چند روش اعتراض به مالیات

روش اعتراض به مالیات ( Objection to the tax) منوط به زمانی می باشد که مودی مالیاتی به مالیات تحمیل شده به وی اعتراض دارد و آن را منصفانه نمی دانند. در واقع حق مودیان مالیاتی اعتراض به میزان ابلاغ مالیات محاسبه شده برای شغلشان می باشد.


روش اعتراض به مالیات ( Objection to the tax) منوط به زمانی می باشد که مودی مالیاتی به مالیات تحمیل شده به وی اعتراض دارد و آن را منصفانه نمی دانند.

در واقع حق مودیان مالیاتی اعتراض به میزان ابلاغ مالیات محاسبه شده برای شغلشان می باشد.

لذا اعتراض مالیاتی باید بر حسب مراحل و روش های دقیقی پیگیری شود تا منجر به نتیجه شود.

برای اینکه حتماً اعتراض مالیاتی نتیجه بخش باشد می‌توانید به کمک وکیل مالیات اقدام به اخذ مشاوره حقوقی نمایید.

حتی می توانید در خصوص اعتراضات مالیاتی از وکیل دعاوی مالیاتی اقدام به اخذ وکالت برای پیگیری موضوع کنید.

معرفی بهترین وکلای خوب تهران در اعتراضات مالیاتی 

آشنایی با روش اعتراض به مالیات

 

برای اینکه اعتراض شما بتواند نتیجه بخش باشد باید قبل از اعتراض اقدام به جمع آوری مدارک و اسناد دقیق کنید.

که نشان دهنده دلیل اعتراض شما باشد و بتوانید برای آن توضیحات مناسبی را ارائه دهید.

 وکیل مالیات می تواند در این قسمت به شما کمک کند و روش های اعتراضی قانونی را معرفی کند.

مودی برای اینکه بتواند ادله اسناد و مدارک کافی را برای اعتراض مالیاتی فراهم کند سی روز فرصت خواهد داشت تا اعتراض مالیاتی خود را به صورت مستقیم یا یک وکیل تام الاختیار اعلام کند.

وکیل یا شخص برای اینکه بتواند اعتراض خود را به مالیات اعلام کند؛ رسماً باید مدارک و اسناد مربوطه را به اداره مالیات تحویل دهد .

سپس اداره مالیات اعتراض مالیاتی اعلام شده را پیگیری می کند و با ارزیابی مجدد حکم جدید را صادر کرده و به فرد معترض ابلاغ می کند.

اداره مالیات حکم نهایی را اعلام خواهد کرد.

مدت زمان پیگیری اعتراض مالیاتی

دقیقاً از زمانی که مودی مالیاتی اقدام به اعتراض مالیاتی میکند و مدارک و اسناد خود را به اداره مالیات تحویل میدهند تا ثبت درخواست مودی بیشتر از ده روز طول نخواهد کشید.

اعضای رسیدگی به اعتراض مالیاتی

رئیس اداره امور مالیات

هیئت ممیزه

روش اعتراض به مالیات

چند روش اعتراض به مالیات

اگر مدارک و اسنادی که توسط مودی به رئیس اداره امور مالیاتی یا ممیزه جهت بررسی و کنترل ارائه شد مورد قبول واقع شود؛ رئیس اداره مالیات مندرجات برگ تشخیص را رد خواهد کرد و مراتب حاصل شده را در برگه تشخیص ثبت و امضا خواهد کرد.

پس از اینکه مودی با اعتراض مالیاتی که انجام داده است اعتراض وی ممکن است از طریق اداره امور مالیاتی قابل تبدیل شناخته شود.

در صورتی که اعتراض صورت گرفته از طرف خود مودی هم مورد تایید خود مودی معترض باشد؛ بنابراین بخش هایی که به توافق هر دو طرف رسیده است؛ در بخش ابتدایی برگ تشخیص ثبت می‌شود و در نهایت به تأیید رئیس اداره امور مالیات و کلیه مسئولین مربوطه + موجودی یا وکیل وی خواهد رسید.

ممکن است با اعتراض مودی به مالیات اعلام شده گاهی اوقات اداره امور مالیات به اعتراض مودی توجهی نکند و موافق با اعتراض صورت گرفته نباشد.

لذا باید تمامی مدارک و اسنادی را که به تایید رئیس اداره امور مالیات رسیده است؛ در بخش بالای برگ تشخیص قید شود.

نهایتاً هیئت حل اختلاف مالیاتی می تواند اقدام به پیگیری پرونده مودی معترض کند..

هیئت حل اختلاف بدوی زمانی اقدام به رسیدگی اعتراض مالیاتی خواهد کرد که؛ اعتراض مالیاتی مودی را با وجود ادله و اسناد و مدارک موجود از طرف رئیس اداره امور مالیاتی یا هیئت ممیزه کل شده باشد.

معمولاً در هیئت حل اختلاف نماینده سازمان؛ قاضی و یک نماینده اتاق بازرگانی یا مجمع اصناف باید حضور داشته باشد.

رای صادر شده باید از طرف هیئت به مدت ۱۰ روز مشخص شود.

چنانچه مودی هنوز به رای صادر شده معترض است و از طریق هیئت حل اختلاف تجدید نظر می تواند اقدام کند.

که تجدید نظر در رای صادر شده از طریق هیئت حل اختلاف تجدید نظر ۲۰ روز طول خواهد کشید.

اگر مودی هنوز به حکم صادر شده از هیئت حل اختلاف تجدید نظر اعتراض داشته باشد ۳۰ روز مهلت دارد که مدارک خود را به شورای عالی مالیاتی ارجاع داده و اعتراض خود را جهت پیگیری ها ثبت کند.

بررسی روش‌های قانونی برای جلوگیری از اشتباهات در پرونده‌های مالیاتی

برای جلوگیری از اشتباهات در پرونده‌های مالیاتی، بسیاری از افراد به دنبال روش‌هایی هستند که باعث شود در زمان ارائه اطلاعات مالی خود به سازمان امور مالیاتی کشور، هیچ گونه اشتباهی رخ ندهد. در اینجا، به بررسی روش‌های قانونی برای جلوگیری از اشتباهات در پرونده‌های مالیاتی می‌پردازیم:

۱- ایجاد یک فضای کاری منظم: یکی از عوامل اصلی ایجاد اشتباهات در پرونده‌های مالیاتی، عدم وجود فضای کاری منظم و سامانمند است. بنابراین، برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است که یک فضای کاری منظم و سامانمند برای ارائه اطلاعات مالی تهیه و به کار گرفته شود.

۲- استفاده از نرم‌افزارهای حسابداری: استفاده از نرم‌افزارهای حسابداری می‌تواند به روشی کارآمد برای جلوگیری از اشتباهات در پرونده‌های مالیاتی تبدیل شود. این نرم‌افزارها قابلیت ایجاد گزارشات و جمع‌آوری اطلاعات مالی برای ارائه به سازمان امور مالیاتی را دارا هستند.

۳- مشاوره با حسابدار: در صورتی که شما از مسائل مربوط به مالیات خبره نیستید، باید با یک حسابدار مشورت کنید. او می‌تواند به شما راهنمایی کند و نکات مهمی را که باید در زمان ارائه اطلاعات مالی به سازمان امور مالیاتی کشور بررسی شود، به شما بیاموزد.

۴- پیگیری تغییرات قوانین مالیاتی: یکی دیگر از عوامل اصلی ایجاد اشتباهات، تغییرات در قوانین مالیاتی است. برای جلوگیری از این مشکل، باید تغییرات قوانین مالیاتی را به دقت پیگیری کرده و در صورت نیاز با یک حسابدار مشورت کنید.

۵- آموزش دیدن اصول مهم مالیاتی: آموزش دیدن اصول مهم مالیاتی می‌تواند به شما کمک کند تا در فرآیند ارائه اطلاعات مالی خود به سازمان امور مالیاتی کشور، هیچ گونه اشتباهی رخ ندهد. برای این منظور، می‌توانید به دوره‌های آموزشی مرتب …وبطور منظم شرکت کرده و اصول مهم مالیاتی را به دقت یاد بگیرید.

۶- بررسی اصلاحیه: در صورتی که پرونده مالیاتی شما حاوی اشتباهاتی باشد، بهتر است که یک اصلاحیه تهیه کنید. این کار به شما اجازه می‌دهد تا اشتباهات را تصحیح کنید و نسخه جدید پرونده خود را به سازمان امور مالیاتی کشور تحویل دهید.

۷- مطالعه قوانین مالیاتی: برای جلوگیری از اشتباهات، باید قوانین مالیاتی کشور را به عنوان یک مشتری شناسی کامل مطالعه کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا به دقت هزینه‌های قابل کسر مالیات را بیابید و اطلاعات مالی خود را به درستی ارائه کنید.

در نهایت، با بهره‌گیری از این روش‌های قانونی برای جلوگیری از اشتباهات در پرونده‌های مالیاتی، می‌توانید به شکلی کامل و دقیق اطلاعات خود را به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه دهید و نیازی به اعتراض مالیاتی نداشته باشید.

مشاوره حقوقی با وکیل مالیاتی

برای انجام مشاوره حقوقی رایگان از طریق دکمه زیر اقدام کنید.

کارشناسان حق وران در اسرع وقت به سوال شما پاسخ خواهند داد. مشاهده سایر سوالات و پاسخ ها در اینجا .

مجموعه حق وران بزرگ ترین مرکز تخصصی حوزه های وکالت حقوقی و کیفری در تهران می باشد که، خدمات مشاوره حقوقی توسط بهترین وکلای خوب تهران اعم از:

وکیل قاچاق کالا و ارز ؛وکیل ملکی؛ وکیل مالیات؛ وکیل ارث، وکیل شرب خمر؛ وکیل رابطه نامشروع؛ وکیل جرایم اینترنتی؛ وکیل تابعیت؛ وکیل پیش فروش آپارتمان و…

را در کوتاهترین زمان ممکن از طریق :

تماس تلفنی فوری

مشاوره رایگان

مشاوره های آنلاین

ارائه می‌کند. خدمات فوق در ۲۴ ساعت شبانه‌روز فعال است.