دفاع از
تمامی حقوق قانونی
پرداخت
بصورت توافقی
مشاوره رایگان
با کارشناسان حقوقی
وکالت پرونده
تا صدور رای قطعی
همراهی وکیل
همراه شما در تمام جلسات
نحوه ارتباط
آنلاین و حضوری
نحوه پیگیری
پشتیبان اختصاصی
انواع وکلا
خانم و آقا
وکیل برای شرب خمر
وکیل برای شرب خمر ضروری می باشد. اما حضور وکیل در پرونده های شرب خمر میتواند این مسیر پر دردسر را کوتاه تر و کم هزینه تر کند .چون معمولاً به محض دستگیری شما به مجازات های کیفری و سوء پیشینه های کیفری متهم خواهید شد که این روند پر استرس و فرسایشی می تواند بسیار طاقت فرسا باشد. اما وکیل شرب خمر می تواند در دفاع از شما و کسب رای برائت از محکمه موثر واقع شود. همانطور که میدانید اگر دفاعیات خوبی بتوانید در مراجع قانونی داشته باشید ممکن است حقوق شما ضایع شود. البته در قانون هیچ اجباری برای متهم برای اخذ وکیل وجود ندارد و متهم میتواند در صورت تمایل با اخذ وکیل علاوه بر صرفه جویی در وقت پرونده را در زمان کوتاه به نتیجه برساند. چون که در پرونده های مصرف مشروبات الکلی برای آن مجازات در نظر گرفته شده است .رای که در این خصوص صادر می شود قابل برگشت نخواهد بود و لذا در پرونده های کیفری نسبت به سایر پرونده های دیگر حضور وکیل بسیار اهمیت دارد .چرا که شما ممکن است در صورت عدم بی اطلاعی از قوانین و مقررات صحبت هایی را داشته باشید که بتواند برای شما موثر عمل نشود .در صورتیکه دفاعیه های وکیل شرب خمر و مشاوره های وکیل می تواند نقش تعیین کننده ای را در راه های ساده شده داشته باشد. معمولاً وکیل برای تشکیل پرونده باید از طریق سامانه ثنا اقدام میکند تا از طرف قوه قضایی احراز هویت شود و شما نیازی به حضور در جلسات دادگاه نخواهید داشت. در پرونده هایی که موکلین آنها زیر ۱۸ سال باشند ولی یا قیم آنها به عنوان نماینده قانونی در پرونده می تواند حضور داشته باشد.
مهم
شرب خمر یک جرم کیفری می باشد و از مبادی خاصی برخوردار می باشد.طیف وسیعی از افراد جامعه از جزئیات حقوق جزا در این زمینه آگاهی ندارند.شما میتوانید با خواندن این مقاله و یا تماس با وکلای خوب تهران در مجموعه حق وران اطلاعات کافی و کاملی را دریافت کنید.
حفظ حقوق موکل با اطلاع از قوانین !
میزان تسلط وکیل مشروبات الکلی هم در دفاع از موکل خود در امور کیفری اهمیت زیادی دارد.چرا که ضمن حفظ حقوق موکل طبق قاعده فقهی الحدود تدرا به شبهات حدود الهی با هر تجدید نظر بوده و قابل اجرا نیست.بنابراین با ایجاد شبه ای که وکیل برای قاضی ایجاد می کند، این شبه می تواند شبه موضوع و یا حکم باشد.
در این صورت قاضی اصول حکم به مجازات حدی نخواهد داد و مطابق با اصل ۳۷ قانون اساسی برائت متهم را صادر خواهد کرد .با این ترفند و مهارت وکیل میتواند با اشراف بر:
- قوانین کیفری
- آرای وحدت رویه
- نظریات مشورتی
حقوق موکل خود را محفوظ بدارد و از تضییع آن جلوگیری شود.شرب خمر، یک جرم شرعی می باشد و حق الناسی در آن دخیل نیست.اما قاضی در صورتی که هرگونه شبه ای در ارتکاب این جرایم وجود داشته باشد مجازات حد را اجرا نمیکند.وکیل متخصص شرب خمر بنابر تخصص خود شبهاتی را در ارتکاب جرم اعلام کرده که اگر دادگاه این شبهه را مرقوم به واقعیت بداند قطعاً به برائت متهم از شرب خمر صادر خواهد شد.

هزینه وکیل شرب خمر مبلغ مشخص و معینی نمی باشد. مگر اینکه وکیل و موکل هیچ مبلغی را مشخص نکرده باشند که مطابق با آیین نامه های حق الوکاله توسط مراجع قانونی، میزان هزینه وکیل بر اساس نوع پرونده دریافت می شود. معمولاً هزینه وکلا شامل هزینه مطالعه پرونده، نحوه پرداخت هزینه، لایحه ها، دفاعیه ها، مراحل پرونده دادرسی، هزینه کارشناسی، تایپ، کپی، تماسهای تلفنی، اوراق، تمبر، ارائه دادخواست، تنظیم وکالتنامه و غیره… مشخص میشود.
در زمانی که مراجع قانونی مطابق با قانون برای متهم مجازاتی را در نظر بگیرند و حکم برای آن صادر شده باشد گاهی وکیل علی رغم تلاش هایی که می کند نهایتا می تواند در زمان مجازات اقدام به تبدیل و جایگزین کردن جزای نقدی به مجازات اصلی اقدام کند. در این صورت نیز به خاطر مهارت ها و ترفند هایی که وکیل برای تغییر مجازات ها به کار میبرد نیازمند هزینه های مربوطه خواهد شد. از جمله موارد دیگری بر روی هزینه های موکل میتواند موثر باشد :مالیات حق الوکاله و سهم صندوق حمایت وکلا می باشد. میزان هزینه وکیل شرب خمر ربطی به نتیجه دعوا و اقدامات ندارد .چرا که تعهد وکیل تعهد به وسیله است نه تعهد به نتیجه بنابراین در هر مرحله از دادرسی حق الوکاله مشخصی وجود دارد؛ که بر اساس توافق طرفین قابل پرداخت خواهد بود .استعفای وکیل یا عزل وکیل در هزینه های وکیل نیز موثر است. در صورت استعفا نسبت به کاری که وکیل انجام داده حق الوکاله دریافت می کند.در صورتی هم که وکیل عزلشود باید هزینه حق الوکاله به ایشان پرداخت شود .مگر اینکه در قرارداد چیز دیگری قید کرده باشند.

حضور وکیل متخصص شرب خمر در کنار متهم مخصوصاً برای اولین بار که به محکمه احضار می شوند اهمیت دارد.چرا که میتواند کلیه دفاعیات در حضور وکیل و با مشورت ها و راهنمایی های وی انجام پذیرد.حتی گاهی اوقات نیازی به حضور متهم در روند رسیدگی به پرونده نیز نخواهد بود.معمولاً متهم پس از دفاعیات خود در جایگاه از سوی نماینده دادستان برای وی درخواست مجازات صادر میشود، که با دفاعیات وکیل از موکل و ارائه مدارک و ادله کافی به دفاع از وی می پردازد.که در نهایت صورتجلسه توسط قاضی امضا و پایان جلسه اعلام و رای نهایی صادر خواهد شد.
- پس از دستگیری فرد متهم در حالت مستی و مسکر وی را به کلانتری انتقال می دهند.
- سپس تشکیل پرونده می نمایند.
- پس از تشکیل پرونده در کلانتری متهم همراه با پرونده به دادسرا فرستاده خواهد شد.
- پرونده کیفری متهم به شرب خمر در دادسرا به ثبت رسیده و فرد محکوم احضار می شود تا توضیحات لازم را در زمینه جرم انجام شده ارائه دهد.( البته شرب خمر به راحتی قابل شناسایی می باشد)
در این مرحله معمولاً دادیار برای آزادی متهم قرار وثیقه را صادر می کند و متهم موقت آزاد خواهد شد .بر اساس اقرار متهم در دادسرا و گزارشات نیروهای انتظامی دادیار مجرم بودن متهم را صادر می نماید.سپس کیفرخواست صادر شده در دادسرا به مجتمع قضایی کیفری مصلح ارسال می شود.رسیدگی پرونده در دادگاه با اقرار اظهار پشیمانی از مصرف مشروبات الکلی در حضور دادستان انجام خواهد شد.سپس متهم تقاضای عفو را درخواست می کند.دادگاه مطابق با تفحصات و تحقیقات دادسرا و اظهاراتی که محکوم اعلام کرده رای خود را صادر خواهد کرد.رای صادر شده قابل اجرا برای مجازات و همچنین قابل عفو و بخشش برای مجرم می باشد.
در این مقاله به مهارت بالای وکلا بسیار اشاره شده است.چرا که تعهداتی که وکلا دارند می توانند برای عدم پیشامد مشکلات متعدد بعدی در آینده برای افراد در رفع سوء پیشینه پس از تبرئه از مجازات نیز مثمر ثمر باشد.زیرا سوء پیشینه اغلب اوقات مشکلات متعددی را برای افراد ایجاد می کند.بنابراین اهمیت مهارت و تجربه و کلا در این زمینه اهمیت ویژه خواهد داشت.گروه وکلای حق وران آماده پاسخگویی به سوالات شما در بخش های مختلف و تمام مراحل پرونده با تبحر کافی هستند و جای هیچ گونه نگرانی برای شما نخواهد بود.
در اسلام مصرف مسکرات حرام در نظر گرفته شده است.زیرا نوشیدن هر مایع الکلی که موجب اختلال در عقل و هوش شود حرام می باشد به همین علت حرام و برای آن مجازاتی تعیین شده است.جرایم در نظر گرفته شده برای شراب خواری به دو دسته تقسیم می شود:
- حدی
- تعزیری
جرایم حدی به جرایمی گفته می شود که حاصل نوشیدن مشروبات الکلی می باشد.
از جمله جرایمی می باشد که شامل اقداماتی مانند حمل ؛ تولید؛ توزیع؛ نگهداری؛ فروش مشروبات الکلی خواهد بود.

مجازات شلاق و حبس تعزیری برای مجرمین مرد و زن یکسان خواهد بود.مطابق ماده ۲۶۲ قانون مجازات اسلامی سال ۱۳۹۲ مجازات مصرف مشروبات الکلی شامل:۸۰ ضربه شلاق و حبس تعزیری از دو ماه تا شش ماه می باشد.در تبصره ماده ۲۶۲ مصرف آبجو حتی اگر مستی آور نباشد شامل حد خواهد بود.
طبق ماده ۷۰۱ استعمال هرگونه مشروبات الکلی در اماکن و معابر عمومی به شرح زیر می باشد :
استعمال مشروبات الکلی در اماکن عمومی | ۸۰ ضربه شلاق + حبس از دو تا شش ماه |
مصرف مسکرات با اثبات یا اقرار و یا شهادت منجر به حکم ۸۰ ضربه شلاق می باشد.
همچنین مجازات حبس و جزای نقدی بر اساس میزان عمل مرتکب شده مجرم از طرف قاضی مورد بررسی و تعیین و تکلیف قرار می گیرد.
چنانچه مرتکب اقرار نماید و تنها با انجام تست الکل حکم صادر شده در قالب مجازات تعزیری حبس و جزای نقدی خواهد بود .
معمولاً تست الکل از طرف پزشک قانونی انجام خواهد شد.
تست های الکلی که در کلانتری از رانندگان برای اثبات جرم گرفته می شود و مثبت است اعتباری ندارند.
چنانچه فرد مرتکب شربه خمر مجدداً برای بار دوم اقدام به نوشیدن مسکرات نماید؛ مجازات وی مطابق با ماده ۲۶۸ قانون مجازات اسلامی ۸۰ ضربه شلاق خواهد بود.
ضمن اینکه در قانون افراد در پی مصرف مسکرات محکومیت کیفری شدهاند و دارای سوء پیشینه می باشند.
البته سوء سابقه تا زمانی که مرتکب محکوم نشده باشد، موجب سوء پیشینه نخواهد شد، در غیر صورت سوء پیشینه برای فرد لحاظ میشود.
در روایات صحیحه که بدون شبه برای افراد خاطی ارائه شده است ؛مطابق با ماده ۱۳۶ قانون مجازات اسلامی مرتکب ۴بار جرم حدی شرب خمر شده باشند.
مجازات اعدام برای وی در نظر گرفته می شود.
چنانچه محکوم به دیوانه یا مرتد باشد حکم از وی ساقط خواهد شد و مجازات نمی شود.
وقتی که کسی بیشتر از از دوبار اقدام به نوشیدن مسکرات نماید مانند مجازات های قبلی از ۸۰ ضربه شلاق حدی بر وی جاری میشود و مجازات قابل تغییر نخواهد بود و مشمول صحیحه یونس هم نیست.
در مجازات اصلی شرب خمر برای خاطی 80 ضربه شلاق در نظر گرفته شده است.میزان مجازات تعیین شده برای اعمال جرم در حالت عادی می باشد.چنانچه مجرم مصرف مشروبات الکلی را به صورت علنی و در ملا عام انجام دهد علاوه بر 80 ضربه تازیانه به 2 ماه تا 6 ماه زندان نیز محکوم خواهد شد.
شرکت در مهمانی ای که در آن شراب سرو می شود نیز جرم محسوب می گردد.
یکی از سوالاتی که توسط کاربران پرسیده شده را با هم می بینیم :
“سلام . من با همسرم و برادرم و خانمش به یک مهمونی مختلط دعوت شدیم . خب کلا می دونستیم که اونجا شراب هم سرو می کنند اما ما قصد شراب خوردن نداشتیم. درحین مجلس پلیس رسید و همه رو بازداشت کرد. از ما هم تست گرفتند و تست ما هم مثبت شد در حالی که ما مشروب نخوردیم. اما بعد حدس زدیم که شاید در آبمیوه ها مخلوط کرده باشند چون طعمش ترکیبی بود . آیا ما را هم مجازات می کنند ؟”
مجازات شرکت در مهمانی مختلط 99 ضربه شلاق تعزیری دارد و مجازات شرب خمر هم 80 ضربه شلاق حدی است. |

البته اگر مجرم جرم خود را مجددا تکرار کند امتیاز توبه از وی سلب خواهد شد.در مواردی که توبه فرد خاطی مورد قبول واقع نشود ؛یا توبه نکرده باشد نهایتا مجازات جایگزین حبس محکوم خواهد شد.مطابق ماده 115 قانون مجازات اسلامی اگر در جرایم تعزیری درجه 6 تا 8 فرد خاطی توبه کند و توبه نزد قاضی محرز باشد مجازات تعزیری سلب می شود.

- توبه بعد از اثبات جرم
- اقدام به توبه و ارتکاب مجدد
توبه منوط به رهایی از مجازات های در نظر گرفته شده اقدام به توبه نمایند و هیچگونه اثری از ندامت و پشیمانی در رفتار و کردار قابل مشاهده نباشد.در این صورت مجازات مقرر بر متهم وضع خواهد شد.البته می توان با راهنمایی های وکیل متخصص شرب خمر در صدد رفع این مشکلات بود و با ارائه راهکارهای کاملا قانونی اقدام نمود.جهت بهره مندی از راهکار قانونی و اصولی هم اکنون با بهترین وکیل شرب خمر تهران در مجموعه حق وران تماس بگیرید و در کوتاه ترین زمان به نتایج مطلوب دسترسی داشته باشید.

- اثبات از طریق اقرار
- از طریق شهادت
- آگاهی و علم قاضی
- دستگاه تست الکل
- گزارش پزشکی قانونی
همانطور که در بخش های قبلی هم به آن اشاره شد از چند طریق می توان شرب خمر را اثبات رساند که این روش دارای خصوصیات مختص به خود میباشند.
سلام .شوهر من بعنوان معتاد متجاهر گرفتن و بردن کمپ 6 ماه اونجا بوده میگن باید یک ساله دیگه بمونه
من الان دو ماه پول کرایه خونه ندادم .چطور میتونم شوهرم دربیارم
سلام. به بهزیستی مراجعه و درخواست کمک نمایید.
« دیدگاههای کهنه