدام به تنظیم شکواییه نمایند.معمولاً این پرونده ها جنبه کیفری داشته و در دادگاه این پرونده ها جز محاکم قضایی کیفری به حساب می آیند.در این پرونده‌ها نیز تنظیم شکواییه مانند تنظیم دادخواست حقوقی قواعد و قوانین مخصوص را به خود را دارد .که باید تمامی این فاکتور ها تنظیم شده تابه پرونده رسیدگی شود و پرونده در جریان دادرسی قرار بگیرد.

دادرسی پرونده توسط وکیل قاچاق کالا و ارز

پس از اینکه دادخواست و یا شکواییه تنظیم شد جلسات دادگاه تشکیل می شود.هنگام برگذاری جلسات افراد میتوانند که از خود لایحه و دفاعی را ارائه دهند.متهم قاچاق کالا و ارز باید بتواند در لایه ای که ارائه می کند، ثابت کند که جرم مرتکب شده به میزان جرم انتساب داده شده به وی نبوده است.اغلب در این گونه موارد باید متهم مدارک و اسناد قانونی را جهت اثبات ارائه کند.وکیلی که برای متهم در نظر گرفته می شود برای اینکه بتواند از میزان جرم متحمل

وکیل قاچاق کالا و ارز

بکاهد،باید تمام لوایح قانونی را حرفه ای و بر اساس قوانین مصوب تنظیم نمایند.همچنین مدارک معتبر را به دادگاه ارائه کند.قانون کشور جمهوری اسلامی ایران برای قاچاق کالا و ارز قوانین سخت و شرایط خاصی را در نظر گرفته است.که متهمین در این خصوص باید بتوانند جرمی را که مرتکب شده بر اساس مدارک و شواهدی که دارند بتوانند بیگناهی خود را اعلام کنند.در غیر این صورت مجازات سنگین و شدیدی برای این افراد در نظر گرفته می شود.البته می توان گفت بدون کمک وکیل قاچاق کالا و ارز احتمال موفقیت اینگونه افراد در دادگاه کیفری نزدیک به صفر می باشد.بهتر است تا با کمک وکیل مناسب و خوب میزان و مجازات خود را کاهش دهند.معمولا وکیل با به کارگیری ترفندهای قانونی میتواند مجازات مربوط به قاچاق کالا و خارج کردن ارز را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.بر اساس دفاع هایی که از جانب متهم ارائه می کند بتواند در تعیین نوع مجازات تاثیر مستقیم داشته باشد.

مشاوره حقوقی قاچاق کالا و ارز

ارتباط با وکیل قاچاق کالا و ارز از اینجا

ما در اینجا تیمی قوی ماهر با تجربه کاری بالا در زمینه ی قاچاق کالا و ارز به شما معرفی می‌کنیم.متخصصینی که جریان دادرسی پرونده شما را سریع تر انجام داده، نتیجه ی نهایی به نفع شما تمام خواهد شد.حتی در صورت تشخیص مجازات برای متهم به راحتی پایین ترین حد مجازات را برای متهم در نظر می گیرند.این وکلا بر اساس دفاعیه های خود می توانند تاثیر بسزایی در تعیین نوع مجازات متهمین داشته باشند.همچنین شما می‌توانید تخصص و میزان مهارت بالای وکلای ذیل را در کلیه پرونده های کیفری و حقوقی داشته باشیدتا در کمترین زمان ممکن بهترین نتیجه را از جریان دادرسی داشته باشید.گروه وکلای حق وران تخصص و تجربه کافی را در موسسه حل مشکلات حقوقی و کیفری پرونده های قاچاق کالا دارند.وکلای ما کمک می کنند تا از ابتدای پرونده تا صدور رای نهایی همراهتان خواهند بود و بهترین نتایج را از دادرسی به دست خواهید آورد.

ارتباط با وکیل متخصص قاچاق

  • 09357874667
  • 09129426674
وکیل قاچاق کالا و ارز

وظایف وکیل قاچاق کالا و ارز

تمامی وکلای قانونی وظایف و تعهداتی که برای رسیدگی به پرونده های مربوطه دارند.که می توانند هر کدام بر حسب مهارت و توانایی که دارند افراد را از حقوق خود بر اساس میزان تجربه ای که دارند آگاه کنند و در واقع گام موثری در:

  • افزایش موفقیت افراد
  • رفع اضطراب ها و پریشانی های بیهوده
  • فرایند دادرسی سریعتر در مراحل دادرسی
  • کاهش زمان بررسی پرونده
  • بهره مندی از حداقل هزینه ها داشته باشند.

در واقع حدود اختیارات وکیل در پرونده ها می تواند این امکان را فراهم کند که میزان اطلاعات و تجربه وی و در چهارچوب قانون از موکل خویش دفاع کند.بنابراین یک سری از وظایف را بر عهده دارند.

از جمله وظایف وکیل قاچاق کالا و ارز

  • آگاهی کامل از قوانین جدید و قدیمی قاچاق کالا و ارز
  • داشتن ارق کاری و صیانت از حقوق افراد
  • کنترل کامل پرونده از جهات مختلف
  • ارزیابی قصورات، ممنوعیت ها، محدودیت ها
  • بررسی جرایم
  • آشنایی و آگاهی موکل از بازخورد اطلاعات غلط
  • چک کردن تمامی راه های قانونی جهت اثبات جرم و یا بی گناهی موکل
  • دادن آگاهی لازم و کافی به موکل از مفاد قانونی مربوطه
  • دفاع از بی گناهان در زمانی که مورد اتهام هستند
  • تلاش برای کاهش میزان جرایم بر اساس اتهامات تعلق گرفته
  • وکیل مربوطه بهتر است تا تخصص لازم را در این حوزه داشته باشد.
  • سعی در افزایش موفقیت که معمولا مستلزم تخصص و سابقه کاری وکیل می باشد.
  • تسریع روند دادرسی
  • مدیریت زمان
  • القا آرامش به موکلین در زمینه پیشبرد روند پرونده
  • صرفه جویی و کاهش هزینه ها در زمان رسیدگی به پرونده

و…

وکیل برای قاچاق

اگر شما مبادرت به ورود و خروج غیرقانونی مشروبات الکلی؛ وسایل قمار؛ تجهیزات دریافت ماهواره؛ اسلحه سرد و گرم ؛مواد محترقه و مواد منفجره؛ مواد مخدر؛ مواد روانگردان؛ نشریات؛ فیلم؛ عکس ؛نوشته؛ کتیبه های غیر مجاز؛ اجناس تاریخی ؛کالاهای مغایر با شئونات ملی و مذهبی و مخل نظم عمومی که منع شرعی و قانونی دارد و ورود و خروج آنها به کشور ممنوع است و جزو جدول تعرفه گمرکی می باشند را متهم شده باشید و یا جرم شما محرز شده باشند وکیل قاچاق کالا و ارز می‌تواند مورد بررسی و پیگیری قرار دهد

قوانین مربوط به قاچاق کالا و ارز

در این خصوص قوانین مشخصی وجود دارد که در عین پیچیدگی باید به طور کاملاً تخصصی به آن پرداخته شود.

  • وکیل قاچاق کالا و ارز با آگاهی کامل در خصوص قاچاق در ابتدا شما را با مشاوره حقوقی با صلح جویی و کلی پرونده آشنا می‌کند .
  • شما را از عواقب جرمی که انجام دهید آگاه خواهد ساخت.
قوانین مربوط به قاچاق کالا و ارز
  • همچنین به شما در خصوص معافیت هایی از مجازات و تخفیف های موجود آگاه می کند.
  • متهم و یامتهمین درباره نحوه ی اجرای جرم، روش های مختلف به صورت مصادره اموال و یا به صورت دیگر آشنا خواهند شد.
  • سپس وکیل موظف است تا اقدام به تنظیم یک لایحه دفاعی در خصوص نماینده وی باید بتواند از موکل به نحو احسن دفاع کند.
  • چرا که امر قاچاق کالا کاملاً مسئله ای اقتصادی است.
  • برای این پدیده قوانینی در نظر گرفته شده که ضمن آشنایی با قوانین تصویب شده، تنها یک وکیل کاربلد و حرفه ای می تواند اثرات منفی این عمل را به حداقل برساند.
  • اگر شما نیز به دنبال یک شخص مطمئن و کاربلد در خصوص وکالت می گردید ما میتوانیم به شما به صورت تضمینی یک وکیل خوب تهران را معرفی کنیم.
  • تا از ابتدای امر تا صدور رای گام به گام با شما همراه باشد.
  • معمولاً وکلا شما را با قوانینی که برای کالاهای قاچاق در نظر گرفته شده آشنا می کنند.
  • از جمله این قوانین می‌توان به سه دسته زیر اشاره کرد:
  • قوانینی که برای کالاهای مجاز در نظر گرفته شده
  • مقرراتی که برای کالاهای ممنوع در نظر گرفته شده است.
  • شرایط و قوانینی که برای کالاهای مجاز مشروط و یارانه ای در نظر گرفته شده است.

اینجا به اختصار به شرح این کالاها می پردازیم.

کالاهای مجاز

همانطور که از اسمش هم پیداست این کالاها کاملا مجاز بوده و در آیین نامه های گمرکی و بانکی نیاز به کسب مجوز نخواهند داشت.اما اگر همین کالاها به صورت غیرمجاز وارد و یا خارج شوند بر اساس قانون به میزان یک تا دو برابر ارزش کالای مورد نظر از طرف قانون قاچاقچی مجازات نقدی خواهد شد.

کالاهای مجاز مشروط

در واقع کالاهایی هستند که در زمان صادر کردن و یا وارد کردن آنها نیاز به کسب مجوز های قانونی میباشدو اگر طبق قانون خلاف این امر ثابت شود برای متهم و یا متهمین مجازات نقدی چیزی حدود یک تا سه برابر ارزش کالا در نظر گرفته می شود.ضمن اینکه کالا نیز از طریق مراجع مربوطه ثبت و ضبط خواهد شد.

معمولاً به کالاهایی گفته می‌شود که هرگونه صادرات و یا واردات آن به کشورها ممنوع بوده و در صورت مشاهده با آنها برخورد خواهد شد و در زمان برخورد با این گونه موارد کالاها از طریق مراجع مربوطه اقدام به ضبط کالا و ارز می نمایند.

کالاهای یارانه‌ای

در کالاهای یارانه‌ای نیز اگر فرد و یا افراد متخلف اقدام به ورود و خروج آنها نمایند، علاوه بر ثبت و ضبط کالا مجازات نقدی حدود ۲ تا ۴ برابر ارزش کالا در نظر گرفته می شود.

مشاوران حقوقی ما در زمینه دعاوی قاچاق کالا و ارز

وکیل قاچاق کالا و ارز

نکته1

برخی اوقات مجازات سنگین تری برای متخلفین در نظر گرفته می شود.اعمال مجازات سنگین برای قاچاقچیانی می باشد که معمولاً در فراینده صادرات و واردات کالاها به صورت کاملاً سازمان‌یافته اقدام به ورود یا خروج کالا می کنند.این گونه موارد که ممکن است به منظور سوء قصد در مقابله با نظام و یا علم بر این موضوع انجام می‌گیرد در نتیجه نظام اقتصادی کشور ممکن است دچار اختلال گسترده شود.برای این منظور از جمله مجازاتی که برای مخل نظام اقتصادی در نظر گرفته می شود به مراتب سنگین‌تر خواهد بود.معمولاً کالاهایی که به این صورت اقدام به ورود یا خروج آنها می‌شود مجازاتی برابر با ۹۱ روز حبس تا ۵ سال حبس در نظر گرفته می شود.

مجازات قاچاق چییان قاچاق کالا و ارز

نکته2

اعمال قاچاق از سوی فردی که بیشتر از سه بار اقدام به به قاچاق نموده و ارزش محصول و یا کالایی که به عنوان قاچاق مورد استفاده قرار گرفته، اگر در هر مرتبه بیشتر از ده میلیون ریال بوده باشد، در نتیجه برای اینگونه افراد قانون مجازات سنگین تر در نظر می‌گیرد.معمولاً ضمن ضبط کالا و یا ارز قاچاق شده از ۹۱ روز تا دو سال حبس به اضافه حداکثر جزای نقدی و شلاق محکوم می شود.جهت اطلاعات بیشتر و پاسخ دهی سریعتر به سوالات خود می توانید از طریق بخش پرسش و پاسخ و یا بخش مشاوره تلفنی حق وران تماس بگیرید.

مجازات قاچاق چییان قاچاق کالا و ارز

خرید کالای قاچاق چه حکمی دارد ؟

خرید کالای قاچاق، یکی از مسائل حساس و غیرقانونی است که بسیاری از افراد به دنبال آن هستند. با این حال، باید در نظر داشت که خرید کالای قاچاق برای شما مشکلات بسیاری را به دنبال خواهد داشت، از جمله مشکلات حقوقی.

در صورتی که به دنبال خرید کالای قاچاق هستید، بهتر است با اطلاعات کافی درباره قوانین و مقررات مربوط به این موضوع آشنا شوید. علاوه بر این، بهتر است از وکیل قاچاق خدمات حقوقی دریافت کنید و از او برای راهنمایی در مورد خرید کالاهای قاچاق استفاده کنید.

به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود که در این حوزه بدون داشتن اطلاعات کافی و بدون مشاوره با وکیل قاچاق اقدام به خرید کنید. برای جلوگیری از مشکلات حقوقی و مالی در آینده، بهتر است که این مسئله را جدی بگیرید و همه اطلاعات لازم را قبل از خرید کالای قاچاق جمع‌آوری کنید.

در نهایت، باید توجه داشت که خرید کالای قاچاق در بسیاری از کشورها غیرقانونی است و باعث مشکلاتی مانند جریمه، تعقیب و تحقیقات قضایی می‌شود. پس بهتر است که به دنبال راه‌های قانونی برای خرید کالا باشید و از خرید کالای قاچاق خودداری کنید.

عواقب و مشکلاتی که از خرید کالای قاچاق به دنبال می‌آیند، بسیار جدی هستند. به طور کلی، خرید کالای قاچاق باعث شده تا درآمدی غیرقانونی در دست برخی افراد قرار بگیرد و گروه‌های مافیایی و قاچاقچیان قدرت خود را به رخ دیگران بکشانند.

همچنین، خرید کالای قاچاق علاوه بر اینکه باعث تخریب بازارهای داخلی می‌شود، امنیت و سلامت مردم را نیز به خطر می‌اندازد. به عنوان مثال، خرید کالای قاچاق غذایی می‌تواند باعث بروز بیماری‌های واگیردار شود و خطرات جدی برای سلامتی مردم ایجاد کند.

به علاوه، خرید کالای قاچاق نقض قوانین و مقررات مربوط به حق تعریف و گمرک است و باعث پیشرفت توسعه اقتصادی کشور نخواهد شد.

لیست بهترین وکیل قاچاق کالا و ارز در تهران

اگر به دنبال وکیل خوب تهران هستید ما در اینجا یک لیست از بهترین وکلای قاچاق کالا و ارز در تهران را ارائه می‌کنیم.جهت ارزیابی  هر یک از این مشکلات بصورت کاملا حرفه ای با متخصصین در حوزه قاچاق کالا و ارز اقدام به ثبت دادخواست و رسیدگی به تمامی مراحل به صورت قانونی نمایید.تا در کمترین زمان ممکن بهترین نتیجه را دریافت کنیم.وکلای ما شما را در تمامی بخش ها همراهی می‌کنند و بهترین خدمات مشاوره حقوقی وکالت در دعاوی حقوقی را به موکلین ارائه می دهند.برای اطلاعات بیشتر از درگاه زیر می‌توانید به لیست بهترین وکلای قاچاق کالا و ارز دسترسی داشته باشید.

لیست کامل از بهترین وکلای قاچاق کالا و ارز در تهران

وکیل قاچاق کالا و ارز

مجازات قاچاق کالا و ارز

از نظر قوانین اسلامی مجازات قاچاق کالا و ارز در قالب جرایم اقتصادی قرار گرفته است.چونکه اقدامی جهت امنیت ملی کشور محسوب می‌شود.مجازات اینگونه جرایم نسبت به سایر جرایم دیگر اهمیت بیشتری خواهد داشت.

مجازات قاچاق کالا و ارز ماده ۱۸ قانون و اصلاحیه ماده22

  • معافیت از مجازات قاچاق کالا و ارز
  • کیفراعدام
  • مجازات اصلی
  • جزای تکمیلی
  • تنبیه های جایگزین حبس
  • توبیخ و مجازات جرم قاچاق کالا و ارز سازمان یافته
  • پادافره قاچاق عادی

مجازات حبس برای کالا و ارز

در این خصوص برای متهم یا متهمین مجازات تحمل زندان در نظر گرفته می شود.که اگر قاچاق کالا و ارز بصورت سازمان یافته محرز شود مجازات‌های حبس بیش تری در نظر گرفته می شود.همچنین اگر میزان قاچاق صورت گرفته از صد میلیون ریال تا یک میلیارد ریال باشد، علاوه بر پنج تا ۷ برابر جزای نقدی باید از ۶ ماه تا دو سال حبس محکوم شوند.مواقعی که ارزش کالای قاچاق شده بیش از یک میلیارد ریال باشد، مجازات متهم بین ۲ تا ۵ سال و ٧ تا ده برابر ارزش کالاهای مکشوفه خواهد بود.اگر ارزش تجاری مشروبات الکلی تا ۱۰۰ میلیون ریال باشد، مرتکب قاچاق مشروبات الکلی علاوه بر جزای نقدی به تحمل حبس از ۶ ماه تا یکسال خواهند شد.

مجازات های نقدی

جزای نقدی برای قاچاق کالای مجاز

پرداخت یک تا سه برابر ارزش کالا و مصادره کالای قاچاق شده

توبیخ و جزای نقدی برای قاچاق کالای مجاز مشروط

باز پرداخت از یک تا سه برابر جریمه نقدی علاوه بر مصادره اموال قاچاق شده

کیفر و جزای نقدی برای قاچاق کالای یارانه‌ای

محاسبه و پرداخت جریمه معادل دو تا چهار برابر ارزش کالای یارانه ای علاوه بر ضبط کالا به نفع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی می باشد.

مجازات نقدی برای قاچاق ارز

میزان جریمه حدود یک تا دو برابر ارزش ارز  و یا ارز قاچاق شده و جریمه نقدی ارز خروجی قاچاق شده دو تا چهار برابر ارزش ریالی به علاوه مصادره ارز کالا باید پرداخت شود.

تصدی گری عرضه و فروش کالای قاچاق و ارز قاچاق

از آنجایی که تصدی‌گری ممنوعیت قانونی دارد و در واقع جرم محسوب می‌شود، فرد متصدی محکوم به حداقل مجازات های مقرر در هر بند خواهد شد.

نگهداری از عرضه و فروش کالای قاچاق و ارز قاچاق

حفظ و نگهداری عرضه و فروش کالای قاچاق و ارز نیز توسط واحدهای صنفی و صرافی‌ها نیز بر خلاف قانون است.

در صورت مشاهده علاوه بر ثبت و ضبط کالا و ارز قاچاق برای بار اول، دو برابر ارزش کالا

زمانی که تکرر این عمل برای بار دوم  صورت پذیرد به میزان چهار برابر ارزش کالا و ارز

اگر هم برای بار سوم مجبور به پرداخت ۶ برابر جریمه نقدی شده، ضمن اینکه بر سر در محل کسب اعلامیه های مبنی بر تخلف واحد صنفی به مدت شش ماه محکوم خواهد شد.

مصادره اموال به عنوان مجازات قاچاق کالا و ارز

مصادره اموال به عنوان مجازات قاچاق کالا و ارز از جرایم شایع در جامعه می باشد که از سوی قانونگذار برای تنبیه و مجازات مرتکبین در نظر گرفته می شود.البته از آنجایی که کسب سود و منفعت طلبی نقطه عطف مرتکبین جرایم قاچاق کالا و ارز می باشد، ظرفیت مصادره کل اموال ازجمله پیش‌بینی‌هایی است که در قانون در نظر گرفته شده و بسیار مفید واقع شده است.زیرا می‌تواند عاملی بازدارنده در ارتکاب مکرر بزه قاچاق باشد.از آنجایی که قوانین متعددی در رابطه با قاچاق کالا و ارز وجود دارد و مراجع رسیدگی مختلف اعمال مجازات های مختلفی را برای مرتکبین در نظر میگیرند؛ مصادره یکی از مهم‌ترین جرایم اقتصادی می باشد.معمولاً ضبط و مصادره به دو صورت دائم و موقت می باشد.مصادره معمولاً در زمان صدور حکم یا پس از آن اجرا می‌شود.البته اشیا و اموالی که وسیله جرم محسوب می‌شوند و یا در اثر جرم تحصیل شده اند یا در زمان ارتکاب استعمال یا برای استعمال اختصاص داده شده اند؛ حکم مخصوص دارند.اغلب باید مسترد؛ ضبط یا معدوم شوند.تمامی این نکات مطابق با ماده ۱۰ قانون مجازات اسلامی میباشد.

ثبت و ضبط و مصادره وسیله نقلیه مورد استفاده شده در قاچاق کالا و ارز

ضبط و مصادره ملک نگهداری کالا و ارز قاچاق شده

مشاوره حقوقی قاچاق کالا و ارز

طرز رسید گی به پرونده قاچاق کالا و ارز

معمولاً وکیل قاچاق کالا و ارز برای رسیدگی به پرونده های قاچاق کالا از طریق سازمان های مربوطه از جمله سازمان تعزیرات حکومتی و یا دادگاه انقلاب اقدام به رسیدگی به پرونده می نماید.زیرا در مواردی که قاچاق کالا و ارز سازمان یافته بوده و در مجازات آن حبس در نظر گرفته شود معمولاً از طریق دادگاه انقلاب و تعزیرات حکومتی به این اتهامات رسیدگی خواهد شد.در این خصوص متهمین و یا متضررین می‌توانند برای رسیدگی سریعتر در روند قانونی پرونده از یک و کیل با تجربه و متخصص مشاوره حقوقی دریافت نمایند.اگر شما در این زمینه به یک وکیل خوب تهران نیاز دارید می‌توانید به‌صورت مشاوره تلفنی و یا از بخش پرسش و پاسخ با ما در تماس

وکیل قاچاق کالا و ارز

باشید.مجموعه حق وران از جمله مراکز تخصصی در خصوص بهترین وکلای پایه یک دادگستری می باشند.که با داشتن سابقه بالای کاری مشاورین امین و کاربلد برای شما عزیزان هستند.هم اکنون میتوانید از طریق درگاه های زیر با مشاورین ما در تماس باشید.

  • 09129426674
  • 02188109560
  • 02188109562

انگیزه قاچاق کالا و ارز از دیدگاه وکیل قاچاق کالا و ارز

معمولاً وکیل قاچاق کالا و ارز بیشترین انگیزه قاچاق را در قالب کارهای گروهی و فردی و سازمان یافته و به صورت حرفه ای می دانند.اما اینکه چرا قاچاق کالا همواره با طی گذشته سالیان متمادی از رشد بیشتری برخوردار بوده است به دلیل موارد زیر میباشد:اکثریت وکلا به این موضوع اتفاق نظر دارند.

  • اغلب برای کالاهای قاچاق و کالاهای خارجی کیفیت بالاتری نسبت به کالاهای داخلی در نظر گرفته می شود.
  • بها و ارزش کالاهای قاچاق افزون بر کیفیت از قیمت مناسب تری نیز برخوردارند.
  • تنوع موجود در کالاهای قاچاق بیشتر است.
  • یکی دیگر از موارد عمده در قاچاق سازمان یافته رانتی است که در واردات غیر رسمی و دور زدن قوانین دولتی وجود دارد ایجاد می شود.
  • دولت باید در این خصوص اقدام به شفاف سازی و به روزرسانی مقرراتی دولتی رانت موجود را از بین ببرد.
  • رویکردها و سیاست های اقتصاد مقاومتی شاید بتواند گامی موثر در ابعاد مختلف قاچاق کالا باشد.
  • استقبال بی رویه مردم از کالاهای قاچاق می تواند خود یک انگیزه برای ورود آنها به کشور باشد.
  • گاهی اوقات می توان افزایش نرخ بیکاری در بین افراد جامعه آن ها را وادار به قاچاق کالا می کند.
  • همچنین عدم تعادل در قیمت کالاها در داخل کشور می تواند این ضربه را به اقتصاد کشور وارد کند.
  • سودآوری بالای کالاهای قاچاق در مقابل ریسک پایین آن می تواند یکی دیگر از عوامل استقبال از آن باشد.
  • بالا بودن تعرفه های گمرکی برای ورود  کالا
  • کیفیت پایین کالاهای داخلی
  • ساختار اداری ناکارآمد
  • محرومیت ساکنان نقاط مرزی از جمله عوامل موثر در ایجاد قاچاق کالا و ارز می باشد.

البته مهمترین دلیل گرایش به قاچاق کالا و ارز سود آوری بالای قاچاق کالا می باشد.

وکیل قاچاق کالا و ارز

قوانین مجازات قاچاق کالا و ارز

یکی از قوانین مربوط به مجازات در نظر گرفته شده در قاچاق کالا و ارز مصادره اموال به عنوان مجازات قاچاق انجام شده می باشد.
 این امر بیشتر جهت تنبیه و مجازات افراد سوداگر و قاچاقچیان است.
زمانی که قانون اقدام به ضبط و مصادره این اموال می نماید در واقع مصادره این اموال در کنار مجازات های دیگر می تواند موثر واقع شود.
چرا که هدف اصلی افراد بزهکار معمولاً سودجویی بالا از این کالاها بوده است.
در قانون ضبط و مصادره اعمال شده تا مرتکبین این عمل از از عواقب آن آگاه باشند زیرا تاثیر گذار ترین و مهمترین نوع مجازات برای قاچاقچی می باشد.
شخص متهم میتواند برای آگاهی از روند بررسی اموال ضبط شده از یک وکیل قاچاق
کالا و ارز کمک بگیرد .تا در این خصوص بتواند از حقوق خود در قبال اموال ضبط شده آگاهی پیدا کند.اموال مصادره شده معمولاً به دو صورت ضبط و مصادره میشوند:
  • ضبط و مصادره موقت اموال
  • مصادره و ضبط دائمی اموال
معمولاً مراجع ذیصلاح وضعیت این اموال را مشخص می کنند.

مشاوره حقوقی در خصوص مصادره و ضبط اموال بصورت موقت یا دائم

ضبط موقت اموال

این نوع مجازات معمولاً از تاریخ و ساعتی که اموال ضبط و مصادره شده‌اند تا زمانی که در دادگاه مورد رسیدگی و ارزیابی به موضوع صدور حکم انجام بگیرد اموالی که توقیف شده مانند اشیا و سایر اموال قابل استرداد به صاحبان آن برگردانده می شود.

نکته:

استرداد اموال به صاحبانش زمانی که از سوی دادستان و یا بازپرس دستور داده می‌شود، باید بر اساس قوانین و مقررات ماده ۱۰ قانون مجازات اسلامی باید باشد.

ماده ۱۰ قانون مجازات اسلامی

کلیه اموال و وسایلی که از طریق:

جرم حاصل شده به دست آمده اند.برای استعمال اختصاص داده شده اند.یا حین ارتکاب جرم مصادره شده اند.منوط به اینکه با دستور بازپرس یا دادستان قرار به منع تعقیب یا موقت شدن تغییر صادر شود ،باید این اموال مسترد، معدوم و یا ضبط شوند.اموالی که از طرف دادگاه ضبط شود، از طرف دادگاه تکلیف آنها مشخص خواهد شد که ممکن است رده اموال به سه حالت باشد.

  • اموالی که باید معدوم شوند.
  • مطالباتی که بلامعارض هستند.
  • دارایی هایی که نیازی به آنها در زمان بازپرسی یا دادرسی نباشد.

مصادره و ضبط دائمی اموال

برای مجرمین در این خصوص مطابق با ماده ۲ قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوبه سال ۱۳۶۹ برخورد خواهد شد.در این نوع جریمه و مجازات امکان استرداد اموال وجود نخواهد داشت.

پاسخ سوالات شما پیش ماست.

در اینجا با معرفی ده وکیل خوب تهران از مجموعه حق وران دیگر نگرانی حقوقی وجود ندارد.

وکیل قاچاق کالا و ارز

مجازات شراکت در قاچاق کالا و ارز

از آن‌جایی که قاچاق کالا و ارز نیازمند یک همکاری همه جانبه از سوی چند نفر است و معمولا همکاری گروهی با معاونت و مشارکت افراد مجرم  با یکدیگر در این خصوص می باشد، شامل مجازات هایی از طرف قانون خواهد بود.

بنابر این هرگونه معاونت و مشارکت در جرم محسوب می‌شود و بر اساس ماده ۱۲۵ قانون مجازات اسلامی با مجرم برخورد خواهد شد.

ماده ۱۲۵ قانون مجازات اسلامی

مجازات شراکت در قاچاق کالا و ارز شامل هر فرد یا افرادی که در برابر فرایند و ارتکاب قاچاق کالا و ارز  فعالیت و مشارکت داشته باشند و جرم آنها ثابت شده باشد، به صورتی که رفتار هر کدام به تنهایی برای وقوع جرم کافی باشد، خواه نباشد و یا حتی تاثیر آن برابر باشد و یا متفاوت، به هر حال مجرم محسوب می شوند و مجازات آنها مجازات فاعل مستقل آن جرم می باشد.

جرم های غیر عمدی که جرم های مستند به تقصیر دو یا چند نفر باشد افراد مقصر و اخلالگر به طور کلی شریک جرم محسوب خواهند شد و مجازات آنها مجازات فاعل مستقل جرم می باشد.

بنابراین بر اساس این ماده از قانون فرد و افرادی که با علم بر انجام جرم مبادرت می کنند به گونه ای که این مشارکت عمدی بوده و جرم صورت پذیرد، شخص مورد نظر شریک در جرم بوده و مجازات وی به میزان مجازاتی می باشد که مجرم اصلی مرتکب جرم شده است.

نکته

البته در ماده ۳۸ قانون مجازات اسلامی معمولا دادگاه به مقدار مداخله شریک جرم توجه مستقیمی دارد و اگر میزان مداخله شریک جرم ضعیف باشد و معاونت او در زمان ارتکاب کم باشد در مجازات تخفیف قائل خواهد شد.

سازمان قضایی نیروهای مسلح به این نکته اشاره داشته است که شخص مرتکب جرم باید نسبت به جرم خود علم و آگاهی داشته باشد و در واقع در زمان ارتکاب جرم بداند که قصد و غرض و با خواسته های خود انجام داده است.

یعنی اینکه ارتکاب جرم وی از روی جهالت و یا اجبار انجام نشده باشد.

این نکته از جمله بخش هایی است که افراد در زمان درخواست کمک از وکیل می توانند به عنوان یک آپشن مفید به کار ببرند و این دقیقاً وابسته به میزان مهارت وکیل قاچاق کالا و ارز می باشد.

در صورت نیاز میتوانید با راهنمایی یکی از ده وکیل خوب تهران در مجموعه حق وران در این زمینه مشاوره های مربوطه را دریافت نمایید.

جهت ارتباط با هر یک از وکیل خوب تهران از طریق درگاه های زیر می توانید اقدام فرمایید.

وکیل قاچاق کالا و ارز
ارتباط با بهترین وکیل قاچاق کالا و ارز در تهران: 09129426674

چه افرادی معاون جرم محسوب می شوند؟

در ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی معاونت جرم به افرادی داده می‌شود که معمولاً دیگران را ترغیب، تهدید ،تطمیع ،تحریک به ارتکاب جرم کنند.

یا اینکه از طریق فریبکاری سوء استفاده از قدرت، پایه گذاری وقوع جرم را ایجاد کنند.

کسانی که مبادرت به ساخت و یا تهیه وسایل ارتکاب جرم کنند یا اینکه از روش ارتکاب جرم را به مرتکب ارائه دهند و یا هر کسی که فرایند جرم را آسان کند در واقع یکی از افراد معاون در جرم می باشد.

تبصره

تبصره ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی در خصوص معاونت جرم

بر اساس قانون مجازات اسلامی مرتکبین جرم از جمله:

معاون و فرد اصلی بر اساس میزان ارتکاب جرم، نحوه رفتار، تقدم و اقتران زمانی مورد بررسی قرار می گیرد.

اگر فاعل اصلی جرم میزان جرم وی شدیدتر باشد یعنی به میزانی بیش از آنچه که مخصوص معاون بوده است، معاون نیز به مجازات معاونت در جرم خطی فطر محکوم خواهد شد.

مطابق با همین ماده اگر شخص مجرم در زمان ارتکاب جرم هیچ گونه دخالتی نداشته باشد، اما با علم و آگاهی به فرایند جرم و یا از طریق هرگونه تحریک، تهدید ،تطمیع و یا فریب مرتکب این رفتار مجرمانه شود ،در واقع اقدام به دخالت و همکاری نموده است و معاون جرم محسوب می شود.

در نتیجه برای معاونت وی در ارتکاب جرم نسبت به فاعل اصلی جرم مطابق با مواد ۱۲۷ تا ۱۲۹ مجازات در نظر گرفته میشود.

مصادره اموال به عنوان مجازات قاچاق کالا و ارز

مصادره اموال به عنوان مجازات قاچاق کالا و ارز

مصادره اموال به عنوان مجازات قاچاق کالا و ارز از جرایم شایع در جامعه می باشد که از سوی قانونگذار برای تنبیه و مجازات مرتکبین در نظر گرفته می شود.

البته از آنجایی که کسب سود و منفعت طلبی نقطه عطف مرتکبین جرایم قاچاق کالا و ارز می باشد، ظرفیت مصادره کل اموال ازجمله پیش‌بینی‌هایی است که در قانون در نظر گرفته شده و بسیار مفید واقع شده است.

زیرا می‌تواند عاملی بازدارنده در ارتکاب مکرر بزه قاچاق باشد.

از آنجایی که قوانین متعددی در رابطه با قاچاق کالا و ارز وجود دارد و مراجع رسیدگی مختلف اعمال مجازات های مختلفی را برای مرتکبین در نظر میگیرند.

مصادره یکی از مهم‌ترین جرایم اقتصادی می باشد.

معمولاً ضبط و مصادره به دو صورت دائم و موقت می باشد.

مصادره معمولاً در زمان صدور حکم یا پس از آن اجرا می‌شود.

البته اشیا و اموالی که وسیله جرم محسوب می‌شوند و یا در اثر جرم تحصیل شده اند یا در زمان ارتکاب استعمال یا برای استعمال اختصاص داده شده اند؛ حکم مخصوص دارند.

اغلب باید مسترد؛ ضبط یا معدوم شوند.

تمامی این نکات مطابق با ماده ۱۰ قانون مجازات اسلامی میباشد.

ارتباط با وکیل وکیل قاچاق کالا و ارز برای رفع مصادره خودرو حمل مواد مخدر

مصادره وسیله نقلیه در قاچاق کالا و ارز

مصادره وسیله نقلیه در قاچاق کالا و ارز

پیگیری پرونده متهم به قاچاق کالا و ارز توسط وسیله نقلیه بایدمطابق با آخرین تغییرات لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماده ۲۶ بررسی و مورد ارزیابی قرار بگیرد.

بر همین اساس ماده ۲۰ قانون و تبصره های آن نیز طبق آخرین تغییرات اصلاح شده به شرح زیر می باشد:

ماده ۲۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز چنانچه وسیله نقلیه که کالا و ارز قاچاق ذکر شده در ماده ۱۸ اعم از هرگونه وسیله آبی؛ زمینی؛ هوایی توقیف خواهد شد..

همچنین برابر با قیمت وسیله نقلیه به میزان جرایم نقدی حامل اضافه خواهد شد.

اگر قیمت وسیله نقلیه بیشتر از کالا یا ارز قاچاق شده باشد ؛به جای قیمت وسیله نقلیه برابر با قیمت کالا و ارز قاچاق شده به میزان جریمه نقدی حامل اضافه خواهد شد.

 

تبصره ۱ ماده ۲۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

مطابق با این تبصره و ماده محکوم علیه باید در طی مدت ۱۰ روز از زمان ابلاغ احضاریه اجرای احکام جریمه نقدی بپردازد.

عدم پرداخت جریمه نقدی موجب ضبط خودرو خواهد شد.

برای مسترد شدن جریمه اقدام به فروش وسیله نقلیه خواهد شد.

مابقی به مالک بازگردانده خواهد شد.

 

تبصره ۲ ماده ۲۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

مطابق با این تبصره وکیل قاچاق کالا و ارز می‌تواند حداکثر جزای نقدی را از طریق گذاشتن وثیقه نقدی خودروی محکوم را رفع توقیف نماید.

برخی اوقات وسایل نقلیه که در قاچاق کالا و ارز مصادره میشوند به شخص غیر از مرتکب قاچاق کالا و ارز تعلق دارد که در این صورت باید مطابق با تبصره ۳ ماده ۲۰ قانون قاچاق کالا و ارز اقدام نمود.

در این صورت وکیل قاچاق کالا و ارز با اثبات شواهد و قرائن مختلف از جمله اطلاعات مالک وسیله نقلیه و یا سابقه مرتکب عمل قاچاق می‌تواند در صدد رفع توقیف خودرو شود.

البته چنانچه مالک پس از علم به عمل قاچاق اقدامات بازدارنده را به عمل نیاورده باشد؛ مالک نیز به عنوان معاون در حمل قاچاق به جریمه نقدی محکوم خواهد شد و جریمه نقدی موضوع به جریمه نقدی مالک اضافه خواهد شد.

مشاوره با وکیل قاچاق کالا و ارز: ☎️(09129426674)☎️

مصادره خودروهای عامل قاچاق کالا و ارز بدون مالک

مصادره ای کانتینر حامل قاچاق کالا و ارز

بر اساس ماده ۲۰ تبصره ۴ چنانچه وسیله نقلیه که با آن ارتکاب جرم صورت گرفته دارای صاحب متوالی یا مجهول المالک باشند؛ در نتیجه وسیله نقلیه به نهاد ماذون از سوی ولی فقیه ارجاع خواهد داده شد.

یا اینکه با اخذ مجوز فروخته و وجوه حاصل از آن به حساب نهاد مأذون از سوی ولی فقیه واریز خواهد شد.

مطابق با تبصره ۵ ماده ۲۰ قانون قاچاق کالا و ارز چنانچه بار قاچاق در کانتینر باشد ؛مطابق با این ماده قانون کانتینر جز وسیله نقلیه محسوب نخواهد شد.

وکیل قاچاق کالا و ارز

مصادره وسایل نقلیه عمومی حامل کالا و ارز

مصادره وسایل نقلیه شوتی عامل قاچاق کالا و ارز

چنانچه هرگونه ارز و کالای قاچاق توسط وسایل نقلیه عمومی مصادره شود؛ مطابق با تبصره ۶ ماده ۲۰ قانون قاچاق کالا و ارز ؛کالا و ارز قاچاق شده توقیف خواهد شد.

همچنین کلیه مدارک راننده وسیله نقلیه اخذ خواهد شد.

وسیله نقلیه پس از رسیدن به مقصد نیز توقیف خواهد شد .

دستورالعمل های مربوط به این تبصره در طول مدت سه ماه از تاریخ اجرای قانون توسط ستاد تهیه و ابلاغ خواهد شد.

مضمون این گونه قاچاق با وسایلی میباشد که ظاهر نامتعارف دارند.

به عنوان مثال افزایش ارتفاع جاساز و غیره که این خودروها مطابق با تبصره ۷ قانون ۲۰ به جزای نقدی درجه ۵ مجازات خواهند شد.

البته مرتکبین بار اول باید به اصلاح خودرو بپردازند و در صورت تکرار خودرو ضبط خواهد شد.

چنانچه وسیله نقلیه متعلق به شخصی دیگر باشند و عدم آگاهی راننده محرز شود؛ پس از اصلاح خودرو به مالک مسترد خواهد شد.

با تکرار مجدد موضوع؛ مرتکب محکوم به اصلاح و استرداد به مالک معادل قیمت آن به جزای نقدی خواهد شد.

اگر نیاز به مشاوره بیشتر در خصوص هرگونه مصادره خودرو دارید، میتوانید هم اکنون با بهترین وکیل تهران در مجموعه حق وران تماس بگیرید و از خدمات مشاوره رایگان بهره مند شوید.

نیاز به مشاوره فوری تلفنی دارید از بخش مشاوره حقوقی تلفنی برای دسترسی سریع اقدام نمایید.

خدمات این مجموعه به صورت حضوری، آنلاین، تلفنی در دسترس می باشد.

قاچاق ارز

وکیل خوب قاچاق

همانطور که می‌دانید ارز پایه و زیربنای بسیاری از کسب و کارهای مهم می‌باشد و در اقتصاد همچنان در حال گردش می باشد.

از زمانی که سکه و پول رایج کشور شامل اسکناس کاغذی و مسکوکات حواله جات ارزی؛ اسناد مکتوب یا الکترونیکی توسط دولت توزیع شد این مبنا شروع و تا کنون ادامه داشته است.

تخلفات مربوط به ارز به صورت تخلفات ارزی ورودی و خروجی صورت می گیرد. همچنین خرید و فروش حواله ارز جزوه تخلفات مرتبط با قاچاق ارز می باشد.

زیرا در قانون برای این تخلفات و جرایم نقدی تقریباً دو برابر بهای ریالی آن ها به عنوان ضمانت اجرایی تعیین شده است.

هرگونه خرید و فروش ارز نگهداری و معاملات مطابق قانون باید صورت بگیرد.

در غیر این صورت موجب مجازات و مشمول جرایم مربوط به قاچاق عرض خواهد شد.

هرگونه خرید و فروش ارز بدون رعایت مقررات بانک مرکزی مشمول جزای نقدی تا معادل ۵۰ درصد مبلغ مورد تخلف خواهد شد.

زیرا هرگونه خرید و فروش ارز و عملیات بانکی که باعث انتقال ارزیاجابجایی ارز شود و یا باعث ورود و خروج ارز یا پول رایج کشور شود ممنوع میباشد.

هرگونه نگهداری ارز؛ فروش ارز و یا توزیع ارز توسط صرافی ها نیز تخلف می باشد و به مجازات جزای نقدی ۲ یا ۴ یا ۶ برابر ارزش ریالی ارز موضوع جرم محاسبه می کنند.

مطابق ماده ۱۸ مکرر الحاقی در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب سال ۱۳۹۴ نگهداری و معامله ارز به صورت غیرقانونی ممنوع می باشد.

بر همین اساس برای جریمه های نقدی بالاترین نرخ اعلامی ارز که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام می شود مبنای محاسبه بهای ارز موضوع قاچاق می باشد و آن را در جرایم نقدی لحاظ می کنند.

معرفی بهترین وکیل قاچاق کالا و ارز در تهران

لیست بهترین وکیل قاچاق تهران

سازمان تعزیرات حکومتی و دادگاه انقلاب هر کدام بر حسب تخلفات مربوطه به مراجع مربوطه ارجاع و مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

طبق ماده ۴۴ قانون مبارزه با قاچاق ارز و کالا در تخلفاتی که صرفا احکام محکومیت متهم را به پرداخت جریمه نقدی محکوم کند در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی می باشد.

سایر جرایم این حوزه با حکم های سنگین تر نظیر حبس؛ انتزاع؛ انفصال از خدمات دولتی و غیر در صلاحیت رسیدگی دادگاه انقلاب خواهد بود.

تخلفات ارزی شامل دو حوزه تخلفات ارزی حقوق ورودی و تخلفات ارزی خروجی میشود.

مطابق ماده ۱۸ اصلاحی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب سال ۱۳۹۴ هرگونه قاچاق ارز ورودی یا خروجی حمل یا نگهداری معادله یک تا دو برابر بهای ریالی مجازات خواهد داشت.

همچنین برای ارز های خروجی میزان مجازات به حدود ۳ تا ۴ برابر بهای ریالی افزایش می یابد.

ضمن اینکه عرض مورد تخلف از سوی دولت ضبط خواهد شد.

چنانچه این تخلف موجود نباشد متهم به پرداخت معادل ارزش عرض محکوم میشود.

حمل و نگهداری فروش یا حواله ارز که در آن تخلف صورت بگیرد مشمول پرداخت جریمه نقدی معادل دو برابر بهای ریالی تحت عنوان ضمانت اجرا تعلق خواهد گرفت.

چنانچه صرافی ها اقدام به نگهداری عرضه یا فروش ارز قاچاق نمایند طبق ماده ۱۸ مکرر الحاقی به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۴ مشمول جزای نقدی ۲ یا ۴ یا ۶ برابر ارزش ریالی ارز در دفعات اول دوم و یا سوم خواهند شد.

ضمن این که شش ماه متخلف صنفی تعطیل خواهد شد و تابلوی مبنی بر معرفی صرافی تحت عنوان متخلف صنفی سر در آن نصب خواهد شد.

چنانچه قاچاق ارز به صورت سازمان یافته باشد، مطابق با ارز قاچاق شده تا ۱۰ میلیون تومان و ۲ تا ۵ سال حبس و برای بیشتر از این مبلغ حداکثر حبس ۵ سال در نظر گرفته شده است.

مطابق ماده ۱۱ قانون هرگونه خرید و فروش ارز و یا نقل و انتقالات ارزی و تعهدات ارزی که منجر به ورود و خروج ارز یا پول رایج کشور بدون عدم رعایت مقررات بانک مرکزی صورت بگیرد ممنوع خواهد بود و مرتکبین تخلف باید معادل ۵۰ درصد موضوع تخلف محکوم شوند.

یکی از پر رونق ترین قاچاق های انجام شده در ایران که به حرفه های پرسود نیمه دوم سال ۹۷ تبدیل شده است قاچاق ارز می باشد.

قاچاق ارز به طور غیرقانونی از مناطق مرزی و ورود آن به ایران شکل می گیرد.

در واقع شغلی پردرآمد محسوب میشود.

البته میتوان گفت قاچاق دلار به ایران از طرف افغانستان به میزان ۵۰ درصد نرخ رشد داشته است.

با سقوط ارزش ریالی پول ایران قاچاق دلار با افزایش روبرو بوده است.

دلالان هر روزه با مراجعه به نقاط مرزی مانند اسلام قلعه صدها هزار دلار را قاچاق می کنند .

مرزنشینان برای تامین نیازهای خود با درآمد حاصل از این پول اقدام به خرید در بازار ایران می کنند که تقریباً می توان چیزی حدود پنج میلیون دلار روزانه تخمین زد وارد بازار ایران میشود.

علت تقاضای دلار در ایران به دلیل ترس از این می باشد که مردم از کاهش ارزش ریالی پول خود دارند و در صدد تبدیل دارایی خود به دلار برای جلوگیری از کاهش بیشتر ارزش آن هستند.

از طرفی با رشد قیمت دلار و نوساناتی که در بازار وجود دارد هر ساله نرخ رشد سال بعدی قابل افزایش است.

بنابراین با سقوط شدید ارزش ریال واحد پول کشور ایران در برابر ارزهای خارجی کشور ایران را مقصد مهمی برای قاچاق ارز خارجی به ویژه دلار تبدیل کرده است.

در کنار تحریم‌های آمریکا + شرایط سخت اقتصادی+ محدودیت های در داد و ستد خارجی و بسیاری موارد دیگر باعث شده تا قاچاقچی‌ها برای کسب سود بیشتر اقدام به قاچاق دلار نمایند.

در قانون جدید قاچاق ارز محدودیت های بیشتری از طرف دولت ایجاد شده تا موجب برقراری نظم در حوزه اقتصادی شود.

مطابق این قانون مجازات های نقدی و کیفری برای افراد خاطی جهت مقابله با آنها در نظر گرفته شده است.

قانون جدید قاچاق ارز که در سال ۹۲ تصویب شد در سال ۹۴ برخی از موارد آن مورد اصلاح قرار گرفت.

به همین علت کلیه فعالان اقتصادی و مدیران شرکت ها که مبادرت به ورود و فروش کالاهای خارجی، همچنین مبادلات ارزی اقدام می‌کنند به این قوانین جدید باید آگاهی لازم را داشته باشند تا با مشکل مواجه نشوند و در واقع مرتکب خلاف قانونی نشود.

چنانچه بخواهید اطلاعات بیشتری را در خصوص قانون جدید قاچاق ارز دریافت کنید وکیل قاچاق ارز می تواند در این زمینه کمک شما باشد.

در قانون مطابق ماده یک مبارزه با قاچاق کالا و ارز هر نوع فعل یا ترک فعلی که تشریفات قانونی مربوط برای ورود یا خروج ارز و کالا را نقد کند قاچاق ارز و کالا اطلاق می شود.

در واقع کلیه واردات و صادرات کالاها باید بر اساس قواعد و ضوابط مخصوص انجام بگیرد.

چون در غیر این صورت جرم محسوب میشود.

قاچاق ارز مطابق بند خ از ماده ۲۲ مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرگونه خرید فروش ورود خروج حواله ارز بدون رعایت نکات قانونی و بدون مجوز لازم از بانک مرکزی ایران قاچاق محسوب خواهد شد.

مصادیق جرم قاچاق ارز محدود به موارد مذکور در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نمیشود.

زیرا کمیسیون اقتصادی مجلس در سال ۹۶ برخی از مصادیق قاچاق ارز را محصور کرده است.

از جمله مصادیق قاچاق ارز شامل:

هرگونه ورود و خروج ارز یا واردات و صادرات بدون تشریفات قانونی یا از مسیر های غیر مجاز قاچاق ارز شناخته می شود.

چنانچه معاملات ارز انجام شده در کشور خارج ازقوانین باشد قاچاق ارز محسوب می شود.

مثل خرید و فروش حواله ارز توسط افرادی که جزو صرافی، موسسه مالی یا بانک می باشند.

همچنین معاملاتی که در محدوده ضوابط بانک مرکزی از طرف افرادی مانند وارد کننده و صادر کننده انجام می شود مشمول بنده مذکور نمی شوند.

معاملات فردایی ارز که توسط صرافی ها و غیره انجام شود قاچاق ارز است.

در واقع می توان گفت تحویل دادن ریال به فرد درروزهای آتی موکول شود.

اما حرکت حامل تحویل ارز وجود ندارد و تنها نیت در دریافت نرخ تفاوت قیمت ارز دارند.

همچنین یکی دیگر از مصادیق قاچاق ارز زمانی می باشد که ،کسی در داخل کشور برای افراد در بیرون از کشور، بدون هرگونه مجوز حمل، اقدام به انجام عملیات صرافی از بانک مرکزی بپردازند.

عامل بعدی در مصداق قاچاق ارزآن عدم ثبت معاملات ارزی در سامانه ثبت نام با خلاف واقعیت اطلاعات مربوط به معاملات ارزی از طرف صرافی و یا موسسات مالی و اعتباری که از بانک مرکزی مجوز دارند انجام دهند.

عدم ارائه فاکتور معتبر و ارائه فاکتور هایی بر خلاف واقعیت، که در آن ها اطلاعات ناقص به مشتری از طرف صرافی، بانک موسسات مالی و اعتباری و غیره که از بانک مرکزی مجوز دارند ارائه شود مصادیق جرم قاچاق ارز در ایران است.

هرگونه حمل و نقل ؛ توزیع؛ نگهداری ؛ بدون داشتن مجوز ورود از طرف افراد مختلف به جز صرافی بانک یا موسسات مالی و اعتباری قاچاق محسوب می شود.

البته زمانی که ارز ورودی کمتر از سقف مشخص شده باشد، مشمول این بند نخواهد بود.

حق الوکاله وکیل قاچاق کالا و ارز

حق الوکاله وکیل معمولاً برای جبران خدمات حقوقی می باشد که وکیل برای موکل خود در مراجع ذیصلاح؛ دادگاه ها؛ شوراهای حل اختلاف انجام می دهد.

ممکن است هریک از وکلا اعم از وکیل قاچاق یا وکیل ارز این هزینه ها را به صورت ساعتی ثابت یا بر حسب توافق بین خود و موکل اعمال کند.

وکیل قاچاق کالا و ارز نیز از این امر مستثنی نبوده اما موارد زیادی می تواند در هزینه های وکیل تاثیر گذار باشد.

ولی در کل میتوان گفت با استخدام و کیل می‌توانید علاوه بر صرفه جویی در هزینه های اضافی ناشی از عدم آگاهی و همچنین در زمان خود صرفه جویی کنید.

با استخدام وکیل با تجربه می توانید به میزان قابل توجهی بر نتایج پرونده تاثیر گذار باشید.

هزینه های وکیل قاچاق کالا و ارز بر اساس نوع پرونده؛ میزان و سطح تجربه وکیل قاچاق کالا و ارز؛ نحوه کار وکیل می تواند متغیر باشد.

بهتر است تا قبل از اینکه وکیل خود را استخدام کنید درباره نحوه دریافت هزینه ها اطلاعات کافی را کسب نمایید.

وکالت قاچاق کالا دارای ساختار های مختلفی می باشد.

بر اساس این ساختارها صورت حساب های مختلفی ارائه می شود.

در نتیجه می‌تواند بر روی قیمت کلی خدمات وکالت موثر واقع شود.

برخی وکلا بر اساس ساعت کاری اقدام به ارائه صورتحساب می‌کنند.

بعضی بر اساس نرخ ثابت یا نرخ احتمالی و همچنین هزینه‌های نگهدارنده را برای شما نقل می‌کند.

برای اینکه میزان هزینه یک وکیل قاچاق کالا و ارز را بدانید پیشنهاد میکنیم از درگاه زیر اقدام به محاسبه هزینه حق الوکاله وکیل قاچاق کالا و ارز اقدام کنید.

از اینجا حق الوکاله وکیل رابطور خودکار محاسبه کنید.

در ادامه به برخی از نقاط ضعف و نقاط قوت نحوه هزینه های مختلف حق الوکاله اشاره می کنیم.

بی‌تردید اشاره کنیم که در حق الوکاله های به صورت ساعتی هزینه نهایی برای مشتری مشخص نمی باشد.

در واقع این نحوه قیمت گذاری را یکی از نقاط ضعف این ساختار می توان محسوب کرد.

مشتری همیشه درخصوص میزان هزینه وکیل نگران است.

وکیل با میزان زمان صرف شده بر روی پرونده موکل خود هزینه ها را محاسبه می کند.

همچنین بیشتر دفاتر حقوقی هزینه های حقوقی وکالت خودشان را البته با نرخ ساعتی کمتر در کنار بقیه هزینه های مربوط به پرونده در نظر میگیرند و قبض صادر میکند.

برای اطلاع از مشاوره های حقوقی به صورت ساعتی پیشنهاد می کنیم هم اکنون با شماره09129426674 تماس بگیرید ونرخ ساعتی حق مشاوره را دریافت کنید.

در موقع مشاوره سوالات خود را آماده کرده ازگزافه گویی و سوال کردن تکراری بپرهیزید و در واقع در پی راهنمایی های تاثیر گذار در پرونده های خود باشید.

معمولا هزینه هایی که در این روش برای موکل در نظر گرفته می شوند از پیش تعیین شده هستند.

در این روش وکیل قبل از اقدام به شروع کار هزینه را دریافت میکند .

در این روش معمولاًهزینه ها در خصوص هرگونه پیش نویس قرارداد و یا ورشکستگی تهیه می شود.

در این نوع از هزینه ها معمولاً موکل نرخ حق الزحمه وکیل اطلاع دقیقی داشته و می داند که چه خدماتی ارائه خواهد شد.

وکیل هم در این روش با دریافت مبلغ به صورت یکجا از قبل دیگر نیاز به پیگیری ساعات کاری و یا صورت حساب مشتری نیازی ندارد و تمام انرژی خود را صرف رسیدگی به پرونده خواهد کرد.

در این روش معمولاً هر دو طرف وکیل و موکل راضی هستند.

در این روش معمولاً موکل هزینه هایی را در ابتدا به صورت یکجا برای وکیل واریز می‌کند.

وکیل با رسیدگی به پرونده هزینه های ساعتی را از مبلغ واریزی کسر می‌کند.

پس از اینکه مبلغ پول به حد مشخصی برسد و نیاز به سپرده اضافی داشته باشد؛ اقدام به درخواست واریز وجه مجدد می نمایند.

معمولاً در این روش بهتر است تا وکیل و موکل به توافق با یکدیگر برسند تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.

در پیگیری پرونده ها و برخی مواقع به دلیل برخی اتفاقات ناشی از دعاوی بیمه صدمات شخصی یا محصولات پزشکی برخی از تسویه حساب ها باید صورت بگیرد.

چون که موکل در این خصوص از قبل پول واریز نکرده؛ باید اقدام به پرداخت هزینه های اضطراری نمایند.

چنانچه پرونده موفقیت آمیز به پایان برسد موکل موظف است بر حسب توافق به میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد به حق الوکاله وکیل اضافه کند.

ضمن اینکه در هزینه های احتمالی که می تواند موفقیت آمیز یا با شکست روبرو شود و موفق به پرداخت هزینه های دادرسی و سایر هزینه های انجام شده در طول روند پرونده می باشد.

در کنار سایر عوامل می توان عوامل متعدد دیگری را که بر روی هزینه های وکیل تاثیر گذار است را اشاره کنید.

  • تجربه کاری وکیل
  • تعداد حضور وکیل در دادگاه برای یک پرونده
  • نرخ سایر وکلای مشابه در منطقه
  • مسافرتهای وکیل
  • هزینه های مشاوره
  • بازار وکیل
  • نحوه انتخاب وکیل
  • نحوه مشاوره( مثلاً مشاوره های حضوری یا مشاوره آنلاین یا مشاوره تلفنی ؛مشاوره های رایگان؛ مشاوره های ساعتی؛ هزینه ثابت هزینه های توافقی)

در اینجا به سه عامل مهم در حق الوکاله وکیل قاچاق کالا و ارز اشاره می کنیم

نوع کار وکیل

سطح تجربه وکیل

 میزان کار وکیل در پرونده

میزان تجربه وکیل خوب

میزان کار وکیل خوب قاچاق

هزینه وکیل قاچاق در تهران بر اساس نوع کار

اگر سری به دادگاه ها زده باشید،می ‌بینید که اکثر مردم به دنبال بهترین وکیل قاچاق میباشند.

زیرا سطح تجربه و میزان دانش وکیل نقش مهمی را در هزینه حق الوکاله وکیل خواهد داشت.

چونکه وکیل خوب قاچاق تقاضاهای بیشتری را نسبت به وکلای جدید الورود دارندکه ناشی از تجارب بالای کاری آنها می‌شود.

در نتیجه هزینه های بیشتری را هم دریافت می‌کنند.

چون تجربه و دانش آنها در این بین ارزشمند تر میباشد.

زیرا هیچ کسی نمی خواهد پرونده های حقوقی خود را به افراد جدید الورودی کرد چگونه تجربه‌ای در خصوص پرونده های قاچاق کالا و ارز ندارند بسپارند و از نتایج پرونده خود در دلهره و اضطراب باشند.

ضمن اینکه هزینه های آنها نیز هیچ تضمینی نشده است.

میزان کار پرونده ها بستگی به پیچیدگی های پرونده در برهه های مختلف دارد.

پیچیدگی های پرونده عث افزایش هزینه‌های وکیل پرونده خواهد شد.

هرچه پرونده چالش برانگیز تر باشد منجر به تلاش بیشتر وکیل و کار بیشتر وکیل خواهد شد.

در نتیجه وکیل از زمان بیشتری باید برای رسیدگی به روند پرونده استفاده می کند که در کنار مهارت های حقوقی می تواند به حل مشکل حقوقی بپردازد.

این موارد می‌تواند شامل:

ساعات تحقیق؛ ساعات مذاکره؛ جلسات ساعات مصاحبه ها و عوامل مشابه باشد.

تمامی این عوامل بر روی هزینه های پرونده تاثیر گذار است.

بنابراین بهتر است قبل از اقدام استخدامی وکیل از یک مشاوره حقوقی مناسب و مطمئن برخوردار شوید و از میزان حق الوکاله وکیل در تمامی حوزه ها از جمله حوزه وکیل قاچاق کالا و ارز مطلع شوید.

برای این منظور وکلای مجموعه حق وران آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما دراین زمینه خواهند بود.

میتوانید استعلام هزینه های وکیل به صورت ساعتی ثابت و یا به صورت توافقی را از وکلای مجموعه استعلام کنید.

شماره تماس 09129426674

معمولاً نوع کار در خصوص پرونده های دردسته بدوی یا اجرای احکام تخفیف مجازات تجدید نظر و یا در هریک از مراحل روند رسیدگی هزینه وکیل متغیر است.

همچنین در خصوص پرونده های قاچاق کالا یا قاچاق ارز یا هر دو؛ وکیل خوب قاچاق میتواند به پرونده شما رسیدگی کند.

هزینه های احتمالی بر اساس نوع کار در نظر گرفته می شود.

در واقع بیشترین هزینه هم نوع کار حقوقی و نوع پرونده می باشد که وکیل بر روی آن اقدام به بررسی می کند.

به عنوان مثال وکیلی که در روند اجرای احکام اقدام به ارائه درخواست تجدید نظر می کند؛ بیشتر از وکیلی که در بخش اقدام به تنظیم لوایح یا اثبات جرم فعالیت دارند؛ هزینه دارد.

همینطور هزینه های وکیل مدافع در سایر بخش های بدوی هزینه های کمتری را نسبت به بخش های دیگر می تواند داشته باشد.

تشکیل پرونده و دستور العمل قاچاق کالا و ارز توسط وکیل قاچاق در تهران

یکی از مهمترین وظایف در روند رسیدگی وکالت قاچاق کالا اقدام به تشکیل پرونده دستورالعملهای نحوه رسیدگی به پرونده قاچاق کالا و ارز می باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.

فصل اول کلیات

ماده ۱

زمانی که دستورالعمل رسیدگی به پرونده های قاچاق کالا و ارز تصویب شد؛ کل پرونده های قاچاق کالا و ارز بدون هرگونه تشریفات آیین دادرسی و بر اساس مفاد قانونی مورد بررسی و پیگیری قرار می گیرند.

ماده ۲

برای رسیدگی به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در بخش‌های که دادگاه انقلاب تشکیل نشده مانند شهرستان‌ها و بخشداری ها معمولاً دادگاه های عمومی وظیفه رسیدگی به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز را خواهند داشت.

ماده ۳

کلیه پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز باید مطابق با دستورالعمل مندرج خارج از نوبت مورد بررسی قرار بگیرند.

مسئولینی که با این پرونده‌ها در ارتباط هستند؛ در شهرهای بزرگ و در مبادی ورودی قاچاق باید شعبه های رسیدگی اختصاصی را تشکیل دهند.

ماده ۴

مراجع ذیصلاح فرصت دارند تا ظرف مدت ۳۰ روز از زمانی که پرونده را دریافت کرده اند ؛ قانونی را صادر کرده و چنانچه در مهلت مقرر رای صادر نشود؛ بر اساس درخواست سازمان شاکی پرونده به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع داده میشود.

ماده ۵

فوراً با ارائه گزارش و یا شکایات به واحدهای قضایی در دفتر کل ثبت و به شعبه مربوطه ارسال خواهد شد.

شعبه مرجوع الیه باید رای قانونی را خارج از نوبت طی مدت ۳۰ روز صادر کند.

ماده ۶

اگر شعبه دادگاه برای ارزیابی پرونده تحقیقاتی را لازم بداند؛ مستقیماً در صدد انجام تحقیقات بوده و یا ضابطین امر اقدام به تحقیقات نموده ؛در این صورت در طی مدت یک هفته با دستور دادگاه اجرا شده و پرونده نیز به دادگاه منتقل شود .

در غیراین صورت مراجع ذیصلاح باید پرونده را مطالبه و به بهترین شکل ممکن اقدام به صدور رای در این رابطه نمایند.

تبصره

موسسه شاکی باید طی مدت ۵ روز گلی استعلامات دادگاه را جواب داده و چنانچه دادگاه اقدام به احضار شاکی برای ارائه توضیحات لازم کند؛ نماینده شاکی موظف به حضور می باشد.

ماده ۷

قرار تامین در پرونده های قاچاق کالا و ارز منحصراً وثیقه‌ای متناسب با مجازات قانونی جرم یا بازداشت موقت در صورت ترس از تبانی و مخفی شدن ادله جرم خواهد بود.

ماده ۸

چنانچه متهم در جلسات دادگاه حضور پیدا نکند؛ مانع از رسیدگی شعبه دادگاه نخواهد بود.

ضمن اینکه شعبه دلایل کافی را در این خصوص داشته باشد؛ همچنین اگر متهم بعد از تفهیم اتهام طی مهلت مقرر در شعبه دادگاه حضور نداشته باشد و لایحه ارسال نکند اقدام به صدور ریا خواهد نمود.

تبصره

حتی با فرار متهم به پرونده رسیدگی شده وحکم صادر خواهد شد.

ماده ۹

در پرونده های قاچاق هیچگونه تخفیف و یا تعلیقی در مجازات نقدی صورت گرفته اعمال نخواهد شد.

ماده ۱۰

کلیه آراء محاکم که در پرونده های قاچاق کالا و ارز  صادر می شود باید بر اساس مفاد قانونی صادر شود.

فصل سوم صدور و اجرای حکم

ماده ۱۱

آرایی که درباره پرونده های قاچاق کالا و ارز لازم الاجرا هستند بلافاصله پس از صدور رای اجرا گذاشته خواهد شد.

ماده ۱۲

محکوم علیه باید بعد از صدور رای قبل از ۲۰ روز اقدام به پرداخت جریمه کند و گرنه از طریق وثیقه سپرده شده یا اموال وی دین جریمه وصول می شود.

ماده ۱۳

پرونده هایی که در دادگاه انقلاب هستند قابل اجرا هستند و برای اعمال قانون به سازمانهای شاکی منتقل می شوند.

ماده ۱۴

دستورالعمل قید شده در اجرای تبصره ۱ ماده ۴ قانون نحوه اعمال تعزیرات حکومتی در خصوص قاچاق کالا و ارز در ۱۴ ماده و دو تبصره در تاریخ ۹ خرداد سال ۷۴ به تصویب قوه قضاییه رسیده و از این تاریخ چه بد لازم الاجرا می باشد.

سود قاچاق و اختلال در نظام اقتصادی کشور

سود بالای ناشی از قاچاق کالا ها اهمیت اختلال در نظام اقتصادی کشور را برای قاچاقچیان به شدت کمرنگ کرده است .

وقتی قاچاقچی امکانات راحتی در ورود و خروج کالاها و ارز داشته باشد و بتواند در تهران آمار در سال ۹۷ ۱۷ متر هزار میلیارد تومان را به جیب بزنند عراق مقابل توجه تنها گریبان اقتصاد کشور را میگیرد و منجر به تضعیف تولیدات داخلی خواهد شد و در نهایت پیامدهای ناشی از سونامی بیکاری؛ کاهش تولیدات داخلی ماراتون نفس گیر بین تولیدکنندگان ؛تعطیلی کارگاه ها؛ کارخانجات و صنایع را در بر خواهد داشت .

البته این ها تنها جزئی از اختلالات میباشد که ناشی از سود قاچاق بالای کالا در اختلال نظام اقتصادی کشور می شود.

همواره در طی سالیان اخیر در پی معضلات قاچاق دولت همواره از اخذ عوارض قانون واردات کالا محروم مانده است.

مسئله ای که باعث شده تا دولت نتواند بر بازار مدیریت داشته باشد و قانون پایمال نشود و در نهایت حمایت از تولیدات داخلی با کاهش روبرو شود.

آمار به حدی اهمیت دارد که موجب محروم شدن دولت از درآمدهای قانونی واردات کالا بیش از چند هزار میلیارد تومان می رسد.

در واقع به دلیل وصول درآمدهای دولت به علت عدم پرداخت تعرفه و مالیات بر ارزش افزوده بر کالاهای وارداتی در واقع سود خالص قاچاقچیان است که رقم قابل توجه می باشد.

در واقع مبلغ قبل از ورود کالاها به بازار با قاچاقچیان خواهد رسید.

جالب است بدانید که این اعداد و ارقام مربوط به چه کالاهایی می باشد.

بیشترین حجم کالای قاچاق شده در کشور اختصاص دارد به:

انواع لوازم خانگی؛ اسباب بازی؛ سیگار؛ پوشاک ؛انواع پارچه؛ رایانه و قطعات جانبی آن؛ انواع لوازم یدکی خودرو ؛لوازم آرایشی و بهداشتی ؛تجهیزات پزشکی ؛داروها و مکمل های دارویی؛ شمش طلا؛ طلا و مصنوعات ساخته شده از آن شامل:

بدلیجات؛ تلفن همراه؛ چای؛ برنج و غیره

این رقم غیر قابل باور حدود ۵۰ درصد کل کشور را به خود اختصاص داده است.

قانون قاچاق ارز

قانون قاچاق ارز مطابق ماده ۴۴ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز می باشد.

کلیه تخلفات مربوط به حوزه قاچاق ارز از طریق سازمان تعزیرات حکومتی مورد پیگیری قرار می‌گیرد و مطابق احکام محکومیت مشمول پرداخت جریمه نقدی خواهد شد.

بعضی دیگر از جرایم حوزه قاچاق ارز با ضمانت اجرا های حبس؛ انفصال از خدمت دولتی می باشد که برای رسیدگی به آنها باید از طریق دادگاه انقلاب اقدام نمود.

همچنین در تبصره ۲ ماده ۷ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز حکم بر این است که ارز و فروش ارز خارج از محدوده واحدهای مجاز مشخص شده به کمک دولت توسط اشخاص و واحدهای صنفی ممنوع می باشد و چنانچه کسی مرتکب به فروش ارز شود مطابق قانون با وی رفتار خواهد شد.

لذا هرگونه ورود و خروج ارز بدون رعایت تشریفات قانونی ممنوع می باشد.

هرگونه عملیات که از لحاظ عرفی معامله ارز محسوب شود قاچاق ارز می باشد.

جامعه از طریق مراجع قانونی و بانکها و موسسات مالی و صرافی ها صورت نمی گیرد و تنها باید از طرف واردکنندگان صادرکنندگان یا بانک مرکزی اقدام شود.

همچنین عدم ارائه فاکتور معتبر از طریق بانک صرافی موسسات مالی و اعتباری مصداق جرم قاچاق ارز در ایران خواهد بود.

در بند ((ت)) ماده ۱۸ قانون قاچاق کالا و ارز ارز شامل:

  • جریمه نقدی ارز ورودی یک تا دو برابر بهای ریالی
  • جریمه نقدی ارز خروجی ۲ تا ۴ برابر بهای ریالی آن
  • جریمه نقدی خرید فروش و حواله ارز دو برابر بهای ریالی آن می باشد.

قاچاق ارز یکی از بزرگترین آفت های اقتصادی کشور است که به دلیل ورود و خروج غیرقانونی صورت می گیرد.

لذا قانونگذار برای مقابله با قاچاق ارز در ایران اقدام به ارائه راهکارهای قانونی کرده است که در سال ۹۲ تصویب شده است .

معمولاً اداره تعزیرات حکومتی صلاحیت رسیدگی به تخلفات اقتصادی و صنفی را بر عهده دارد.

سود آورترین قاچاق

سود آورترین قاچاق

طبق گزارش منتشر شده از ستاد مبارزه باقاچاق کالا و ارز ، و همانطور که در تصویر سمت راست از این گزارش می بینید موارد زیر به ترتیب بیشترین سهم قاچاق را در ایران به خود اختصاص داده اند.

  1. پوشاک
  2. لوازم آرایشی
  3. شمش طلا

در جدول زیر ، درصد وقوع قاچاق از راه های مختلف ذکر شده است.

نوع قاچاق  درصد 
 قاچاق از طریق مسافری 23 درصد
قاچاق از طریق کوله بری 19 درصد
قاچاق از طریق خلاهای مناطق مرزی 12 درصد
قاچاق از طریق سایر مبادی 30 درصد

طبق سخنان آقای قاسم خورشیدی (ایشان سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هستند ) بین میزان مجاز ورود کالا از طریق کوله بری و کالاهای ملونی نیز اختلاف فاحشی وجود داشته است.

روش ورود کالا میزان مجاز میزان وارد شده 
روش کوله بری یک میلیارد و 250 میلیون دلار 3 میلیارد و 590 میلیون دلار
3 میلیارد و 590 میلیون دلار 400 میلیون دلار 2 میلیارد و 290 میلیون دلار
کالای مسافری یک میلیارد دلار 3 میلیارد و 800 میلیون دلار

قاسم خورشیدی، سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز روز گذشته در یک نشست خبری با اشاره به مبادی قاچاق به کشور، بیان کرد: سال گذشته در عمل آنچه از طریق کوله‌بری (که بدون نظارت قرنطینه‌ای وگمرکی، غیراستاندارد و غیربهداشتی است) وارد کشور شده، 3 میلیارد و 590 میلیون دلار بوده، درحالی‌که به‌طور قانونی فقط یک میلیارد و 250 میلیون دلار اجازه ورود داشته است. وی اضافه کرد: مطابق آنچه در قانون مقرر شده، کالاهای ملوانی نیز حداکثر 400 میلیون دلار مجوز ورود داشته، اما در عمل 2 میلیارد و 290 میلیون دلار وارد شده، همچنین کالای مسافری به میزان یک میلیارد دلار مجوز ورود داشته که در عمل3 میلیارد و 800 میلیون دلار وارد شده است. خورشیدی یادآوری کرد: در مجموع 3 میلیارد و 700 میلیون دلار کالا از طریق کوله‌بری، ملوانی، مسافری و سایر شیوه‌ها در سال گذشته مجوز ورود داشته‌اند که در عمل به 9 میلیارد و 600 میلیون دلار افزایش یافت.

ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز

ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نهادی می باشد که دارای شخصیت حقوقی مستقل و استقلال مالی و اداری می باشد.

ستاد؛ زیر نظر سازمان دولتی در ایران میباشد و مطابق با آیین نامه های نهادهای وابسته به ریاست جمهوری اداره می شود.

ریاست ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهوری رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب می شود .

رئیس ستاد جناب آقای علی مویدی خرم آبادی است.

 

روسای ستاد از سال ۸۳ تاکنون

ردیف نام و نام خانوادگی شروع پایان  دوره
1 محمدباقر قالیباف 1383/3/19 مرداد ماه سال 1384 سید محمد خاتمی
2 محمدرضا نقدی 1384/8/11 1386/4/11 محمود احمدی‌نژاد
3 غلامحسین الهام 1386/4/11 1388/9/25 محمود احمدی‌نژاد
4 سعید مرتضوی 1388/9/25 1394/4/24 محمود احمدی‌نژاد
5 فداحسین مالکی 1391/4/24 1392/7/8 محمود احمدی‌نژاد
6 حبیب‌الله حقیقی 1392/7/9 1396/12/22 حسن روحانی
7 علی مؤیدی خرم‌آبادی 1396/12/22 تا فی الحال حاضر  و سید ابراهیم رئیسیحسن روحانی

تاریخچه ستاد مبارزه با مواد مخدر

تشکیل ستاد به دستور رهبری در محل وزارت کشور انجام گرفته و بعد از آن در در سال ۸۳ زیر نظر مجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را ادامه داد.

بعد از تصویب قانون نحوه اعمال تعزیرات حکومتی در خصوص قاچاق کالا و ارز به وسیله مجمع تشخیص مصلحت نظام در دوازدهم اردیبهشت سال ۷۴ آیین نامه اجرایی به وسیله اداره امور مرزی وزارت کشور تهیه و به دولت ارائه شد.

بعد از تشکیل انجمن در کمیسیون تخصصی دولت در طی ۳۵ ماده در تاریخ بیست و نهم خرداد سال ۷۲ توسط هیئت وزیران تصویب شد.

مطابق ماده ۳۰ آیین نامه قاچاق کالا و ارز ذکر شد که جهت برنامه ریزی و هدایت سیاست گذاری مطابقت و نظارت در در خصوص امور اجرایی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ستادی به عنوان ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل شود .

ستاد متشکل از:

رئیس ستاد؛ وزیر اطلاعات ؛وزیر امور اقتصاد و دارایی باشد.

در تبصره ۲ ماده ۳۰ قید شد که دبیرخانه ستاد وزارت کشور مستقر باشد و تشکیلات سازمانی توسط وزیر تصویب شود .

همچنین در تبصره ۳ با تشکیل کمیسیون مبارزه با قاچاق و استانها به ریاست استانداری و معاون سیاسی و استانداری صراحت داشت برهمه از ساس حجت الاسلام موسوی لاری وزیر کشور وقت در طی حکمی دکتر بلندی آن را به ریاست دبیرخانه ستاد منصوب کرد.

از تابستان سال ۷۹ عملاً ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شکل گرفت .

در سال ۸۳ اصلاحی های صورت گرفته در آن به جای اصطلاح کلمه وزیر کشور نماینده ویژه رییس جمهوری در ستاد جایگزین شد.

وظایف ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز

  • اتخاذ تصمیم سیاسی اولویت برنامه ها پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز شیوه نامه ها و روش های اجرایی مرتبط
  • فراهم کردن راهکار و ناصر برای کاهش زمینه قاچاق کالا و ارز
  • تصمیم گیری زمینه اعتبارات دستگاه‌های عضو در چارچوب قانون
  • پیگیری راهکارهای اقتصادی اجتماعی امنیتی و فرهنگی موثر در حوزه قاچاق کالا و ارز
  • آسیب شناسی های اقتصادی اجتماعی فرهنگی در زمینه قاچاق کالا و ارز و ارائه راهکارهای موثر در پیشگیری
  • گردآوری پیش نویس سیاست ها و برنامه ها قوانین و مقررات آیین نامه ها و دستورالعمل ها برای اجرای وظایف قانون
  • ارزیابی هدستگاه های ذیربط در خصوص نحوه اجرای برنامه های ستاد طبق قانون
  • مدیریت راهبردی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز
  • تطابق اطلاعاتی و تبادل اطلاعاتی دقیق و هوشمند جهت کنترل مرز ها و مسیرهای تردد پایان های مبادی ورودی و خروجی کشور اعم از هوایی دریایی زمینه
  • مشخص کردن مباحث فرهنگی در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز و افزایش تولیدات داخلی و ارتقاء کیفیت محصولات فرهنگی و عمومی جهت
  • افزایش کیفیت تولید ملی و حمایت از تولید ملی در راستای راهبرد های ستاد
  • آموزش و ارتقاء مهارت کارکنان فعال در در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز
  • تبادل اطلاعات علمی و مراکز معتبر داخلی و خارجی در خصوص پیشبرد اهداف و برنامه های ستاد

قاچاق سازمان یافته چیست?

قاچاق سازمان یافته به مجموعه فعالیتهای مجرمانه مستمر که با هماهنگی انجام می گیرد اطلاق می شود.

بنابراین جرم جرایم سازمان یافته بیشتر می باشد.

چرا که تعداد نفرات بیشتری مبادرت به ارتکاب جرم می کنند .

در قاچاق سازمان یافته بنابر انجام اقدامات مجرمانه مستمر برای دستیابی به سود و منفعت بیشتر از طریق فعالیت های غیر مجاز مورد نیاز مردم صورت می پذیرد.

 

مجازات قاچاق سازمان یافته

با توجه به ماده ۲۸ و ۲۹ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز چنانچه قاچاق کالا ها توسط قاچاقچی یا به صورت سازمان یافته و گروهی انجام شود؛ مشمول مجازات های مختلف خواهد شد که در جدول زیر به برخی از این مجازات ها اشاره خواهیم داشت.

مجازات های قاچاق سازمان یافته کالا شامل:

کالای ممنوع با ارزش بیش از یکصد میلیون تومان ضبط کالا قاچاق به اضافه سه تا پنج برابر ارزش کالا به اضافه ۵ سال حبس
قاچاق کالاهای مجاز به صورت سازمان یافته ضبط کالا به اضافه جریمه نقدی یک تا دو برابر ارزش کالا به اضافه حبس از ۶ ماه تا ۲ سال
قاچاق کالاهای مجاز مشروط ضبط به اضافه یک تا سه برابر ارزش کالا به اضافه حبس از شش ماه تا دو سال
کالای یارانه ای ضبط کالا به اضافه دو تا چهار برابر ارزش کالا به اضافه پنج سال حبس

دستورالعمل پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز

ابلاغیه ای در زمینه دستورالعمل پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز توسط رئیس جمهور وقت جناب آقای سید ابراهیم رئیسی بنابر فرمایش رهبری در خصوص حمایت از تولید صادر شده است.

مطابق ابلاغیه مذکور تمامی دستگاه ها باید در مدت زمان مشخص ؛شرایطی را فراهم کنند تا ابلاغیه اجرا و مردم از اقدامات مطلع شوند.

متن ابلاغیه شامل ساماندهی بازارچه های مرزی و کالاهای ملوانی و کولبری تا هماهنگی کامل سامانه های مبارزه با قاچاق کالا و ارز ذکر شده است .

بر همین اساس تمامی مجموعه های اطلاعاتی امنیتی و تعزیرات باید سرشاخه ها و عوامل فعال در حوزه قاچاق کالا و ارز را شناسایی کنند و مجازات های مربوطه را مطابق احکام اجرا کنند.

مسئول نظارت بر دستورالعمل های پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز بر عهده معاون اول رئیس جمهور و دستگاه‌های نظارتی می باشد.

 

روش های پیشگیری از قاچاق کالا و ارز

پیشگیری از قاچاق کالا و ارز یکی از پدیده های چند بعدی می ‌باشد که باعث بروز اختلال در نظام اقتصادی اجتماعی و امنیت کشور شده است.

از آنجایی که وکیل قاچاق کالا و ارز در گرایش های مختلف قاچاق کالا و ارز نظارت داشته با چالشهای مختلفی در این خصوص روبه‌رو بوده است و می‌تواند راهکارهای نوین در خصوص روش های پیشگیری از قاچاق کالا و ارز را ارائه دهند.

یکی از بهترین راه ها استفاده از از فناوری های نوین و تکنولوژی می باشد.

چرا که با ارتقاء فناوری ها در دنیا باعث پیشگیری قابل توجهی از وقوع جرم قاچاق کالا و ارز شده است.

البته نباید از این موضوع غافل شد که قاچاقچیان کالا و ارز همواره پابه پایه تکنولوژی در صدد به کارگیری راه های جدید برای قاچاق کالا و ارز می باشند.

در این خصوص می توان به قاچاق کالا و ارز در فضای مجازی نیز اشاره کرد.

برای پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ادر فضای مجازی کسب و کار ها می توانند با اخذ مجوز در سامانه های اینترنتی فعالیت کند.

از جمله مجوزها:

پروانه کسب مشمولان قانون نظام صنفی می باشد می توانند نماد اعتماد الکترونیکی را دریافت کنید.

گزارش تخلفات کالای قاچاق

وکیل قاچاق کالا و ارز

برای گزارش تخلفات کالای قاچاق مردم می‌توانند با شماره تلفن ۱۲۴ تماس گرفته و اقدام به ارائه گزارش تخلفات قانونی مبادرت به فروش کالای قاچاق کنند ها با فروشندگان به صورت جدی برخورد شود چرا که از طریق بازرسی صمت در هر استان مورد رسیدگی و مراکز متخلف پلمب خواهند شد.

سامانه ارتباطات مردمی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا

شماره تلفن 09656 مربوط به ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز می باشد که آماده اخذ اطلاعات مربوط به هرگونه قاچاق کالا و ارز در کل کشور می باشد تا بتواند این اعمال مذبوحانه را از بین ببرد.

شماا می‌توانید در تمامی ساعات شبانه روز خبرهای قاچاق کالا و ارز را به سمع ستاد مرکزی قاچاق کالا و ارز برسانید.

چرا که اهمیت موضوع پرونده های قاچاق کالا و ارز به حدی میباشد که به محض تصویب دستورالعمل رسیدگی به پرونده های قاچاق کالا و ارز خارج از تشریفات آیین دادرسی دستورالعمل ها می باشد و دادگاه انقلاب یا دادگاه عمومی فوراً به پرونده‌ها به صورت خارج از نوبت و در مهلت مقرر رسیدگی خواهد کرد.

همچنین مطابق ماده ۱۱ از فصل سوم صدور و اجرای حکم آرا صادره در پرونده های قاچاق کالا و ارز قطعی و لازم الاجرا هستند و بلافاصله به موقع اجرا گذاشته خواهد شد.

سامانه پیامکی گزارش قاچاق کالا و ارز

همواره شهروندان می‌توانند در ارتباط با موضوع قاچاق کالا و ارز و گزارشات خود را علاوه بر تماس تلفنی با شماره های09656 و 02188107398 از طریق سامانه پیامکی 10009656 در تمام ۲۴ ساعت شبانه روز و حتی روزهای تعطیل اطلاع‌رسانی کنند تا ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدام به بررسی و پیگیری موضوع نماید.

سامانه های گزارش قاچاق کالا و ارز

سامانه های تلفنی 02188107398
سامانه های تلفنی 09656
سامانه پیامکی 10009656
وکیل قاچاق کالا و ارز

وکیل مواد مخدر

بهترین وکیل دادگستری تهران

وکیل مواد مخدر از جمله وکلای کیفری می باشد که وکالت مربوط به جرایم مواد مخدر یا پرونده های کیفری مواد مخدر را می تواند بر عهده بگیرد .قوانین تبصره های متعدد در جرایم مواد مخدر نیازمند توانمندی یک وکیل حرفه‌ای و حاذق در این زمینه را دارد تا بتواند در جایگاه وکیل مدافع برای حمایت از موکل برای رد اتهام و یا تخفیف مجازات فعالیت داشته باشد.

گروه وکلای حق وران بهترین وکیل مواد مخدر تهران را در اختیار شما قرار خواهد داد. شما می توانید از طریق خدمات مشاوره رایگان؛از بخش پرسش و پاسخ  به پاسخ سوالات خود برسید. اما پیشنهاد مابرای پاسخگویی به سوالات شما به صورت فوری از بخش تماس تلفنی فوری میباشد که بهترین وکیل قاچاق کالا و ارز و بهترین وکیل مواد مخدر تهران می تواند پاسخگوی سوالات شما باشد.

از آنجایی که در قانون مجازات اسلامی؛ مجازات سنگینی برای مواد مخدر؛ قاچاق مواد مخدر؛ ساخت ؛تولید؛ خرید و فروش ؛نگهداری مواد مخدر در نظر گرفته شده است؛ لذا برای پیگیری پرونده ها بهتر است تا از وکیل مواد مخدر کمک بگیرید.

در ادامه به معرفی بهترین وکیل مواد مخدر تهران و بهترین وکیل قاچاق می پردازیم.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید.

مشاوره رایگان با وکیل مواد مخدر

 

برای ارتباط با بهترین وکیل قاچاق تهران و بهترین وکیل مواد مخدر در تهران می توانید از طریق درگاه زیر اقدام نمایید.

وکیل آنلاین مواد مخدر

برای ارتباط با بهترین وکیل قاچاق تهران و بهترین وکیل مواد مخدر در تهران می توانید از طریق درگاه زیر اقدام نمایید.

هزینه وکیل برای مواد مخدر و قاچاق کالا

برای ارتباط با بهترین وکیل قاچاق تهران و بهترین وکیل مواد مخدر در تهران می توانید از طریق درگاه زیر اقدام نمایید.

وکیل تضمینی مواد مخدر

وکیل تضمینی مواد مخدر جزو بهترین وکیل دادگستری تهران می باشد که در واقع به شما تعهد حصول نتیجه کار مطمئن را خواهد داد و قول می‌دهد که به طور حتمی و قطعی نتیجه مطلوب و مورد نظر موکل را کسب کند. از آنجایی که همه افراد تجربه حضور در مراجع قضایی و انتظامی را ندارند مخصوصاً در دعاوی و جرایم مواد مخدر که بسیار حساس می باشد؛ تجربه حضور یک وکیل با تجربه بسیار احساس می شود.
معمولاً وکیل تضمینی مواد مخدر به موکل خود تعهد میکند که حصول نتیجه را تضمین می کند. البته وکیل هم پیش از قبول پرونده اگر احتمال پیروزی در پرونده مطمئن شود؛قبول می کند وگرنه از پذیرفتن پرونده مواد مخدر خودداری میکند.
اما به‌طورکلی وکلای تضمینی تمام تلاش و کوشش مضاعف خود را به کار می برند و از هیچ تلاشی دریغ نمی کند و موکل دیگر نگران عدم موفقیت پرونده نخواهد شد.در واقع موکل نگران نیست که در صورت عدم موفقیت پرونده متضرر شده و باید مجدد حق الوکاله بپردازد. لذا باعث ترغیب موکل میشود تا به عقد قرارداد با وکیل بیانجامد.
البته وکیل متعهد به مواردی می باشد که در صورت تعهد به کار انجام شده خود را مستحق دریافت حق الوکاله پرونده قاچاق مواد مخدر می داند و در صورتی که موفقیتی حاصل نشود هیچ مسئولیت مستقیمی ندارد و موکل فقط زمان را در این بین از دست داده است.

وکیل قاچاق

وکیل قاچاق انسان

وکیل قاچاق کالا و ارز(وکیل قاچاق انسان)

وقتی که شخصی در معرض بهره کشی دیگران قرار بگیرد حال از طریق اغفال باشد یا اجبار یا تهدید جزوه قاچاق انسان محسوب می شود؛ که عملی مجرمانه محسوب می شود .در ماده ۶ قانون مبارزه با قاچاق انسان به این موضوع پرداخته شده است .در قاچاق انسان توأم با سایر جرائم دیگر باعث تشدید مجازات خواهد شد .لذا بهتر است تا حتما در پرونده های قاچاق انسان از وکیل قاچاق کمک بگیرید. چرا که جزو مصادیق جرایم سازمان یافته می باشد.

بررسی جرم قاچاق انسان از جهات مختلف

بررسی جرم قاچاق انسان از نظر عنصر قانونی جرم قاچاق انسان از نظر رانسر قانونی جزو جرایم قاچاق مرکب میباشد که جرم انگاری آن در ماده یک قانون مذکور ثبت شده است و در ماده ۳ نیز به مجازات قاچاق انسان اشاره مستقیم شده است.
بررسی جرم قاچاق انسان از نظر عنصر مادی عنصر مادی جرم قاچاق انسان شامل دو مورد:
1. ورود و خروج غیرقانونی شخص از مرز کشور2.اختفاء شخص یا فراهم آوردن شرایط اختفا مطابق بند ۱۰ ماده ۲ قانون مسئول جزو قاچاق محسوب نمی‌شوند اما مجازات قاچاق را خواهند داشت.
بررسی جرم قاچاق انسان از نظر عنصر معنوی جرم قاچاق انسان از نظر عنصر معنوی شامل انسان به منظور اعمال فحشا بردگی، یا ازدواج می باشد.

مجازات جرم قاچاق انسان

از آنجایی که جرم قاچاق انسان و اعضای بدن جزوه جرایم درجه ۴ می باشد ؛مطابق ماده 621 قانون مجازات اسلامی برای مرتکبین به قاچاق انسان مجازات 5 تا 15 سال حبس + 75 ضربه شلاق یا جزای نقدی محکومیت دارد.

نوع جرم قاچاق مجازات قاچاق
قاچاق انسان به قصد اعمال بزهکارانه و فحشا در صورتی که قاچاق انسان به قصد اعمال بزهکارانه و فحشا صورت بگیرد مجازات قاچاقچیان بسیار سنگین‌تر خواهد بود و مطابق ماده ۱۳۸ قانون اسلامی مجازات برای قوادی تعلق می گیرد شامل حد و مجازات قوادی برای مرد ۷۵ ضربه شلاق تبعید از محل به مدت ۱ سال و ۳ ماه مجازات زن ۷۵ ضربه شلاق
قاچاق انسان صرفا برای قاچاق اعضای بدن اگر قاچاق انسان صرفا برای قاچاق اعضای بدن باشد مجازات مجرمین شامل ماده 3 قانون مبارزه با قاچاق انسان از 2 سال حبس تا 10 سال حبس می باشد + پرداخت جزای نقدی به میزان دو برابر وجه اخذ شده
معاونت در قاچاق اعضای انسان معاونت در قاچاق اعضای انسان شامل مجازات حبس از یک سال تا ۵ سال به اضافه پرداخت وجه نقد برابر با وجهه دریافت شده از شخص بزه دیده به اضافه ضبط تمامی وسایل و تجهیزات اعتکاف جرم قاچاق اعضای بدن
قاچاق انسان  زیر 18 سال برای قاچاق افراد زیر 18سال مجازات های سنگین تری در نظر گرفته می شود.
جرم قاچاق با هدف بردگی در قاچاق افراد با هدف بردگی چون شخص قاچاق شده بعنوان برده در مملکت دیگری بفروش می زسد برای مجازات مجرمین از دو ماه تا ده سال+پرداخت جزای نقدی محکوم خواهند شد
جرم مهاجرت قاچاقی معمولاً مراجع مربوطه را محکوم به پرداخت جریمه معادله €۴۰ تا ۴۲۰€ خواهد کرد در صورت عدم توانایی در پرداخت جریمه مذکور حکم زندان داده خواهد شد و به اعضای هر روز از جریمه نقدی کاسته می شود
موضوع مجازات قاچاق انسان با هدف انتقال مواد مخدر در این گونه موارد معمولاً فردا قاچاقچی افراد را وادار به حمله انواع روابط با وزن های مختلف می کند که برای این منظور بهتر است تا پیگیری پرونده علاوه بر وکیل قاچاق کالا و ارز توسط وکیل قاچاق انسان نیز مورد بررسی قرار بگیرد

نکته:

چنانچه هر یک از کارکنان دولتی یا موسسات و شرکتها در جرم قاچاق انسان مشارکت و مبادرت داشته باشند مطابق قانون مبارزه با قاچاق انسان به مجازات شش ماه حبس تا دو سال انفصال از خدمات دولتی و غیر خواهند شد موسسات و شرکت ها نیز در صورت معاونت از فعالیتهای آنها جلوگیری و سلب امتیاز می شوند.

مراجع ذیصلاح برای رسیدگی به جرم قاچاق انسان

شما می توانید به کمک وکیل قاچاق اقدام به پیگیری پرونده در دادگاه های عمومی و دادگاه انقلاب نمایید.

وکیل قاچاق سوخت

متاسفانه صادرات و قاچاق سوخت کشور در سال های اخیر از نقاط مرزی کشور با رشد چشمگیری روبرو بوده است از آنجایی که هرگونه صادرات و فروش سوخت و فرآورده های نفتی یاران های چه جزوه سهامی داخل کشور میباشد ممنوع می باشد قانون برای خاطیان مجازات‌های سنگینی در نظر گرفته شده است.
مطابق ماده ۴ قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران مصوب ۱۳۵۶ هرگونه صادرات و فروش غیرمجاز فرآورده های نفتی چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور تنها در انتظار شرکت ملی نفت ایران می باشد و از موادی حقیقی و حقوقی ممنوع است بر همین اساس تمامی واردکنندگان نفت خام و فرآورده های نفتی مکلفند طبق ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای کالاهای وارداتی خود شناسه کالا بگیرند

علت قاچاق سوخت

از مهم ترین عوامل قاچاق سوخت ارزش بالای ارزهای خارجی و کاهش ارزش پولی کشور میباشد که منجر شده تا برخی افراد سودجو در این زمین مبادرت به قاچاق سود و دستیابی به سودهای کلان داشته باشند و در نهایت با اختلال در اقدام نظامی اقتصادی کشور روبرو خواهیم بود. بر همین اساس طبق قوانین و مقررات رانندگی حق ترانزیت فرآورده های نفتی به صورت غیرمجاز را نخواهند داشت. چرا که مشمول مجازات شدید قوانین جزایی خواهند شد.

آخرین آمار تکان دهنده از قاچاق سوخت از روزنامه صبح ایران

قاچاق سوخت در استان هرمزگان روزانه ۲ تا ۵ میلیون لیتر قاچاق سوخت توسط قاچاقچیان در جابجایی با نیسان روزانه بالغ بر ۵۰ میلیون تومان قاچاق سوخت توسط لنج های متخلف روزانه بالغ بر یک نیم میلیارد تومان درآمد

جریمه قاچاق سوخت

بهتر است بدانید هرگونه معاونت مشارکت یا مباشرت در خصوص قاچاق سوخت مطابق مفاد قانونی ۱ و ۲ و ۳ مجازات مرتکبین قاچاق ۱۳۱۲ و اصلاحات بعدی به جریمه نقدی ضبط کالا حبس تعزیری تا دو سال محکوم خواهند شد.

جریمه صادرات قاچاق سوخت از نقاط مرزی

مطابق ماده ۴ قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران مصوب ۱۳۵۶ گونه صادرات فرآورده‌های نفتی از کشور از نقاط مرزی ممنوع بوده چون در انحصار شرکت ملی نفت ایران می باشد و با خاطیان برخورد قانونی خواهد شد.

واردات سوخت به کشور

چنانچه کسی بخواهد اقدام به وارد کردن نفت خام و فرآورده های نفتی می نمایند باید مطابق ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدام به ردیابی و رهگیری در سامانه ثامن نماید و الزام به رعایت تبصره ۳۲ آیین نامه مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز می باشد

خرید و فروش سوخت قاچاق

هرگونه خرید فروش حمل و نگهداری سوخت قاچاق مطابق با قوانین دولتی و به موجب تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مشمول جریمه نقدی در این ماده خواهد شد

مجازات قاچاق سوخت با خودرو

ثبت و ضبط گواهینامه رانندگی به مدت یک ماه ممنوع الخروجی به مدت ۶ ماه از کشور لغو دفترچه رانندگان بخش حمل و نقل عمومی شش ماه توقیف خودرو به مدت سه ماه

مجازات حمل سوخت قاچاق با شناور

مطابق ماده ۳۸ قانون پیشگیری و مبارزه با قاچاق سوخت با قاچاقچیان ه سوخته با شناور برخورده قانونی خواهد شد و تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت

مجازات قاچاق سوخت در محموله های صادراتی

مطابق آخرین قانون قاچاق سوخت برای حاملان قاچاق سوخت در محموله های صادراتی پرونده قاچاق تشکیل شده و اقدامات قانونی لازم به عمل خواهد آمد چون سازمان استاندارد دام به کد گذاری و استانداردسازی محصولات واحدهای تولیدی نموده و آنها را در سامانه الکترونیکی ثبت می کند و با اجرای تبصره ۲ ماده ۳ آیین‌نامه اجرایی مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به صورت سیستمی اعلام تا پس از آن معیار کسر از اسناد منشاء صادراتی قرار بگیرد.

مرجع رسیدگی به قاچاق سوخت

تعزیرات حکومتی صلاحیت رسیدگی به پرونده های قاچاق سوخت و عرضه خارج از شبکه را بر عهده دارد بهترین وکلای قاچاق در مجموعه حق وران با بیش از چندین دهه سابقه آماده پذیرش خدمات دعاوی قاچاق سوخت و قاچاق کالا و ارز می باشد.

وکیل قاچاق دارو

وکیل قاچاق کالا و ارز برای جرم قاچاق دارو

وکیل قاچاق دارو یکی از مسائل حساس و پر ریسک در زمینه حقوقی است. قاچاق دارو به عنوان فعالیتی غیرقانونی شناخته شده که باعث تهدید بهداشت عمومی جامعه می‌شود. بنابراین، اگر شما به این مورد متهم شدید، نیاز به یک وکیل قاچاق دارو با تجربه و ماهر دارید.اصولاً، وکیلان حقوقی با اموری مانند قاچاق دارو، مسائلی مانند تلاش برای کاهش مجازات شما، پرونده سازی بهینه و کاهش هزینه‌های حقوقی شما در طول فرایند حقوقی کمک می کنند. با این حال، وکلای قاچاق دارو باید دارای تخصص و تجربه لازم برای موفقیت در این حوزه باشند.برای اینکه در برابر دادگاه به خوبی مدافعت کنند، وکلای قاچاق دارو باید به خوبی با قوانین، مقررات و سیاست‌های مربوط به این حوزه آشنا باشند. همچنین، وکلای قاچاق دارو باید توانایی تحلیل پرونده و مشاوره درباره بهترین استراتژی برای مدافعت از شما را داشته باشند.در نهایت، موفقیت شما در پرونده قاچاق دارو به عنوان متهم، بستگی به کیفیت وکیلی که انتخاب می کنید دارد. با توجه به خطرات این فعالیت غیرقانونی، انتخاب یک وکیل قاچاق دارو با تجربه و دانش لازم بسیار مهم است. بنابراین، پیش از انتخاب وکیل خود، بهتر است از اعتبار و تجربه وی اطمینان حاصل کنید.وکیل قاچاق دارو می‌تواند برای متهمین باشد که به جرم قاچاق دارو متهم شده‌اند و سعی در کاهش مجازات و حمایت از حقوق آن‌ها دارند. در این رابطه، مجموعه وکلای حق وران با بیش از ۱۰ سال تجربه، به عنوان یکی از بهترین وکلا در زمینه قاچاق دارو شناخته شده است.وکلا در این مجموعه با بهره‌گیری از تخصص و تجربه خود، مشاوره‌های لازم برای پرونده شما را ارائه می‌دهند. هدف آن‌ها در اینجا، دفاع از حقوق شما و کاهش جرم تحت عنوان قاچاق دارو است.اگر به دنبال یک وکیل قاچاق دارو ماهر هستید، شماره تماس 09129426674 را با ما تماس بگیرید. وکلا در مجموعه وکلای حق وران آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند و با مشاوره رایگان، شما را در طول فرایند حقوقی همراهی خواهند کرد.

چارت سازمانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ایران، یکی از مهمترین سازمان‌های دولتی است که به منظور جلوگیری از ورود کالا و ارزهای هدفمند به کشور و نیز مقابله با قاچاق و تقلب در این زمینه فعالیت می‌کند. سازمان فوق با توجه به حساسیت موضوع، با استفاده از برترین وکیل تهران و همچنین کارشناسان حقوقی و گمرکی، در راستای عدالت‌طلبی و حفظ حقوق کشور و مردم تلاش می‌کند.

در مقابله با قاچاق کالا و ارز، سازمان فوق با همکاری نیروهای انتظامی و گمرکی، عملیات‌هایی را صورت می‌دهد تا با شناسایی و تحلیل خطرات، اقدامات لازم جهت جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق و نیز تخلیه آن‌ها در بازارهای داخلی انجام شود. از سوی دیگر، با تلاش برای کاهش نرخ قاچاق کالا و ارز، سازمان فوق به عنوان یکی از پرفعال‌ترین سازمان‌ها در زمینه مبارزه با قاچاق در منطقه، شناخته شده است.

در این راستا، برترین وکیل تهران نیز به عنوان یکی از مشاوران حقوقی سازمان، دارای نقش مهمی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین در حفظ حقوق کشور و مردم است. او با استفاده از تخصص خود و تجربیات حرفه‌ای، در راستای تحقق اهداف سازمان و جلوگیری از قاچاق کالا و ارز، به دولت و مردم خدمت می‌کند.

اهداف اصلی چارت سازمانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ایران عبارتند از:

۱- مبارزه با قاچاق کالا و ارز به منظور جلوگیری از ورود کالا و ارزهای هدفمند به کشور و تضعیف اقتصاد کشور ۲- تحقق امنیت ملی و حفظ منافع اقتصادی کشور ۳- تأمین نیازهای داخلی از طریق تولید داخلی و واردات رسمی ۴- کاهش نرخ قاچاق کالا و ارز در منطقه

مراکزی که با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همکاری دارند شامل سازمان‌های امنیتی و انتظامی، سازمان‌های مرزبانی و گمرک ایران می‌شوند.

اهداف سازمانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز:

هدف توصیف
مبارزه با قاچاق کالا و ارز جلوگیری از ورود کالا و ارزهای هدفمند به کشور و تضعیف اقتصاد کشور
حفظ منافع اقتصادی کشور تحقق امنیت ملی و تأمین نیازهای داخلی از طریق تولید داخلی و واردات رسمی
کاهش نرخ قاچاق مبارزه با قاچاق کالا و ارز در منطقه و کاهش نرخ قاچاق
همکاری با سازمان‌های امنیتی و انتظامی بهره‌برداری از تخصص سازمان‌های امنیتی و انتظامی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز
همکاری با سازمان‌های گمرکی و مرزبانی بهره‌برداری از تخصص سازمان‌های گمرکی و مرزبانی در جلوگیری از قاچاق کالا و ارز

جرم قاچاق خودرو

جرم قاچاق خودرو

جرم قاچاق خودرو یکی از جرائم سنگین در حوزه حمل و نقل جاده‌ای است که تأثیرات بسیاری را بر جامعه و اقتصاد کشور دارد. در این جرم، افراد با صورت‌های مختلفی سعی می‌کنند خودروهایی را به یا از کشور وارد کنند یا فروش دهند که این عملیات بدون مجوز رسمی از مراجع ذی‌صلاح صورت می‌پذیرد.

به عنوان یکی از جرائم حمل و نقل جاده‌ای، جرم قاچاق خودرو تحت پیگرد قضایی قرار دارد و می‌تواند منجر به مجازات‌های سنگینی شود. همچنین، باید توجه داشت که جرم قاچاق خودرو می‌تواند شامل عوارض اقتصادی، اجتماعی و حتی امنیتی برای جامعه باشد و به همین دلیل مجازات آن از جمله سنگین‌ترین مجازات‌های حمل و نقل جاده‌ای است.

بر اساس قانون جرایم رانندگی و حمل و نقل جاده‌ای، هرگونه فعالیت قاچاق خودرو بدون مجوز رسمی پلیس راه، جریمه یا حبس به مدت شش ماه تا دو سال به همراه دارد. در صورت تکرار این فعالیت‌ها، مجازات سنگین‌تری نظیر حبس تا پنج سال نیز برای متخلفین در نظر گرفته می‌شود.

به علاوه، اگر در نتیجه‌ی فعالیت‌های قاچاق خودرو، زندگی و امنیت دیگران به خطر بیفتد، متهم می‌تواند در قضایای مربوط به جرم قتل یا لیست نقشه جرم محسوب شود که مجازات آن با توجه به شدت آسیب‌های وارده به جامعه و افراد دیگر، به شدت سنگین است.

بهترین راه برای پیشگیری از جرم قاچاق خودرو، رعایت قوانین و مقررات حمل و نقل جاده‌ای است. همچنین، در صورت مشاهده فعالیت‌های مشکوک یا قاچاق خودرو توسط دیگران، باید به نزدیک‌ترین مراجع قضایی یا پلیس راه مراجعه کرد.

جرم قاچاق سیگار

وکیل قاچاق کالا و ارز برای جرم قاچاق سیگار

در ایران، قاچاق سیگار یکی از جرائم جدی و محکوم به جرم است که با عواقب فراوانی همراه است. طبق مفاد قانونی، هرگونه تولید، فروش و حمل و نقل سیگار خارج از شبکه توزیع رسمی در ایران، قاچاق سیگار تلقی می‌شود و با پیگرد قانونی همراه خواهد بود.

بدین منظور، دادگاه‌های ایران، در صورت اثبات داشتن این جرم برای متهمان، مجاز به اعمال مجازات شدیدی هستند. این مجازات شامل حبس تا ۱۰ سال، جریمه‌های سنگین و حتی اعدام می‌شود. لذا، افرادی که در این عرصه فعالیت دارند، باید به خوبی درک داشته باشند که قاچاق سیگار یک جرم جدی است و نمی‌توان به دلیل بهره‌برداری از آن، ریسک کرد.

بنابراین، در صورت هرگونه شکایت یا پرونده در این مورد، وکیل خوب قاچاق باید از تمام تلاش خود برای دفاع از حقوق مشتریان خود استفاده کند. همچنین، وکیل قاچاق باید به خوبی آگاهی از قوانین جاری و دستورالعمل‌های مربوط به قاچاق سیگار داشته باشد و بتواند به خوبی این مسئله را برای دادگاهی که پرونده را بررسی می‌کند، روشن نماید.

در نتیجه، به منظور جلوگیری از قاچاق سیگار و جلوگیری از عواقب ناگوار آن، باید از شبکه توزیع رسمی خرید کرد و از فروش غیرمجاز سیگار خودداری نمود.. همچنین، اگر شما یا کسی که می‌شناسید به این جرم متهم شده‌اند، بهتر است که بلافاصله با وکیل خود تماس بگیرید تا در مورد راهکارهای قانونی برای دفاع از حقوق خود صحبت کنید.

در ایران، قاچاق سیگار یکی از جرائم جدی و محکوم به جرم است که با عواقب فراوانی همراه است. بنابراین، به منظور پیشگیری از وقوع این جرم، دولت و نهادهای قضایی باید تلاش کنند تا راهکارهایی را در نظر بگیرند که به کاهش قاچاق سیگار و جلوگیری از تولید و فروش غیرمجاز آن کمک کند.

یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری از جرم قاچاق سیگار، افزایش نظارت و کنترل بر شبکه توزیع رسمی سیگار است. به عبارت دیگر، دولت و نهادهای قانونی باید برای کنترل و نظارت بر فروش سیگار، اطمینان حاصل کنند که تمام سیگارهای به بازار عرضه شده، از طریق شبکه توزیع رسمی مورد تأیید و بازرسی قرار گرفته‌اند. این کار از طریق تشدید کنترل و نظارت بر فروش سیگار و همچنین تشدید مجازات در قبال فروش سیگار خارج از شبکه توزیع رسمی قابل دستیابی است.

علاوه بر این، به منظور پیشگیری از جرم قاچاق سیگار، باید از ارتقاء آگاهی عمومی در مورد عواقب و خطرات قاچاق سیگار استفاده شود. در این راستا، دولت و نهادهای مربوطه می‌توانند از طریق کمپین‌های آگاهی‌بخشی و تبلیغات، به معرفی خطرات مصرف سیگار غیرمجاز و عواقب قانونی آن پرداخته و افراد را از خرید و مصرف سیگار خارج از شبکه توزیع رسمی منع کنند.

در نتیجه، با توجه به اینکه قاچاق سیگار یکی از جرائم محکوم به جرم است، دولت و نهادهای قضایی باید تلاش کنند به کاهش این جرم بپردازند. با افزایش نظارت و کنترل بر فروش سیگار، تشدید مجازات در قبال فروش سیگار خارج از شبکه توزیع رسمی و ارتقاء آگاهی عمومی در مورد عواقب قانونی قاچاق سیگار، می‌توان به پیشگیری از وقوع این جرم کمک کرد.

جریمه قاچاق سیگار

جرم قاچاق سیگار برای بار اول جرایم نقدی در بر دارد .برای بار دوم جریمه نقدی چهار برابر جریمه اول خواهد بود .

برای جرم قاچاق سیگار برای مرتبه سوم قانون مجازات سنگین تری در نظر گرفته و ۶ برابر کارهای ضبط شده جریمه نقدی در نظر گرفته است. به اضافه ضبط کالای قاچاق ضمن این که تخلف شخص خاطی به اطلاع عموم خواهد رسید و محل کسب مجرم شش ماه تعطیل می شود البته بهتر است بدانید طبق آخرین قوانین خودروهای حمل و نقل قاچاق سیگار صورت نخواهد گرفت.

پیشگیری از قاچاق سیگار

در ایران، قاچاق سیگار یکی از جرائم جدی و محکوم به جرم است که با عواقب فراوانی همراه است. بنابراین، به منظور پیشگیری از وقوع این جرم، دولت و نهادهای قضایی باید تلاش کنند تا راهکارهایی را در نظر بگیرند که به کاهش قاچاق سیگار و جلوگیری از تولید و فروش غیرمجاز آن کمک کند.

یکی از راهکارهای مهم برای پیشگیری از جرم قاچاق سیگار، افزایش نظارت و کنترل بر شبکه توزیع رسمی سیگار است. به عبارت دیگر، دولت و نهادهای قانونی باید برای کنترل و نظارت بر فروش سیگار، اطمینان حاصل کنند که تمام سیگارهای به بازار عرضه شده، از طریق شبکه توزیع رسمی مورد تأیید و بازرسی قرار گرفته‌اند. این کار از طریق تشدید کنترل و نظارت بر فروش سیگار و همچنین تشدید مجازات در قبال فروش سیگار خارج از شبکه توزیع رسمی قابل دستیابی است.

علاوه بر این، به منظور پیشگیری از جرم قاچاق سیگار، باید از ارتقاء آگاهی عمومی در مورد عواقب و خطرات قاچاق سیگار استفاده شود. در این راستا، دولت و نهادهای مربوطه می‌توانند از طریق کمپین‌های آگاهی‌بخشی و تبلیغات، به معرفی خطرات مصرف سیگار غیرمجاز و عواقب قانونی آن پرداخته و افراد را از خرید و مصرف سیگار خارج از شبکه توزیع رسمی منع کنند.

در نتیجه، با توجه به اینکه قاچاق سیگار یکی از جرائم محکوم به جرم است، دولت و نهادهای قضایی باید تلاش کنند به کاهش این جرم بپردازند. با افزایش نظارت و کنترل بر فروش سیگار، تشدید مجازات در قبال فروش سیگار خارج از شبکه توزیع رسمی و ارتقاء آگاهی عمومی در مورد عواقب قانونی قاچاق سیگار، می‌توان به پیشگیری از وقوع این جرم کمک کرد.

جرم قاچاق اسلحه

وکیل قاچاق کالا و ارز برای جرم قاچاق اسلحه

قاچاق اسلحه به عنوان یکی از جرائم بسیار جدی در سطح بین المللی شناخته شده است. خرید و فروش غیرقانونی اسلحه می تواند باعث بروز جنایات خشونت آمیز شود که منجر به کشتار و صدمات جسمانی و روحی بسیاری می شود. به همین دلیل، دولت های مختلف سعی می کنند با ارائه مجازات های سنگین به عوامل قاچاق اسلحه، این جرم را به حداقل برسانند.

در ایران نیز، قاچاق اسلحه به عنوان یکی از جرائم سنگین شناخته می شود و سازمان های ذی ربط با همکاری نیروی انتظامی و دادستانی ها، در پی کشف و دستگیری فعالان این عرصه هستند. در مواردی که افراد به عنوان وکیل قاچاق اسلحه فعالیت می کنند، مجازات های سنگین تری به آنها تعلق می گیرد.

ماده ۲۷۱ قانون مجازات اسلامی، قاچاق اسلحه را به عنوان یکی از جرائم سخت محکوم می کند. بر این اساس، فردی که به جرم قاچاق اسلحه متهم شود و این جرم توسط دادستانی مورد تأیید قرار گیرد، با مجازات هایی مانند حبس از ۵ تا ۱۰ سال، مجازات جایگزین پرداخت جریمه، حبس از ۱۰ تا ۱۵ سال، و در مواردی که این جرم با استفاده از نیروی قدرت صورت گرفته باشد، مجازات اعدام مواجه خواهد شد.

در مواردی که قاچاق اسلحه با استفاده از وسایل نقلیه صورت گرفته باشد، وسیله نقلیه متخلف که برای قاچاق اسلحه استفاده شده است، تحت تعقیب قرار گرفته و مجازات هایی مانند توقیف وسیله نقلیه، پرداخت جریمه و حتی از بین بردن وسیله نقلیه ممکن است.

بنابراین، به علت خطرات بسیاری که قاچاق اسلحه در پی دارد، از جمله شدت خشونت و جنایت های صورت گرفته، قانونگذاران به سختی بر ضد این جرم عمل می کنند. هرگونه فعالیت قاچاق اسلحه با مجازات های سنگین پیگیری و محکومیت شدید در بر دارد و متهم تحت پیگرد قرار می گیرد، به همین دلیل فعالیت در این زمینه بسیار خطرناک و ریسک زیادی دارد. علاوه بر این، قاچاق اسلحه برای کشورهایی که خودشان تولید کننده اسلحه هستند، نیز می تواند تهدیدی جدی باشد، زیرا قاچاق اسلحه باعث کاهش فروش اسلحه های قانونی و کاهش درآمد قابل توجه از صادرات اسلحه های قانونی خواهد شد.

بنابراین، دولت هایی که خودشان تولید کننده اسلحه هستند، باید سیاست هایی را برای کاهش قاچاق اسلحه پیش بینی کنند و با همکاری کشورهای دیگر، در پی کشف و دستگیری قاچاقچیان اسلحه باشند. همچنین، نیاز به آموزش جامع و قوی در زمینه امنیت اسلحه و قوانین مربوط به آن، برای افرادی که از اسلحه استفاده می کنند، همواره مورد تأکید قرار دارد.

در نهایت، قاچاق اسلحه یکی از جرائمی است که باعث رعب و وحشت در جامعه می شود. برای کاهش این جرم، نیاز به همکاری بین المللی، آموزش قوانین امنیت اسلحه و سیاست های قوی و جدی از سوی دولت ها و نهادهای مختلف است.

جرم فروش لوازم آرایش قاچاق

وکیل قاچاق کالا و ارز

جرم فروش لوازم آرایشی قاچاق به عنوان یک جرم اقتصادی در قوانین ایران تعریف شده است. این جرم به معنای واردات و فروش کالاهایی می‌باشد که بدون پرداخت مالیات و عوارض وارد کشور شده‌اند و اغلب با نام تجاری دیگری در بازار عرضه می‌شوند.

طبق ماده ۹۲ قانون مالیات‌های مستقیم، فروشنده و واسطه‌گر فروش لوازم آرایشی قاچاق موظف به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده (مالیات بر ارزش افزوده) هستند. در صورت عدم رعایت این مسئولیت، مجازاتی در قانون در نظر گرفته شده است.

براساس ماده ۱۸۷ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)، فروشنده و واسطه‌گر فروش لوازم آرایشی قاچاق مجرم شناخته می‌شوند و با مجازات حبس از ۶ ماه تا ۵ سال و یا جریمه بین ۲ میلیون تا ۲۰ میلیون ریال محکوم خواهند شد. همچنین، در صورت تکرار این جرم، مجازات آن بیشتر خواهد شد.

این جرم به عنوان یکی از جرائم اقتصادی باعث کاهش درآمدهای دولت و ضرر برای بازار داخلی می‌شود. از این رو، قوانین سختگیرانه‌ای در قبال افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، اجرا می‌شود و وکیل قاچاق نیز می‌تواند به عنوان محامی افراد متهم به این جرم فعالیت کند.

در نهایت، لازم به ذکر است که کسانی که به جرم فروش لوازم آرایشی قاچاق متهم می‌شوند، حق دفاع خود را دارند و از این حق می‌توانند با استفاده از خدمات وکیل قاچاق بهره ببرند.
وکیل قاچاق در ایران، به عنوان یک وکیل تخصصی که در زمینه‌ی جرائم اقتصادی فعالیت می‌کند، به موجب قانون می‌تواند به عنوان مشاور حقوقی افرادی که در جرائم اقتصادی متهم شده‌اند، فعالیت کند.

مسئولیت وکیل قاچاق در هنگام دفاع از متهم به جریمه فروش لوازم آرایشی قاچاق، برای ارائه‌ی دفاع کارآمد، رعایت نکاتی مانند محافظت از حریم خصوصی موکل، جمع‌آوری مستندات و شواهد مناسب، پیش‌بینی مسائل قضایی و … ضروری است.

لازم به ذکر است که متهمین به جرم فروش لوازم آرایشی قاچاق می‌توانند با ارائه‌ی دفاع کارآمد و کسب رضایت قضات، از مجازات‌های سنگینی که برای این جرم در نظر گرفته شده است، جلوگیری کنند.

در پایان، باید تاکید کرد که بازار فروش لوازم آرایشی در ایران بسیار گسترده است و به دلیل وجود بازار سیاه، قاچاق لوازم آرایشی همچنان ادامه دارد. برای حفظ امنیت مصرف‌کنندگان و رعایت قوانین، اقدامات جدی‌تری باید انجام شود و همچنین آگاهی و آموزش بیشتری به مردم در خصوص خطرات استفاده از لوازم غیرمجاز وجود داشته باشد.

وکیل قاچاق کالا و ارز برای جرم قاچاق عتیقه در ایران

جرم قاچاق عتیقه در ایران

جرم قاچاق عتیقه به عنوان یکی از جرائم اقتصادی در قوانین ایران تعریف شده است. قاچاق عتیقه به معنای واردات و فروش کالاهای تاریخی، باستانی و هنری می‌باشد که بدون پرداخت مالیات و عوارض وارد کشور شده‌اند.

براساس ماده ۱۸۷ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)، فردی که در جرم قاچاق عتیقه متهم شده است، مجرم شناخته می‌شود و با مجازات حبس از ۶ ماه تا ۵ سال و یا جریمه بین ۲ میلیون تا ۲۰ میلیون ریال محکوم خواهد شد. همچنین، در صورت تکرار این جرم، مجازات آن بیشتر خواهد شد.

لازم به ذکر است که قاچاق عتیقه از دیدگاه فرهنگی نیز یک جرم بسیار سنگین است؛ زیرا تاریخ و فرهنگ یک ملت را همراه با خود دارد و حفظ این تاریخ و فرهنگ بسیار ارزشمند است. به همین دلیل، قوانین دقیقی در مورد حفاظت از کالاهای تاریخی، باستانی و هنری در ایران وجود دارد.

وکیل قاچاق به عنوان یک وکیل تخصصی در زمینه جرائم اقتصادی، به موجب قانون می‌تواند به عنوان مشاور حقوقی افرادی که در جرائم قاچاق عتیقه متهم شده‌اند، فعالیت کند. این وکیل می‌تواند به عنوان محامی متهمین به جرم قاچاق عتیقه فعالیت کند و مسئولیت دفاع از موکل را بر عهده بگیرد.

در پایان، لازم به ذکر است که جرم قاچاق عتیقه باعث کاهش درآمدهای دولت و خسارت به تاریخ و فرهنگ کشور می‌شود. برای حفظ امنیت مصرف‌کنندگان و رعایت قوانین، اقدامات جدی‌تری باید انجام شود و همچنین آگاهی و آموزش بیشتری به مردم در خصوص خطرات استفاده از کالاهای غیرمجاز وجود داشته باشد.

وکیل قاچاق کالا و ارز

جرم قاچاق مشروبات الکلی

یکی دیگر از جرایمی که وکیل قاچاق کالا و ارز می‌تواند به شما در صورتی که در معرض اتهام هستید یا محکوم به اتهام شده کمک کند جرم قاچاق مشروبات الکلی است. طبق ماده ۷۰۳ قانون مجازات اسلامی مجازات قاچاق مشروبات الکلی شامل مجازات حبس از ۶ ماه تا ۵ سال به اضافه ۷۴ ضربه شلاق به اضافه پرداخت ۱۰ برابر ارزش مشروبات الکلی خواهد بود.

از آنجایی که جرم قاچاق مشروبات الکلی جزو جرایم حدی است در قانون برای آن مجازات سنگینی در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه علاوه بر جرم قاچاق صورت گرفته مجازات حمل و نقل مشروبات الکلی به صورت جداگانه شامل جریمه خواهد شد.

معمولا جرم قاچاق مشروبات الکلی با چند جرم دیگر می‌تواند تداخل پیدا کند. از آنجایی که قاچاقچیان مبادرت به حمل مشروبات می‌کنند یا آنها را در محلی نگهداری می‌کنند به خاطر همین برای هر کدام از این جرایم صورت گرفته مجازات جداگانه‌ای تعیین شده است.

مثل: جرم نگهداری مشروبات الکلی؛ جرم قاچاقی مشروبات الکلی؛ جرم حمل و نگهداری مشروبات الکلی و غیره که در این گونه مواقع حتی وسیله نقلیه‌ای که با آن مبادرت به قاچاق نموده‌اید به طور قانونی ضبط خواهد شد.

سوالات متداول

سوالات متداول و پاسخ به آن ها را مشاهده میکنید.

در صورتی که شما هم سوالی دارید در دیدگاه ها بپرسید.

خیر؛لازم نیست کالا و ارز حتماٌ از مرز خارج بشوند در برخی موارد مثل عدم داشتن مجوز قانونی کالا و ارز و کالاهای فرهنگی و تاریخی در داخل کشور نیز قاچاق محسوب می شوند.

به موجب قانون مجارات مرتکبین قاچاق هرکس در مورد مالی که موضوع درآمد دولت باشد مرتکب قاچاق شود قابل تعقیب جزایی است لکن چنانچه عمل ارتکابی مرتکب واجد جنبه تجاری نبوده و کالای مکشوفه از نظر عرف و از نظر مقدار در حد مصرف شخصی باشد و در مبادی ورودی کشور کشف نشود و اشباه و نظایر ان در بازار به حد وفور نباشد و مرتکب عالم به قاچاق بودن کالا نباشد مورد فاقد جنبه جزایی است و لذا رای شعبه 6 تجدید نظر اصفهان منظبق با واقع است.

قانون تعزیرات حکومتی راجع به قاچاق کالا و ارز مرجع صالح را بر اساس این که ارزش کالای قاچاق ده میلیون یا کمتر باشد تعیین می کرد و فرصت یک ماهه را به مراجع قضایی برای رسیدگی میداد.

وکیل قاچاق کالا و ارز می تواند مجازات افراد متهم را تا حد زیادی تقلیل دهد.

حقیقت آن است که امروزه مجازات جرایم مربوط به قاچاق کالا و خارج کردن ارز از کشور دارای درجات مختلفی است.

به بیانی بهتر باید گفت کسانی که مرتکب جرم قاچاق می شوند ممکن است به بالاترین مجازات یا پایین ترین ان محکوم شوند.

هرگاه قاچاق کالا و ارز به صورت گروهی و برنامه ریزی شده با رهبری و هدایت یک گروه منسجم که متشکل از سه نفر و بیشتر باشد، و هدف قاچاق تشکیل شود، قاچاق سازمان یافته محسوب می‌شود.

قوانین ایران، قاچاق را به چهار دسته تقسیم می کند:
اول قاچاق انسان
دوم قاچاق مواد مخدر
سوم قاچاق اسلحه
چهارم قاچاق کالا و ارز

هر نوع کالای قاچاق که جزء دسته اول تا سوم نباشد به عنوان قاچاق کالا و ارز شناخته می شود.

رسیدگی به جرایم این افراد در حیطه اختیارات سازمان تعزیرات اسلامی است. اما اگر جرم در افساد فی الارض باشد، جنبه قضایی آن تقویت شده و در صلاحیت دادگاه انقلاب خواهد بود. فعالیت سیستماتیک و منسجم سه نفر یا بیشتر و استفاده از سلاح در هنگام جرایم، گنجاندن جرایم قاچاق را در زمره افساد فی الارض می کند.

جرایم قاچاق یکی از معدود جرایم است که مجازات آن می تواند از جریمه تا اعدام متغیر باشد.

چنانچه جرم عادی تلقی شود یعنی کالای مربوطه ذاتاً ممنوعه نباشد ، با توجه به ارزش محموله، مجازات های زیر اعمال می شود:

در صورتی که ارزش بار تا سقف 10 میلیون ریال باشد، دو تا سه برابر ارزش کالا جریمه می شوید.

اگر ارزش کالا 10 تا 100 میلیون واقعی باشد، 3 تا 5 برابر ارزش کالا جریمه می شوید.

چنانچه ارزش محموله 100 میلیون تا 1 میلیارد واقعی باشد، 5 تا 7 برابر ارزش کالا جریمه می شوید.

اگر ارزش محموله به این حد برسد، مجازات آن از 6 ماه تا 2 سال حبس خواهد بود.

در صورتی که مقدار کالای کشف شده بیش از یک میلیارد ریال باشد، از 7 تا 10 برابر ارزش قاچاق جریمه می شوید.

این حجم از قاچاق منجر به دو تا پنج سال زندان می شود.

گروه وکلای حق وران پاسخگوی سوالات حقوقی شما پیرامون مسائل حقوق زن و شوهر ، حقوق زوجه و … به صورت حضوری ، تلفنی ، آنلاین و رایگان می باشد.

یکی از خدمات گروه وکلای حق وران ارائه خدمات مشاوره حقوقی رایگان می باشد.

برای گرفتن پاسخ سوالات حقوقی خود به صورت رایگان می توانید از بخش پرسش و پاسخ اقدام نمائید.

در صورتی که تمایل به دریافت مشاوره حقوقی در کمترین زمان ممکن را دارید و یا نیاز به مشاوره تلفنی دارید از بخش مشاوره تلفنی حق وران اقدام نمائید تا در کمترین زمان به پاسخ سوالات خود برسید.

اگر تمایل به مشاوره حضوری دارید و یا به دنبال بهترین وکلای تهران از طریق لینک وکیل خوب تهران اقدام به شناسایی وکلا از طریق معرفی انجام شده نموده و درخواست مشاوره حضوری نمائید.

وکلای حق وران راهنمای شما در رسیدن به نتیجه مطلوب می باشند. شماره تماس : ۰۹۱۲۹۴۲۶۶۷۴

ما را در اینستاگرام دنبال نمایید

 haghvaran@

40 دیدگاه

  • من 260 هزار تتر از طریق صرلفی ایرانی نوبیتکس خریداری کردم و به صرافی بایننس در خارج انتقال دادم
    الان از تعذیرات ابلاغیه اوده که قاچاق ارز انجام دادی
    خواستم بدونم خردی ارز دیجیتال قاچاق ارز است یا خیر؟

    • با سلام. موضوع شما مشمول قاچاق ارز نمی باشد لدا تعزیرات نمی تواند در این خصوص ورودی داشته باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *